Close
Faqja 14 prej 87 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 862
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

ruaju dopingut vllaqko hhee

Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO
    Para Atdheut eshte Rakia lale se mbasi Pi e mbron me mire Atdheun.
    Merr shembull nga Selam Musai qe shkoi ju hodh Topit ne Gryke.Sepse ishte i Pire prandaj e beri ate gje.Rakia=Patriotizem 10

Shoku Tanku ta gezosh se per tyja e kam me fund.
    pra ju po ekonsideroni rakin si anestezion ,mirpo nuk eshet ne rregull ta quash dikend patriot nese eshte i dehur dhe i del topit per ball ,aty eshte patriot anestezioni (rakia)dhe ruajuni se per kete lloj anestezioni ka rregulla sepse jan stimulues ,dhe prekujdeset dopingu nga FIFA apo UEFA

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

flm. hajde gezuar me nje gote qaj kosove

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Gezuar e te paca mik vllai...
    Vellain tone nga Kosova, e falenderoj per keshillat dhe e pranoj ndjesen e tij
    Por duhet ti them se rakija eshte nje tradite e hershme Shqiptare dhe se ne
    kur flasim per rakine,nuk kemi parasysh konsumimin e alkoolit por muhabetet e vjetra me dolli te cilat kane qene nje frymezim i madh per te gjithe ne dhe kane luajtur nje rol te rendesishem ne mbajtjen gjalle te ndjenjes patriotike nder shekuj......sado te perpiqemi ta mohojme kjo eshte mese e vertete.......kjo s'do te thote se paraardhesit tane te cilet kane luftuar me patriotizem 1000 here me te flakte se ky i yni kane qene te alkoolizuar ata thjesht e perdornin rakine per te bashkuar njerezit neper muhabete dhe diskutonin per fatin e Shqiperise......
    Edhe ne vellai im,mos kujto se jemi te alkoolizuar.....thjesht perpiqemi te rikujtojme edhe nje here ato zakonet tona te vjetra te muhabetit me dolli....

Hajde gezuar pra...kete gote po e pi per ty....per motrat dhe vellezerit.....per nenat dhe baballaret Kosovare.......pacin nje jete te lumtur dhe te lire ne trojet e tyre dhe e shijofshion sa me shpejt pamvaresine e shumepritur.........Qofshim nje dite te gjithe te bashkuar si nje shtet i vetem...
    o vlla shqiptar ,me vjen keq ,por perseri nuk po pajtohem me kete,nuk ma merr mendja se alkohooli ka qen nje shtytes per patriotizem apo ka mbajtur patriotizmin , ather kjo paska qen patriotizem jo isinqert se paskan qen patriot vetem kur jan dehur d.m.th kur kan qen pa ndjenja ,si ne kosov milloshoviqi ushtareve i servojke nje lloj anestezioni dhe ata luftojshin pa ndjenja dhe bejshin masakra te ndyra,
    nese eshete evertet kjo qe thua ,ateher ky eshte nje fakt tjeter per historianet.
    sepse kjo eshet nje fakt interesan se pse historia epopullit shqiptar eshet kaq deshpruese jo vetem per ta perjetuar por edhe kur ta lezojsh.d.mth kete histori dhe keta patriot qe kan pi raki ekan kriju kete histori dhe si pasoj atyre patriotave te dehur kemi mbetur me nje pllam tok ,kujtoje sa territorin kemi pasur kemi pasur.

tash ka ardhur koha ta lem rakin ,per ta ndryshuar kete histori qe flet me deshprim per ne.

dhe ta shprehim patriotizmin pa anestezion dhe jo te dehur

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Abetarja mrekullia e shekullit, por jo pranė tė gjithėve

Ore Fisnik_student(kte studentllikun ku ma ben zotrote te nai shkoll e veēantė pėr persona tė veēantė kam pėrshtypjen)
    Po tė ndihmojė njeri thuaja tė tė lexojė dhe pėrshkruaj rrugėn e ndjekur pėr tė arritur te kjo temė "Forumi shqiptar/argetim e zb../Humor Shqiptar...
    Pėr shpjegime tė mėtejshme le tė t'i japė Shoku_tanku se ka mė durim e qetėsi si "Padrino" i temės.
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

o Shoku_Tanku

Tė kam thėn qė ka pak veta qė mund t'i bėjn ballė breshėrisė sė dollive sipas zakonit, e shef qė i zuri ca kėtu...
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Thumbs up

Na falni ore miq po ndodhin kto gjėra ndonjėherė nė tavolin se njerėz tė gjallė jemi edhe do debatojm ndonjėherė.
    Me lejen e tankistit tonė dua tė ngre njė dolli pėr tė rinjtė shqiptarė,nė veēanti pėr ata qė jetojnė nė Shqipėri qė pėrballen dita-ditės me lloj-lloj situatash stresuese dhe mė shumė, por pėrsėri gjejnė fuqinė tė jetojė me shpresė e tė bėjnė humor dhe vazhdojnė ta duan ktė vėnd. Ndoshta nuk e bėjnė pėr patriotizėm por pėr mua janė patriotė tė vėrtetė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga greendrag : 04-11-2006 mė 11:45
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Si i thone i dashur Greendrag.......patriotizem nga halli
    Por prape mbetet patriotizem.......me ke thene nje fjale dikur kur je kthyer nga Italia.......qe kur te njoha ty,njoha stresin.......dhe mbasi ndenje per nje fare kohe ne kryeqytetin tone te dashur,e nderrove ate shprehje me nje tjeter.....metropoli yne foleja e stresit......le te shpresojme qe stresi te nderroje fole dhe te shkoje diku tjeter sepse eshte fatkeqsi qe ne nje metropol si ky i yni ku pjesa me e madhe e popullsise jane te rinj, te mbizoteroje nje stres i tille.......une personalisht
    jam munduar me te gjitha forcat per ta sfiduar kete fenomen dhe per te ndihmuar edhe miqte e mi per ta kapercyer kete sprove mbytese...Aty ku shpresa duket e venitur,aty ku gjithshka duket e rrenuar nga korrupsioni dhe nga lakmia per pushtet dhe diktat,aty eshte shtepia jone....dhe ne c'fare duhet te bejme?!
    Mos valle duhet te largohemi dhe ti leme keta njerez te pashpirt, qe te vazhdojne te rrenojne Shqiperine?!Kjo eshte njesoj sikur tu largohesh pergjegjesive te tua.
    Jemi te rinj dhe jetojme ne nje vend i cili ka nevoje te rinohet per nga mentaliteti dhe askush tjeter pervec nesh nuk mund ta beje dicka te tille......le te ringjallim shpresat pra dhe te vazhdojme perpara....le ta bejme kete vend nje vend model
    ta cojme ne lartesine e duhur te shpirtit dhe te kultures sone.......aty ku stresi duket sikur ka bere folene,ka nje rini me nje shpirt te pasur dhe me nje deshire te papershkruar per te jetuar por qe ka nevoje per me teper stimuj....le ti gjejme pra keta stimuj dhe te behemi ai komb qe na ka hije te jemi.....Gjithshka eshte ne doren tone.....mjaft qe te kemi vullnetin dhe deshiren e mire per te ndryshuar.

Bashkohem edhe une me shendetin tend i dashur mik,dhe ju uroj te gjithe te rinjve Shqiptare qe punojne,studjojne dhe jetojne ketu,nje jete sa me te bukur
    dhe me sa me pak strese.Mbani gjalle sensin e humorit dhe mos e humbisni asnjehere shpresen.Duajeni dhe respektojeni njeri tjetrin,beni nje jete te paster
    dhe te ndershme...ashtu sikur prinderit tane dikur,kane krijuar jeten e tyre.....duajeni kete vend, kontribuoni ne ndertimin e tij sepse eshte shtepia jone,eshte jeta jone...

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga greendrag
    Ore Fisnik_student(kte studentllikun ku ma ben zotrote te nai shkoll e veēantė pėr persona tė veēantė kam pėrshtypjen)
    Po tė ndihmojė njeri thuaja tė tė lexojė dhe pėrshkruaj rrugėn e ndjekur pėr tė arritur te kjo temė "Forumi shqiptar/argetim e zb../Humor Shqiptar...
    Pėr shpjegime tė mėtejshme le tė t'i japė Shoku_tanku se ka mė durim e qetėsi si "Padrino" i temės.

vllaqko ketu ne oxford ku studjoj nuk ka abetare ,por me vjen mire qe sapo paske filluar te mesosh ne abetare ti ,dhe nese nuk te pengon me meson shkronje per shkronje se si shkruhen fjalet <ijanec eshte greendrag:>

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

me befasove per mire vllaqko

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Si i thone i dashur Greendrag.......patriotizem nga halli
    Por prape mbetet patriotizem.......me ke thene nje fjale dikur kur je kthyer nga Italia.......qe kur te njoha ty,njoha stresin.......dhe mbasi ndenje per nje fare kohe ne kryeqytetin tone te dashur,e nderrove ate shprehje me nje tjeter.....metropoli yne foleja e stresit......le te shpresojme qe stresi te nderroje fole dhe te shkoje diku tjeter sepse eshte fatkeqsi qe ne nje metropol si ky i yni ku pjesa me e madhe e popullsise jane te rinj, te mbizoteroje nje stres i tille.......une personalisht
    jam munduar me te gjitha forcat per ta sfiduar kete fenomen dhe per te ndihmuar edhe miqte e mi per ta kapercyer kete sprove mbytese...Aty ku shpresa duket e venitur,aty ku gjithshka duket e rrenuar nga korrupsioni dhe nga lakmia per pushtet dhe diktat,aty eshte shtepia jone....dhe ne c'fare duhet te bejme?!
    Mos valle duhet te largohemi dhe ti leme keta njerez te pashpirt, qe te vazhdojne te rrenojne Shqiperine?!Kjo eshte njesoj sikur tu largohesh pergjegjesive te tua.
    Jemi te rinj dhe jetojme ne nje vend i cili ka nevoje te rinohet per nga mentaliteti dhe askush tjeter pervec nesh nuk mund ta beje dicka te tille......le te ringjallim shpresat pra dhe te vazhdojme perpara....le ta bejme kete vend nje vend model
    ta cojme ne lartesine e duhur te shpirtit dhe te kultures sone.......aty ku stresi duket sikur ka bere folene,ka nje rini me nje shpirt te pasur dhe me nje deshire te papershkruar per te jetuar por qe ka nevoje per me teper stimuj....le ti gjejme pra keta stimuj dhe te behemi ai komb qe na ka hije te jemi.....Gjithshka eshte ne doren tone.....mjaft qe te kemi vullnetin dhe deshiren e mire per te ndryshuar.

Bashkohem edhe une me shendetin tend i dashur mik,dhe ju uroj te gjithe te rinjve Shqiptare qe punojne,studjojne dhe jetojne ketu,nje jete sa me te bukur
    dhe me sa me pak strese.Mbani gjalle sensin e humorit dhe mos e humbisni asnjehere shpresen.Duajeni dhe respektojeni njeri tjetrin,beni nje jete te paster
    dhe te ndershme...ashtu sikur prinderit tane dikur,kane krijuar jeten e tyre.....duajeni kete vend, kontribuoni ne ndertimin e tij sepse eshte shtepia jone,eshte jeta jone...
    te pershendes per keto fjal vlla shqiptare ,njeriu ka nevoj per kesi keshilla,andaj te falenderoj me zemer . te ecim para me duar te pastra

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Jo Vetem Ti More Fisnik Po Edhe Une Po E Pershendes Dhe I Jap Doren Shoqerisht Per Keto Qe Ka Thene ..

Po Une Pa Raki Po Mar Nje Pepsi..

Gezuar Dhe Nga Une Me Nje Gote Pepsi...

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Smile Gėzuar e ju paēa vėllezėr e motra

Alnosa jo se ofendohem qė po e lag me pepsi po sipas rregullave (kshu na i kan lėn tė parėt) meri leje dollibashit , megjithse zėre se e ke tė marrė se me ēkam vėn re ty sta prish ai
    E kujdes lal se nga problemi i alkolit mund tė dalėsh te ai i mbipeshės se kto pijet e gazuara nuk para jan tė kėshillueshme.
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Faqja 14 prej 87 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •