Close
Faqja 16 prej 87 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 862
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po e di moj qe nuk je mendje madhe prandaj edhe le koken mbas teje...
    E pranoj le koken mbas karakterit tend nuk me ka rastisur kurre ne realitet te njoh nje vajze kaq ngacmuese.....ndoshta vajzat e tilla jane larguar nga Shqiperia
    ndoshta ka po s'me kane rastisur........gjithesesi ke nje karakter vertet per tu admiruar........femra si puna jote do te sillnin ne binare edhe mashkullin me te pagdhendur.....mekat qe nuk ka shume sepse edhe shoqeria jone do te shkonte shume shpejt ,drejt nje barazie midis mashkullit dhe femres...........Gezuar e te paca........qofsh kjo qe je dhe zoti te lidhte me nje partner qe ta meritoje plotesisht ngrohtesine dhe shoqerine tende.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    shoku tanku mjaft na e rrite mendjen tani me keto komplimente .
    se e di ti qe ne femrat ne maj te flokut i kemi mende dhe bejme sikur kemi kapur qellin pastaj .pale me nje got MARGARITA ...HOPA FLUTUROJME ...HAHAHAHA

FALEMINDERIT PER KONSIDERATEN LALI .....
    SA PER KARAKTERIN ZBESOJ SE DO NDRYSHOJ SE VAJTA 20 E SHUME VJECE .
    IKU VAPA ME GUSHTIN THUAJ ..KUSH U POQ U POQ ,MJER AI QE U DOQ ...

shoku tanku nje ankes kisha une per kete ZEMREN E DRAGOIT qe me 1000 te lutura mezi me la te hyja ne kete teme ..
    ore i thosha ; me ler te hyj ketu
    jo thoshte ai dua leter me shkrim nga i zoti vendit .
    epo cme polli belaja thash me vete me ket pijanec .....
    pas shume kontraditash qe patem .me vajti mendja tek nje raki e vjeter qe kishte fshehur babi im ne bodrum BALLIN E KAZANIT ...IKA ME VRAP E VODHA NGA BODRUMI QE JA MBYLLA GRYKEN KETIJ PIJANECI QE SKISHTE PERENDI TA BENTE QE TE ME LEJONTE TE HYJA KETU NE KETE TEM ...

PRANDAJ KESAJ HERE DUA LETER ME SHKRIM NGA ANA JOTE QE TE HYJ KETU ..
    MOS HARRO PA JA VEN DHE VULEN SE SKAM KU GJEJ ME BALL KAZANI UNE PER ATE ......(shaka more dreqer se mos ma merrni me te vertet )

naten se e mbarova pepsin une tani .
    gezoni po mos e teproni .......

gezuar te gjitheve ...bye ,bye

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    ju me pas kon te dehun, nuk dini me shkrujt gjith ket hartim ktu re---s'koka kjo tema per ju si duket.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    ju me pas kon te dehun, nuk dini me shkrujt gjith ket hartim ktu re---s'koka kjo tema per ju si duket.
    E ke gabim shoku jem!Vetem kur je i dehur mund te shkruash te tilla hartime....
    Pastaj, besoj se e di qe rakija eshte burim frymezimi...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    shoku tanku mjaft na e rrite mendjen tani me keto komplimente .
    se e di ti qe ne femrat ne maj te flokut i kemi mende dhe bejme sikur kemi kapur qellin pastaj .pale me nje got MARGARITA ...HOPA FLUTUROJME ...HAHAHAHA

FALEMINDERIT PER KONSIDERATEN LALI .....
    SA PER KARAKTERIN ZBESOJ SE DO NDRYSHOJ SE VAJTA 20 E SHUME VJECE .
    IKU VAPA ME GUSHTIN THUAJ ..KUSH U POQ U POQ ,MJER AI QE U DOQ ...

shoku tanku nje ankes kisha une per kete ZEMREN E DRAGOIT qe me 1000 te lutura mezi me la te hyja ne kete teme ..
    ore i thosha ; me ler te hyj ketu
    jo thoshte ai dua leter me shkrim nga i zoti vendit .
    epo cme polli belaja thash me vete me ket pijanec .....
    pas shume kontraditash qe patem .me vajti mendja tek nje raki e vjeter qe kishte fshehur babi im ne bodrum BALLIN E KAZANIT ...IKA ME VRAP E VODHA NGA BODRUMI QE JA MBYLLA GRYKEN KETIJ PIJANECI QE SKISHTE PERENDI TA BENTE QE TE ME LEJONTE TE HYJA KETU NE KETE TEM ...

PRANDAJ KESAJ HERE DUA LETER ME SHKRIM NGA ANA JOTE QE TE HYJ KETU ..
    MOS HARRO PA JA VEN DHE VULEN SE SKAM KU GJEJ ME BALL KAZANI UNE PER ATE ......(shaka more dreqer se mos ma merrni me te vertet )

naten se e mbarova pepsin une tani .
    gezoni po mos e teproni .......

gezuar te gjitheve ...bye ,bye

Pikerisht ketu qendron interesantja e karakterit tend,pasi ti nuk tundohesh nga te tilla komplimente dhe per me teper nuk tundohesh as nga rakija.....prandaj edhe une te admiroj......persa i perket zemer dragoit...nuk eshte aq i keq sa duket
    Do vetem qe ketu ne kete teme te hyjne njerez qe ti japin hov muhabetit te dollise dhe jo ta pengojne ate.....pasi ka patur disa nderhyrje jo fort te kendshme
    qe na e kane prishur pak lezetin e dollise........nuk e kam fjalen per ty pasi ti je lezeti i kesaj tavoline po per disa miq te tjere te cilet nuk e kishin kuptuar drejt kete teme dhe qe na mbyten me te shara dhe na etiketuan "armiq te popullit"
    ashtu si dikur partia krijonte armiq imagjinare per te denuar e pushkatuar njerez te pafajshem ne menyre qe ti krijonte nje imazh sa me te frikshem kucedres te cilen perfaqesonte.....te kerkoj falje per kete incident te shkaktuar nga ky nenpunes i cili ne fakt eshte shume i ndershem dhe i pergjegjshem po kur pi.........
    duhet te them se ka ndonje moment shperqendrimi(e di qe ti green drag i kupton shakate e mija)........Pra,per sa kohe qe une te kryesoj kete teme,ti e dashur nuk do te kesh nevoje per asnje autorizim per te hyre ketu sepse dyert do te jene te hapura katerkanat per ty mbi te gjitha por edhe per anetaret e tjere,jeni te lire te hyni e te dilni kur te doni dhe te jepni mendimet tuaja pro apo kunder kesaj teme
    s'ka rendesi.Ne jemi te hapur me te gjithe......persa i perket asaj rakise Ballkazani
    e paske mare me qafe babin qe ja paske vjedhur.Jo per gje po babi im dhe babi yt e konsiderojne Xhonin si armik te popullit,nuk mund te pijne pije te tjera pervec asaj tradicionale Shqiptare,apo s'jeni edhe larg prej nesh......te premtoj se do te dergoj nje tamzane raki ball kazani ne menyre qe babi jot te mos jete i detyruar te pije ato esencat e shpifura organizem shkaterruese qe te servirin jashte...............Me qe ra fjala po e pi nje shendet per babin tend.......ta kesh me ymer........paste me jete mamin ty e gjithe te dashurit..........do te doja me gjithe zemer ta takoja dhe ta pergezoja qe te ka rritur dhe te ka edukuar me se miri dhe te ka shnderruar ne kete person te admirueshem qe je......pershendetje

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Kam bere shume mungesa ketu, por shpresoj te rekuperoj shume shpejt.
    Ne rradhe te pare desha te falenderoj Shokun_Tanku per urtesine qe tregon ne postimet e tij. Te patcim sa malet Shoku! (me fund)
    Ne rradhe te dyte ju uroj mireseardhjen te gjithe te rinjve ne kete teme. Mire se erdhet e qofshi me shendet! (me fund)
    Ne rradhe te trete pershendes te gjithe te vjetrit e kesaj teme. Suksese ne pune/shkolle e kudo ne jete! (me fund)

P.S. o Shoku_Tanku, pyete Alnosen se mos ka ndonje shoqe per mua

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Shoqata ............GEZUAR!
    Me sa shoh punet shkojne mire.
    Shoku vazhdon te mbaje gjalle tavolinen.
    Me pelqeu riformulimi i opinionit ndaj rakidashesve i fisnikut student.
    Personalisht i uroj mbarim sa me me sukses te studimeve ne Oxford dhe e pres ketu ne Harvard (meqe jetoj ketu prane jo se studioj,une i kam mbaruar studimet) per ta qerasur nje gote raki me gjithe zemer.Ajo qe kuptoj eshte qe ne thelb te gjithe jane njerez te mire, po ka nga ata qe s'pijne dhe nuk duken.

Ketu fisnik djali na ke akuzuar pa te drejte.
    """"per arbenin dhe tankon : nese i doni shqiptaret te mvarur nka alkohooli dhe te dehur ateher mos thuaj se je atedhetarse nuk i dashke . une shqiptaret idua te zgjuar dhe jo te dehur.""""
    Ne i duam Shqiptaret jo te dehur kush eshte i zgjuar e kupton c'fare duam te themi me rakine(metaforikisht eshte shume e goditur).Keto qe lexon jane nje parade miniature e shpirtit te shqiptarit ndaj , mbaji shenim se do te duhen me vone , kur te mbarosh studimet.
    Nuk do t'i thosha keto po mos te kisha lexuar nje vjershe qe kishe bere ne nje teme tjeter, shume e bukur , me pelqeu .Nuk ta thashe tek tema tjeter se prita te mblidhemi tek "shtepia" e SHOKUT te pime edhe nga nje gote.

Per nje raki mendja me kish shku(ar)*,
    po s'pihet vetem kjo e uru(ar),
    do miq e tavoline te shtru(ar),
    dhe dollibash si SHOKU i nderu(ar).

Kete e shkrova me nje gote, po te pi dy kam frike se do me marrin per poet...

Shoku gezuar !Te gjitheve gezuar shendet dhe ekuiliber shpirteor.

-Te informojme drejt brezin e ri per pasojat e alkoolit!
    -Ose timonin ose rakine(per te rinjte).

----------------------------------------------------------------------------------------
    *Mbaresat jane ne versionin gege dhe toske.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku

hehehe shoku tank-rusi kisha pas deshire qe te shkruash diqka ,kur ta pish noj shishe raki dhe ta shofim se sa shkruan mire, heheeh po eimagjinoj se ka nevoj ti mbylli syt kur ta lexoj postimin tend, apo ti lexoj postimet tua me rezerva emocionesh.

ani ju "brothers and sisters" ju festoni ne tavolinat juaja me raki ,une per vete po epi nje leng molle dhe po ju shikoj ne distanc .

ju pershendes te gjitheve edhe pse une me leng molle,ndoshta ju hyn ne pune pas rakis hehehehe

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    shoku tanku, kur vete ne klub ti me doket po shkrujshe poezi kurse tjeret pijne raki?

hajde i dopje raki me fund per shendetin e gjith shoqerise time ne forum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    per shoku tanku .

faleminderit honey faleminderit .

gezuar te gjitheve ...byeeeee

Faqja 16 prej 87 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •