Ore shendeti vihet Rakia mbarohet pa te tjerat pak rendesi kane.![]()
Ore shendeti vihet Rakia mbarohet pa te tjerat pak rendesi kane.![]()
Ja te lumte goja,po e pi edhe nje shendet tjeter per ty
Te paca me ymer e ti kesh shendoshe gjithe c'ke per zemer...
Kam pire aq shome sot,sa qe monitorit te kompiuterit po i merren
mendte...![]()
Po mbarove ti me dolli ja nisa une.
Ja kjo per tyja te te mire se te gjeta shyqyr qe je mire edhe te te rrojne te gjithe te dashurit.Gaz e te mira te kesh gjithmone.
Une per tyja e kam me fund ti si te duash. (Me Fund edhe ti )
Une sot skam pi fare se ne Itali na ka mbaruar Rakia.![]()
Po qe grapa,mos e pi
prit sa te dergoj une nje tamzane me raki me DHL nga Shqiperia...
Jo per gje po nuk ka vlere dollia me grapa![]()
E kam edhe 1 dopio une po me mbas sja mbaj dot valles me Grappa.![]()
Edhe te duash ti,nuk te leme ne qe tia mbash valles me grapa,nuk kemi vdekur ne qe te pish grapa ti vlla,rakia e Skraparit e Vlores dhe e gjithe Shqiperise do te rrjedhe gjithmone lume kur e do muhabeti....pije ate dopio pa merak se te dergon lali tjeterPostuar mė parė nga IL__SANTO
![]()
Kam 2 muaj qe po i vij verdall kesaj Dopjo edhe se pij.Dehem dike e pare. se skam tjeter.![]()
Te gezuar qofshi e me nder Shoku dhe Santo.
Sapo e bera nje dem mu derdh ne tastier rakia dhe sa vura te vjetren mu desh gjysem ore .
Ja dhe nje mesim tjeter :RAKIA TE PRISH TASTIEREN.
Ne USA kur pi raki te duket vetja si ne SHQIPERI,na nxjerr mallin e uruara.
Kur na mbarohet rakia hidhemi te kusherirat e saj Tequila(e bardhe),vodka,uzo(jo e keshillueshme per fillestaret).
Ja edhe disa keshilla per te rinjte shqiptare qe frekuentojne night clubset e Athines.(nga pervoja)
1-Interesohuni mire per barin(baraqin)qe do te frekuentoni me pare se te shkoni.
(po te isha akoma do te thosha ca emra po jam larguar dhe s'di c'behet tani)
2-Para se te pini nuhatni pijen (me pare duhet te beni prove ne shtepi qe te jeni te sigurt per aromen orgjinale te pijes,se blere ne s.market)Per te qene te bindur merreni pijen pa akull pastaj po deshet mbasi e keni provuar shtoni akullin.
3-vetem nje lloj pije (mos e ngateroni me sfinaqet se eshte dehje e keqe ,pastaj s'kupton kush e ka fajin nga pijet)Kombinimet me tequila jane vetem per sherr.
4-NE KLABET E MEDHA (ose big partis)---VETEM BIRRE PER T'JU LARGUAR PIJEVE TE CILESISE SE DYTE(BOBA)
5-Te jeni amatore te nje pijeje per te mesuar me mire kufijte e vehtes.
6-Mos qerasni greket me raki shqiptare se do te perfundoni ne biruce per vrasje me dashje(parameletimeni thanatiforo praksi).
Nuk e di sa te vlefshme do te jene (keto i kam mesuar ne ato 10 vje qe punova naten ne athine neper baraqia) NUK ESHTE KEQ TI LEXOJNE TE RINJTE SHQIPTARE TE ATHINES(DHE ATA "VORIOEPIRIOTE"EDHE ATA TANET JANE PACKA SE PIJNE VETEM "UZO"NE I DUAM TE MIREN.
Mos shoferoni te dehur mbani para dhe per taxi.
GJITHMONE THOJINI TE SHTEPISE SE KU DO TE SHKONI PER ARGETIM(KY ESHTE LIGJ NE KURBET) DIKUSH DUHET TA DIJE KU JE.
Gezushem!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Mos qerasni greket me raki Shqiptare se do te perfundoni ne biruce per vrasje me dashje.....hahahahahhhh....kjo ishte e papare miku im,po ti mire qe ma the se po me vjen ndonje Grek ketu ne Shqiperi dhe po me vdes ne duart e mia dhe pastaj ec e degjoji derdimenet po e bejne ceshtje kombetare...Sa per pijet e tjera
nuk me interesojne se nuk e nderroj rakine me asnje pije ne bote dhe per fat te mire,e njoh me mire se veten time.Nuk e di se si mund te na marrin keta shefat
tane qe u japim te rinjve nje edukate te tille...a thua te mos na e marrin per ters?!
Ne fund te fundit kjo eshte nje dicka e mire,eshte njesoj si edukata seksuale qe u jepet te rinjve neper shkolla,biles bej cudi si s'e kane futur edhe kete si program te detyrueshem shkollor?!Hajde gezuar!kete gote po e pi per te gjithe ju te rinj
e te reja pa eksperience ne kete fushe...beni mire te mos pini por edhe po pite
beni mire ti degjoni fjalet e veteraneve...![]()
Te lutem,mos fol me se nuk po i mbaj dot lotet......eshte fatkeqsia me e madhe qePostuar mė parė nga IL__SANTO
mund ti ndodhi nje Shqiptari,te privohet nga kenaqesia e dehjes me raki.....
Cope do te behem deri sa ta dergoj nje tamzane raki. Do ta kthej edhe ne ceshtje dipllomatike po qe nevoja.Do te ngre popullin ne protesta perpara ambasades Italiane po nuk me lejuan te ta dergoj.Do te bej c'eshte e mundur qe edhe Shqiptaret ne mergim te pine ate pije qi i ka rritur e qe i ka bere njerez aq te dashur e puntore...![]()
Krijoni Kontakt