Thuje mo dreqin, qe ti qenke nga skrapari, a egziston ende akademine e arteve te bukura te pijaneceve ne Skrapar apo jo....
Tani perpos humorit dhe te qeshures mua me pelqen mjaft kur ne nje post perdoret llogjika e paster, qe do te thot te dish te arsyetosh me se miri ato qe thua, ti e ko bo ket ne postin tend te mesiperm, qe do te thot ke nje llogjike te shendosh. Pas llogjikes se shendosh vjen perceptimi i gjerave, ne rastin ne fjale perceptimi i humorit dhe krahasimeve nderkrahinore qe une me ate tipin nga Skrapari bona ate nate--- ato qe shkrova une ja drejtova fiks atij personalisht dhe pak skraparit, ama bona perjashtime dhe nuk futa te gjith ne nje thes, se nuk ka thes qe ti coje gjith njerezit qe i perkasin nje krahine te caktuar te vendit, ca jan msusa, ca jan futbollista e ca jan rambo etj etj.
Per te qene me konkret, ti thua qe ne fyem njeri tjetrin, nuk mendoj ashtu pasiqe ne nuk perzim famijen e asnjerit ne kete mesele, ishte thjesht nje humor paksa i zi, dhe qe ne me vone mund edhe te behemi miq forumi, pra nuk ishte naj e shame qe sa her te shohim njeri tjetrin ta mesyjme me drita ndez.
Per ta mbyll ket temen e debatit tim me ate tipin dhe per te sqaru nje gje te vogel me ty, une as qe kom naj gjo jo me ate, me ty apo me ndonje skraparlli tjeter--ishte dicka casti qe inati i atyre shkembimi postesh zgjat gjer sa ta fikesh komjuterin. Edhe te thash edhe me mare, ne ato qe shkruam ate nate, kushdo mund ti lexoje dhe nuk kishin asigjo banale, ofenduese ne kulm apo muhabet familjesh,,,perseri nuk e kuptoj qe ty te ka ngel hatri.
Edhe persa i perket ksaj temes te pijaneceve ktu, e lexova nje nder postet e tua diku me siper ku tani per tani po pritoj ti referohem me fraze, por pandeha qe the ktu nuk osht vend per banalitete apo dicka te tille, per nje far shkrimi timin drejtuar Alnoses, tani me sinqeritet te plote mund te them qe Alnosa me duket nje nder gocat me te mira te forumit, goce qe e kupton humorin, qe i din cakun atij, dhe se ja vlen te shkembesh naj post me te---prandaj tu drejtova ty se mos je gje hoxhe qe ne teme te tille si kjo nuk lejohet te flasish muhabete per raki, e pasoja te rakise.
Tani per gjith forumistat, une bera goxha kohe ktu ne forum, edhe nqs largohem qe neser , une forumin do mbaj mend vetem per mire, kemi pas ta shara, kemi pas te qeshura, kemi pas kafe, raki, petlla, ---gjera qe cdo shqiptar i ka perjetu me shoqerine e vet....me nje fjale va shkruhet ne forum, mbetet aq vetem nje shkrim dhe kenaqesia qe merr pasi i referohesh me shok e miq muhabeteve, ideve dhe humorit te nderruar ktu.
Krijoni Kontakt