Alkkoli ka shume te mira.DUHET TA PROVOSH QE TA VERTETOSH.![]()
Alkkoli ka shume te mira.DUHET TA PROVOSH QE TA VERTETOSH.![]()
alkooli te ben te dalesh para te afermve dhe te behesh sikur ti ne foto dhe te mos kesh turp fare, ja ky eshte alkooli
O Master, ik merre dhe allahun e hajde te pime nga nje gote ketu se do kenaqemi. Do ju gostis me ballin e kazanit qe gjyshja ime nxorri para 2 javeve.
Master 2006 ne radhe te pare gezuar !
Ne radhe te trete njgjitu 2 level dhe do shohesh qe tema eshte tek humori dhe jo tek keshillat mjekesoropsikologopedagogokuptimologjike per opinionin forumist ose forumvizitoret e mirepritur ne lidhje me alkoolin dhe alkooloperdorimin.
Ne radhe te katert mos ngatero perdorimin me abuzimin.
Ne radhe te dyte Raki e rrushit eshte me e mira,ajo e frutave te demton .
Ne fund lexo Khajamin e madh dhe hajde te qerasim edhe ty nje gote se je yni.
Alkooli eshte i lejuar se po te ish i ndaluar te gjithe shqiptaret do ishin ne burg.
(Mos e merni si te vertete!)
Te ruajme brezin e ri nga alkooli!
Mos alkooloni te shoferuar!!!!!!!!!!!!
Na lini te pime nje gote si njerez !S'po i biem njeriu ne qafe!
Shoku,santo,pri-ltn dhe ju goca gezzz!!!!
Te gjithe gezzz!!!!!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
hahahahaha
me keni shkri njerez,hallall per postimet.
ca thuhet me,qe alkooli te beka dem,gabim.
ja ju jap fakte qe dhe ne kohet e para gjyshet tona kane bere "shire"(eshte rush i kondenzuar)me pak llafe lloj rakie.dmth ne pamundesi te pinin alkool e kane gjet menyren per tu here Happyyyy.kshuqe dhe zoti na justifikon
robi pa raki si cifti pa dashuri me njerez
Great minds have purposes, others have wishes!!
O master 2000 e shume.
"Po alkoli eshte ilac! Pi! Pse s'pi ti? Rakia eshte iliac. Ta thote Spahiu ty."
Pa alkol nuk te mbajne dhe frenat. ku shko ti mo byrazer?
Hajde nje shnet per shokun Tanku, Il Santo e per gjithe shoqninine qe pine rakine.
Rra-ba-bam e gjak e dhjam.
Me fund! ( e me fustan si te jete nuk kam teka )
Hajde more shoke si paska plas dollia,pritet sa te largohesha une e me mbaruat te gjitha rezervat e rakise hahahahhh..... Po pini vellezer pini se shtepia ime eshte edhe shtepia juaj ja,po shkoj menjehere te komshija te marr ca raki hua mjaft qe muhabeti e dollia te vazhdojne.Faleminderit shoku Arben qe sqaruat shokun Master ne mungesen time.....do te doja te sqaroja shokun Master per punen e lopes se une kur pi e kam si parim sado i dehur qofsha...qe femrat te mos ti ngacmoj,aq me pak ti puth apo tu bej ndonje gje tjeter...
Prandaj nuk do te kisha shance per ta puthur lopen po edhe sikur une te doja
ta beja nje gje te tille,vete lopa s'do me pranonte sepse s'do ta duronte dot eren e alkoolit.Megjithate ti,si djale i zgjuar qe je,[gje qe se ve ne dyshim],duhet ta kuptosh humorin me te cilin eshte trajtuar kjo teme dhe nepermjet ketij humori
Te nxjerresh edhe dramen qe egziston nga ky fenomen...
Hajde te paca e i pafsh ahirin masterit....
Gezuar edhe ju o shoke,te rinj e te vjeter!Pacim njeri tjetrin deri sa rakia te na lere...gje qe s'ben vaki se sa te jemi gjalle,dhe rakia do te rroje dhe zakonet domozdo......po pi nje gote te madhe per ju se vertet e meritoni![]()
Po ku jeni more shoke?!Nga keni humbur?!Kaq shpejt ju qenka merzitur rakia ime,
une per miqte e perdor edhe rrush safi te shkreten...Ne fakt,edhe une jam larguar pak sepse pervec muhabeteve virtuale,kam edhe impenjime muhabetesh reale per te bere.....por gjithesesi ju dilni ndonjehere se shtepia ime eshte gjithmone e hapur per miqte,me ose pa pranine time.Me kete,nuk ju them qe te lini mbas dore muhabetet dhe punet tuaja,po si i thomi ne asaj shprehjes se vjeter;PUNONI PUNONI PO EDHE PINI NDONJE CIKE RAKI.....
![]()
une kam pire vetem sot
iu futa turshive qe ka bere plaka me rakine qe ka nxjerre gjyshja... deri sa nuk e ndjeva me vetmine![]()
Po kete e bejme per dite....puna eshte qe te mblidhemi e te pime te gjithe bashke
se duke pire vetem,do te kthehemi ne njerez me halucinacione dhe ec e degjoji ca tipa qe na kane qef pastaj...Shkrihen gazit me fatkeqsine tone.....si na ndane keshtu more vellezer,na bene kokrra kokrra.....mendojne se ne i prishim imazhin Shqiperise....kujtojne se e kemi fajin ne, qe Europa e ka inat Shqiperine.....po jane ata fajtoret se po te pinim te gjithe alkool,jo ne Europe qe do kishim shkuar
po do kishim kapur Marsin tani.....![]()
Krijoni Kontakt