Di Ana!....ke nevoje per te qene pak me e c'liret...gjithe ky seriozitet nuk te ben gje tjeter vecse te ngarkon me stres...perpiqu ti risjellesh pak me teper humor jetes tende....gezuar!![]()
Di Ana!....ke nevoje per te qene pak me e c'liret...gjithe ky seriozitet nuk te ben gje tjeter vecse te ngarkon me stres...perpiqu ti risjellesh pak me teper humor jetes tende....gezuar!![]()
E qeshura (humori) eshte doza e domosdoshme per cdo njeri .
Ai qe pretendon se eshte DIKUSHI eshte lodhur duke tentuar per tu bere i tille....
Postuar mė parė nga BaLLaKumi
O Babe ngele duke pi re po ku ke qen iher se ste kam pa
Pershendetje te gjith taporeve pini hani per tpi me shum se per te hange ban rraksjone lol
Shendete te gjithve Respekte Shoqates ne vecanti Respekte per Baben se pi dit per dit me ate tek Restorant Bar Ganiu ndodhet tek Qendrra Elbasanit Kristo Foridhi![]()
)--=> P1JANEC1 <=--(
Pershendetje Blend 1 !.... miqte e Babes jane edhe miqte tane....ja gezuar e miresenaerdhe!.....nese me rastis te vij ndonjehere ne Elbasan,do te kthehem edhe une te Bar restorant Ganiu e ta pime ndonje gote bashke me ty e me Baben per qefin tone![]()
Postuar mė parė nga shoku_tanku
shoku tanku e ke myt fareja mir se ju gjeta te paēa shoku tanku ajde Gezuar per shendetin shoqnise kete gote .
Pźrshendetje te Gjithve Ja kalofshit sa ma mire ne Shoqerine tone![]()
Gezuar qofsh Babe,te pacim.....na kenaqe shpirtin me keto mezet![]()
ju befte mire te gjitheve baba e paska shtruar mire sot
shoku tanku : Gezuar qofsh Babe,te pacim.....na kenaqe shpirtin me keto mezet
SKORPIONSKING : ju befte mire te gjitheve baba e paska shtruar mire sot
Dhe baba Ju pershendete ja Gzuar ēuna, kur ka shoqni me zemer te bardhe edhe Sofra shtrrohet per qefe te shpirtit![]()
babe sa shishe raki ke pi sot ?
Tungjatjeta vellezer!
Nuk kam patur flori* keto dite ndaj kerkoj ndiese per mungesat.
Megjithate jam i kenaqur se ahengu vazhdokerka per mrekulli.
Uroj te kemi nje sofer te tille se kudo qe lexoj ka nivele te lekundeshme komunikimi dhe gjykimi . Deri ne keto momente ia kemi arritur .Mund te me thote dikush kujt i dedikohet kjo?(Retorizem i qellimte por me pelqen te me pergjigjeni ju lutem shume ,me pelqen ta degjoj "pergjigjen".
Gezuar te gjitheve.
Shoku ke shan ti per tradheti mua (mos ka filluar te pije vodka me ate shokun rus)?!
Ta kesh per turp ta kesh(!!) sa kthej une shpinen fap ia ffffffut nje te shshshshare ti po ta mbash ment mmmmmire se une shikoj e degjoj dhe nuk me lene pa informuar per asgje keta te sekretarise qe kam ketu ......(Si tu duk kjo? Edhe per te akuzuar nuk di une, pa lere per te share e per sherr)
Te dielen pashe tek Shkabaj.tk filmin KAPEDANI .Kisha kohe pa pare film me kaq interes ,me kish marre malli per dialogun famoz te xha Sulos me rakine e fotografine e djalit ushtar ,u kenaqa.
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Krijoni Kontakt