Close
Faqja 19 prej 87 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 862
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    heheh me raki te kemi shendet ,or vllaqko pije nje hibiskus me mire ,?tash kur eshte foht, te ben me mire jam i sigurt.hehehe per raki ajo digjet po ta provojsh ta flakesh edini kete?...si te ben hajr kur nje lend djegese hyn ne trup hehehe

nderrohejeni kete pije me nje hibiskus te ngroht ,jam ne sofren tuaj menjeher hehehehe
    Atehere, me qellim qe mos te te nxjerrim ty dhe alnosen nga loja, propozoj qe te premteve ta bejme pushim dhe te mos pijme raki por hibiskus edhe pse nuk e kam idene se cfare eshte.
    Une jam gati ta bej kete sakrifice per hir te bashkimit kombetar.
    Hajde gezuar! (po pi qumesht)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    per HOMZEN DHE SHOKUN TANKU ..
    po ckeni more te uruar qe filluat GERR -MERR,GERR -MERR .E LAGU SE LAGU ..
    PO DHE NJE DITE qe shyra une ketu se kisha pune paska plas shishja e rakise kokes ......
    hajdeni se e paskeni me te qare ate te shkrete pije ,po ju jap une nga nje gjysme BATANIJE TE FSHINI LOTET..po ju sjell dhe nganje cik buk me gjiz se me duket e keni pire ate te flamosur esull .homza dhe shoku tanku shume seriozisht e keni marre politiken ju ore dreqer .po rrini e rrini rehat se mu bet si keta te shpise time dhe ju, sa nuk i zuri gjumi deri ne 1 te nates ,e donin te dinin se kush do fitonte REPUBLIKANET APO DEMOKRATET ...
    PUPUPUPUcme gjeti dhe me ju .....jua paska ngrene dhia abetare me gjith matematik te dyve ..

per zemer dragoin .
    opo ti shyqyr qe e solle koken pa dhe ullinjte ti gjejme ,biles edhe piperka me gjiz ..

per KETE VLONJATIN LART
    po ty tmarrt e mira tmarrt ,po une une iki dhe ti te me largosh ,e more vesh apo jo .

hajde gezuar te gjitheve dhe mos u zini po pini pa sherre

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    per KETE VLONJATIN LART
    po ty tmarrt e mira tmarrt ,po une une iki dhe ti te me largosh ,e more vesh apo jo .

hajde gezuar te gjitheve dhe mos u zini po pini pa sherre
    Ne mezi te kemi ty, nuk thashe te te nxjerr nga tavolina por nga loja. Me kete desha te them se, per te te bere qejfin ty dhe Fisnikut, te gjithe ne rakipiresit te premteve te pinim ate cfare pini ju.
    Me hidh nje cike nga ajo qe po pin ti.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    Thuje mo dreqin, qe ti qenke nga skrapari, a egziston ende akademine e arteve te bukura te pijaneceve ne Skrapar apo jo....

Tani perpos humorit dhe te qeshures mua me pelqen mjaft kur ne nje post perdoret llogjika e paster, qe do te thot te dish te arsyetosh me se miri ato qe thua, ti e ko bo ket ne postin tend te mesiperm, qe do te thot ke nje llogjike te shendosh. Pas llogjikes se shendosh vjen perceptimi i gjerave, ne rastin ne fjale perceptimi i humorit dhe krahasimeve nderkrahinore qe une me ate tipin nga Skrapari bona ate nate--- ato qe shkrova une ja drejtova fiks atij personalisht dhe pak skraparit, ama bona perjashtime dhe nuk futa te gjith ne nje thes, se nuk ka thes qe ti coje gjith njerezit qe i perkasin nje krahine te caktuar te vendit, ca jan msusa, ca jan futbollista e ca jan rambo etj etj.
    Per te qene me konkret, ti thua qe ne fyem njeri tjetrin, nuk mendoj ashtu pasiqe ne nuk perzim famijen e asnjerit ne kete mesele, ishte thjesht nje humor paksa i zi, dhe qe ne me vone mund edhe te behemi miq forumi, pra nuk ishte naj e shame qe sa her te shohim njeri tjetrin ta mesyjme me drita ndez.
    Per ta mbyll ket temen e debatit tim me ate tipin dhe per te sqaru nje gje te vogel me ty, une as qe kom naj gjo jo me ate, me ty apo me ndonje skraparlli tjeter--ishte dicka casti qe inati i atyre shkembimi postesh zgjat gjer sa ta fikesh komjuterin. Edhe te thash edhe me mare, ne ato qe shkruam ate nate, kushdo mund ti lexoje dhe nuk kishin asigjo banale, ofenduese ne kulm apo muhabet familjesh,,,perseri nuk e kuptoj qe ty te ka ngel hatri.

