Close
Faqja 54 prej 87 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 862
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    D.J...rrespekte grupo...te paca!..te keshilloj te kalosh me shpesh ketej nga ne per te pire ndonje gote,se e di si thone?!...rakija zgjon talentin,dhe ti ke nevoje me shume se te gjithe ne per te akumuluar sa me shume talent....ta do puna,jo per gje

Alnosa!....une nuk fle gjume me pulat por jeni ju aty ne Amerike qe zgjoheni me kendezat....sa per ato gjobat,do te kishim nevoje edhe ne per disa te tilla
    thjesht sa per tu ndergjegjesuar se jemi bere shume te piste.....deboren ne ketej kemi kohe qe nuk e shohim as ne enderr....do te paguaja gjobat e dynjase,vetem
    per te patur per dy tre dite debore perpara oborrit te shtepise....)))

Pri!...nuk e kuptoj perse je kaq i demoralizuar....lart me moralin vlla!....ke per te pare...gjithshka ka per te ndryshuar dhe te jesh i bindur se edhe ne do ta shijojme kete ndryshim.....gezuar!dhe buzeqeshi jetes se eshte vertet e bukur!

Ajzberg!...ke bere ca mungesa por po ta falim....hajde gezuar dhe me mend ne koke!...jo per gje po do hash ndonje gjobe te fuqishme qe te te dalin syte perjashta.....rregullat e muhabetit me dolli jane te shenjta dhe si te tilla duhen rrespektuar....megjithate une jam zemergjere dhe po te gjobis me nje gote te vogel birre te mbushur me raki....gjithashtu,nuk po te detyroj ta pish me fund...merre shtruar))

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Ore, meqe DI_ANA na permendi veren, si i keni mardheniet me te?
    Une per vete jam konsumator i rregullt i saj, ne dreke nuk me mungon asnjehere ne tavoline.
    Kam zbuluar nje Merlot vendi, 3500 lek te vjetra shishja kushton, por ua kalon edhe atyre italianeve e francezeve qe bejne nga 20000 e ca lek.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Une per vete,pervec veres se vjeter te Leskovikut,nuk kam pelqyer tjeter...ndonjehere konsumoj Tokaj te bardhe,nga ajo e Librazhdit...eshte e pranueshme.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Po ca booo mo shoku Tanku

Je ber dhe llafollogjik kohet e fundit

S`ke faj se he heeee ca te ben ajo rakia bukuroshe qe te hedh qoshe me qoshe

RrespekTe Plako.

Nosaaaaaaaaaaa moj dleq,ckemi mire ?

Puc 2 puc [-_ ^]
    Feel the pump √

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Une gjithmone kam qene llafollogjik,kjo vjen per pasoje te ushqimit tim....qe i vogel jam ushqyer me raki...gezuar!

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    O vajza e djem te uruar te shenjtores !
    A keni pire ndonjehere RAKI kur jashte ben -16 grade C?
    Nuk paska RAKI qe te te ngrohe.Papapapapapa,popopopopopo o o o oooo.
    Megjithate nuk do te mposhtem do kthej pak nga AJO qe kam lene rezerve vetem per te ferkuar, le te ma djege germazin me mire, se te me futet ndonje plevit.
    Nuk e di do jem dot per shkollimizime po do t'a bej nje percapje.

Shoku andej c'u be ndonje e re per energjine, se mesa degjoj, shyqyr qe nuk po ben shume ftohte, se do ish bere nami fare .Sic me tha nje shok, do t'i futen pyjeve me sepata njerezia , po vazhdoj keshtu gjendja (ne Berat te pakten).

Persa i perket veres .
    Nje gote ne dite eshte pa diskutim e nevojeshme sidomos ne dimer.Vera e kuqe eshte regullatore per melcine e zeze (thone ).Megjithese per klimen mesdhetare kam lexuar dikur qe shkon me shume vera roz dhe ajo e bardhe.Te gjitha varietetet kane te vecanten e tyre dhe Mesdheu eshte number one ne bote per prodhim ne shumllojshmeri,ne sasi dhe cilesi.Nese ka ndonje expert te kesaj fushe i lutem te na jape nje informacion per te mirat e perdorimit,dozen se per varietetet diku me ka zene syri disa shkrime ketu ne forum.
    Ne s'jemi "rraciste"te veres te pakten une personalisht e kam deklaruar qe ne shkrimin e pare te temes.
    Nje gote per te gjithe,gezime!
    IL SANTO !Ke humbur fare, ke marre shume mungesa ne shoqate .Mire FISNIKU qe eshte i preokupuar me tema"serioze"po ti?Apo te ka bere melankolik dita e lindjes dhe s'te pelqen fakti qe po rritesh !!!?
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e G....
    Anėtarėsuar
    05-12-2006
    Vendndodhja
    Torino IT
    Postime
    68

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    G....!ja gezuar e mire se na urdherove se mesa shoh te paskam edhe patriot!
    Per rakine,jam dakord me ty deri ne nje fare pike....ne kemi vertet mall te mire por ate nuk e shesim se e mbajme per vete e per miqesi...ne shesim ate mallin e dores se dyte dhe per tju shuar kurjozitetin anetareve te tjere te shoqates,pikerisht ai malli i dores se dyte qe ne shesim, pra rakija e sheqerit
    pjesa me e madhe shkon neper fabrika dhe me esencat perkatese shnderrohet ne xhoni apo ne xhek....ja pra qe edhe ai malli i dores se dyte ka nje vlere te madhe mbasi eshte baza e pijeve me ne ze qe konsumohen sot ne bote..
    Byrazer, gezuar me qofsh ngahera

A te kane sjelle ndonje cike raki nga fshati?

Mua me sjellin nga 30 kile kushot por ce do qe mbaron shpejt dreqin,
    nuk mbahem per ndonje pijedashes i madh po kur shtrohem ndonjehere ne tavoline me plakun iken 1 kile ne gjysem ore se ai eshte skrapalli me zakone ndersa une i shkreti kam jetuar me shume ne Tirane dhe ne Emigrim

O shoku tanku gezuar edhe nje here se mu be qefi qe e pat hapur nje skrapalli kte teme kaq te bukur

Kthejeni ndonje gote raki edhe per ne qe jemi ne emigrim
    ME MIRE NJE VEZE SOT
    SE NJE PULE NESER

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    O shoqi tanku ,po gjobat nga miqt i presim .Pastaj ka lezet kur gjobitesh sepse pin me shok e shoqe dhe per dreq Rakia nuk te zen.
    Intermexo
    O pi Raki o s pi fare
    melcine dota bej si komardare

kapedani Maska e don zuani
    Anėtarėsuar
    30-12-2005
    Vendndodhja
    moon
    Postime
    37
    Cfare thoni ju mor cuna vere e kuqe ,vere e bardhe...... une nuk dua tia di fare
    une dua vetem raki balle kazani, nje meze, mish qengji te pjekur dhe me pas sex.. kesaj i them jete une mor daj..... ku rafsha mos u vrafsha

Mblidhni mendjen mos provoni vere edhe birra se do perhapeni si vaji ne lakra.
    Pije rakine me fund.
    Ashtu te lumte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    pershendetje cuna !!!
    ju te usa mos pini qe ne mengjes
    JU TE europes filloni tani se e shttune eshte...

gezuar

Faqja 54 prej 87 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •