D.J...rrespekte grupo...te paca!..te keshilloj te kalosh me shpesh ketej nga ne per te pire ndonje gote,se e di si thone?!...rakija zgjon talentin,dhe ti ke nevoje me shume se te gjithe ne per te akumuluar sa me shume talent....ta do puna,jo per gje
Alnosa!....une nuk fle gjume me pulat por jeni ju aty ne Amerike qe zgjoheni me kendezat....sa per ato gjobat,do te kishim nevoje edhe ne per disa te tilla
thjesht sa per tu ndergjegjesuar se jemi bere shume te piste.....deboren ne ketej kemi kohe qe nuk e shohim as ne enderr....do te paguaja gjobat e dynjase,vetem
per te patur per dy tre dite debore perpara oborrit te shtepise....)))
Pri!...nuk e kuptoj perse je kaq i demoralizuar....lart me moralin vlla!....ke per te pare...gjithshka ka per te ndryshuar dhe te jesh i bindur se edhe ne do ta shijojme kete ndryshim.....gezuar!dhe buzeqeshi jetes se eshte vertet e bukur!
Ajzberg!...ke bere ca mungesa por po ta falim....hajde gezuar dhe me mend ne koke!...jo per gje po do hash ndonje gjobe te fuqishme qe te te dalin syte perjashta.....rregullat e muhabetit me dolli jane te shenjta dhe si te tilla duhen rrespektuar....megjithate une jam zemergjere dhe po te gjobis me nje gote te vogel birre te mbushur me raki....gjithashtu,nuk po te detyroj ta pish me fund...merre shtruar))
Krijoni Kontakt