Edhe persa i perket ksaj temes te pijaneceve ktu, e lexova nje nder postet e tua diku me siper ku tani per tani po pritoj ti referohem me fraze, por pandeha qe the ktu nuk osht vend per banalitete apo dicka te tille, per nje far shkrimi timin drejtuar Alnoses, tani me sinqeritet te plote mund te them qe Alnosa me duket nje nder gocat me te mira te forumit, goce qe e kupton humorin, qe i din cakun atij, dhe se ja vlen te shkembesh naj post me te---prandaj tu drejtova ty se mos je gje hoxhe qe ne teme te tille si kjo nuk lejohet te flasish muhabete per raki, e pasoja te rakise.

Tani per gjith forumistat, une bera goxha kohe ktu ne forum, edhe nqs largohem qe neser , une forumin do mbaj mend vetem per mire, kemi pas ta shara, kemi pas te qeshura, kemi pas kafe, raki, petlla, ---gjera qe cdo shqiptar i ka perjetu me shoqerine e vet....me nje fjale va shkruhet ne forum, mbetet aq vetem nje shkrim dhe kenaqesia qe merr pasi i referohesh me shok e miq muhabeteve, ideve dhe humorit te nderruar ktu.
    Nuk kam thene asnjehere qe ti ke perdorur banalitete ne temen time.......dhe kjo teme eshte hapur enkas per muhabetet e rakise dhe per humorin nderkrahinor
    Une si hoxhe po flas me keta te rinjte qe na bejne moral per pijen dhe qe ne raste te caktuara"pa na njohur"na kane trajtuar sikur te ishim pijanece ordinere.
    Duhet ta pranoj se kete humorin e zi,nuk e kuptoj shume mire....jo per gje po me duket shume i zi)....Dua te dish se mua nuk me ka ngel aspak hatri nga ty...u perpoqa thjesht te te jepja nje keshille miqesore dhe asgje me teper.Ti ju drejtove atij patriotit tim me nje humor te zi dhe ai tu pergjigj me nje humor akoma me te zi......krijohen keqkuptime,kete doja te te thosha dhe mbas debatit tuaj ne ate teme,jane futur edhe shume anetare te tjere qe kane bere nje humor pa ngjyra fare...kane filluar ta ofendojne rende ate djalin e c'fare nuk i kane thene,gjithe kjo si pasoje e humorit te zi......po nejse,gjithesecili ka mendimin e vet,e mbyllim me mire kete debat pasi edhe une nuk e ndjej veten shume komod ne rolin e atij qe kerkon te ndreqe boten,per me teper largohemi edhe nga tema ne te cilen jemi......Akademia e arteve te pijes ne Skrapar,e vazhdon pa nderprerje aktivitetin e saj dhe per me teper, ka hapur shkolla private ne te gjithe Shqiperine)......pasardhesit tane,do te jene te shkolluar dhe nuk do ta mesojne kete art ne menyre autodidakte si kemi bere ne.......ne programin arsimor te dollive,me urdher te qeverrise do te hiqen te gjitha dollite qe i perkisnin partise dhe xhaxhit Enver dhe do te zevendesohen me dollite per Bushin,Naton,BE-ne
    dhe te gjitha institucionet nderkombetare.......nderkaq po perpiqem tu mesoj emrat sepse deri dije keto institucione ishin te panjohura per mua.....kam frike se mos bej ndonje gabim politik,ashtu si dikur gjyshja ime ne nje muhabet qe kendoi
    ate kengen "Kemi moter Kinen e madhe"ne nje kohe qe ne i kishim prishur maredheniet me Kinen.....dhe per kete arsye fisi im desh rrezikoi internimin.Prandaj perpiqemi te shkollojme brezin e ri ne menyre qe te tilla gabime te mos ndodhin me ne te ardhmen..........Ja nja shendet per te gjithe njerezit dhe institucionet qe permenda me lart"ata qe na lejon qeverria kuptohet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Ne mezi te kemi ty, nuk thashe te te nxjerr nga tavolina por nga loja. Me kete desha te them se, per te te bere qejfin ty dhe Fisnikut, te gjithe ne rakipiresit te premteve te pinim ate cfare pini ju.
    Me hidh nje cike nga ajo qe po pin ti.
    PO PI CAFFE TE NI ME PEPSIN QE ME DERGOI ZEMRA E DRAGOIT .
    HAJDE PO DESHE SE MENGJES ESHTE KETU NGA UNE TANI .

MERRI DHE KETA TE TJERET SE I KAM ME MERAK OK .
    PO MOS HARRONI RAKIN SE SKAM KU TE KERKOJ RAKI UNE KETU .

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Faleminderit per ftesen. Ja ti them nje here Shokut mbase na sjell ai me tankun e tij se une skam me se te vij.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Gezuar vellezer e motra!
    Gezuar sofra e paqes dhe e fjales se urte,e bashkimit ,e durimit, e rakise(zoti e shtofte)
    Per sot kam nje parrulle.
    Duke bere nje shikim mbrapa te historise se alkooldashesve shqipetare arrita ne perfundimin:

" Shqiptari e ka thare goten e rakise me kocke ne dore."(A.Kote)

Kujtese:
    Ose timonin ,ose rakine ,shofer ka plote, mbani nje me vehte.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e larguar Maska e Edelweiß
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    po mire qe pini, po ca keni qe ziheni. se spo e marr vesh

Rakia o per burra, por une e kam shpirt me burr se 3/4 e atyre qe e mbajne veten te till prandaj me jepin nje gote se po ma do ky cik xhan

Raki kumbulle ose kocimare po pati , e

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Faleminderit per ftesen. Ja ti them nje here Shokut mbase na sjell ai me tankun e tij se une skam me se te vij.
    Tankun,e perdorja si taksi vetem ne 97-ten se tani me kane bllokuar licensen
    megjithate per shoket e mi ka gjithmone perjashtime, apo s'behet llafi edhe per te shkuar tek Alnosa.....qe tani po nisem,sa ti rregulloj pak stopin e pasem se ma ka thyer nje fillestar tek vend parkimi dhe do ja shkel gazit derrase.....

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Arben Kote
    Gezuar vellezer e motra!
    Gezuar sofra e paqes dhe e fjales se urte,e bashkimit ,e durimit, e rakise(zoti e shtofte)
    Per sot kam nje parrulle.
    Duke bere nje shikim mbrapa te historise se alkooldashesve shqipetare arrita ne perfundimin:

" Shqiptari e ka thare goten e rakise me kocke ne dore."(A.Kote)

Kujtese:
    Ose timonin ,ose rakine ,shofer ka plote, mbani nje me vehte.
    Gezzz vella.....na mori malli per ty me thene te drejten.....ja shyqyr qe na u ktheve shendoshe........Hallall per shprehjen.....ishte shprehja me filozofike qe kam degjuar ndonjehere......xhevahire nxjerrim nga goja ne rakidashesit Shqiptare.....
    ja te paca e si goja zemra ishalla...

Faqja 19 prej 87 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •