Close
Faqja 18 prej 87 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 862
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    Flm per vendin bosh qe me kishit lon, une du me u ul afer Alnoses se a mos po dehet lehte ajo, edhe kom me ja thon nja dy tri fjale ne vesh lool, Alnosa ishalla nuk te ze kund te dehun.

Autoret me te medhenj frymezohen kur dehen ehh? edhe kom pas kutjoft se Sami Frasheri nuk pike raki, masi po e pika edhe qeky rakine spaska me met kom shqiptari pa pi long rrushi/

Edhe une do kisha pi raki me fund per shendetin e gjith shokeve ktu ne forum, ama e kom ble lap topin shtrenjte edhe kom gju qe rakia e percjell korentin, andaj po largona ka guzhina edhe dy gota raki me fund..............ec aty edhe dy apo 3 ota tjera edhe po ja fut edhe une poezo ktuuuuuuuuuuu
    Mund te ulesh ku te duash por dije se ngacmimet me duar apo me kembe nuk tolerohen ne kete tavoline....Jo per gje po robi i shkrete kur pi4-5 gota mund ti vine ne koke mendime te cuditshme......ne anetaret e perhershem te tavolines e kemi testuar veten ne pije dhe kemi rrezultuar si individe te parrezikshem(nuk e kemi pijen me sherr).Nuk e di ti,mik vllai....uroj qe te mos ta kesh me sherr ate te shkrete,se deri tani po na shkon muhabeti vajSa per korentin, mos ki frike se po te zuri rakia...nuk ka korent qe te te kape hahahahhh....hajde gezuar edhe nje here.....dhe mos i shaj Skraparllinjte se jane njerez te mire.......po ti e di si i thone
    male edhe pyje,ka si ne Tropoje edhe ne Skrapar dhe derra ka gjithandej,si ne pyjet tuaja edhe ne pyjet tona.....Ma prano kete verejtje miqesore qe po te bej...
    nese kapesh me nje person te caktuar....kapesh me ate person dhe jo me lagjen
    apo qytetin e tij....e kuptoj qe ke qene i nervozuar nga debati i ashper qe ke bere ne ate teme,por nese nje person ul veten nje here duke te ofenduar ti e ul dy here duke i kthyer te njejten pergjigje.....keshtu e mendoj une....nje nga Skraparllinjte e shumte te ndare ne te kater anet e Shqiperise e te Botes.
    Skraparllinj...Tropojane....Vermoshas....Konispola s.....jemi Shqiptare mbi te gjitha
    dhe nuk na ka hije te shahemi e te rrihemi me njeri tjetrin.......Ndoshta te kritikova pak ashper por nje shok qe te do te miren edhe te flet ndonjehere......qellimi i tavolines time eshte qe te bashkoj te gjithe Shqiptaret te pine ndonje gote raki e te bejne ndonje dore muhabet....te sillen me njeri tjetrin si vellezer sepse nje grusht njerez jemi mor te uruar, perse te mos shkojme mire......ka ardhur koha qe ta thyejme kete mallkim dhe te ecim perpara te bashkuar drejt kesaj rruge te mundimshme per ne Europe........gezuar....kete gote po e pi per pajtimin kombetar.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    shoku tanku, gjo ktu se du te them nja dy fjal sa jam esull, se ti me doket i paske pi nja 3 gota para se te shkrush ket postin lart mrom.

Une ktu ne forum hy per dy gjera: njera te coj mall me bashkombasit, te kutjojme te mirat, gezimet, festat lokale, rruget me gropa, gomonet etj etj

dhe arsyja tjeter ta bojme shaka, te qeshim ti harrojme hallet e jetes dhe sado pak te kapemi pas humorit. Kjo osht rruga mo e mire per te cu mot, nqs nuk e din nigjoje prej meje.

tani persa i perket humorit, mua me pelqen humori qe behet e sidomos ai nderkrahinor, une nuk e marr per ters kur humori duhet then pak i zi nuk kalon ne te shame me familje sic e bejne ktu ne pergjithsi mileti kur ju marojne idete e inteligjences krahasuese qe bejme me krahinat.

ti je i ri ne forum edhe nuk e din mire se cfar konsiderohet e shame apo humor, andaj po te them si pijaneci pijanecit, ulu edhe lexo e qesh me humorin nder krahinor pasiqe nuk ka asnje ofnedim dhe eshte humor per te gjitha moshat, gje te cilen nuk mund ta thuash per cdo lloj humori ne forum.

edhe ne kete sofren qe perpiqesh te bashkosh gjith shqiptaret si vellau me vellane, e kom bo une shum kohe para teje dhe tjere e kan bo shum kohe para meje. Edhe ne tema te tilla ku flitet per alkol, domosdo hyn humori dhe te qeshmet e pijes, seriozilleku dhe te qenit hoxhe ne teme te tille nuk shkon or lum shoki.
    ka je me origjine ti, skraparlli?

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Nga Skrapari jam or lum miku dhe humorin e kuptoj me se miri.......po qe per temen te cilen kam hapur une,mund te besh humor sa te duash.....humor krahinor e si ta duash ti por une nuk e kisha fjalen per temen time.......po flisja per nje teme tjeter ne te cilen lexova shkrimet e tua dhe te atij patriotit tim.....dhe te them te drejten ishte nje humor qe nuk me pelqeu aspak.....mu duk me teper shkembim fyerjesh se sa humor po nejse,ky eshte mendimi im....te kerkoj te falur qe ta thashe....thjesht keshtu e mendova......nuk besoj te te ngeli qefi.....persa i perket temes time,une nuk thashe se kam dale si flamurtar per te bashkuar kombin......thjesht kam hapur nje teme ku te mblidhemi te gjithe anetaret e forumit....te shkembejme batuta.....te bejme humor....e te kujtojme kohet e vjetra
    Gje qe nuk e ve ne dyshim,e kane hapur shume te tjere perpara meje.....
    Kontributi juaj ne kete forum eshte shume i vyer dhe une nuk dua ti humbas meritat askujt perkundrazi, ju vleresoj pa mase, ju dhe te tjeret qe kane qene perpara jush.......nuk kam hyre ne kete forum as per te luajtur rolin e kritikut e as
    per te matur zgjuarsine me te tjeret......thjesht dua te gezoj kenaqesine e shoqerise me ju dhe me anetaret e tjere prandaj dua te me kuptosh drejt,nuk kam asnje gje as me ty dhe me asnje njeri tjeter perkundrazi,gezoj nje respekt te pamase dhe me behet qefi qe me ne fund krijuam dy pare muhabet bashke....jam i sigurt qe prania jote ne temen time do ti shtoje dozat e humorit......hajde gezuar e mire se na erdhe perseri

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    O Homza, cfare rakie perdorni andej nga Tropoja?

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Sa te pergjigjet Homzai une po ngre nje dolli per te gjithe ata qe ngrihen ne kembe sa here qe degjojne himnin tone kombetar.
    Shendet te kemi vellezer dhe motra!

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Nga Skrapari jam or lum miku dhe humorin e kuptoj me se miri.......po qe per temen te cilen kam hapur une,mund te besh humor sa te duash.....humor krahinor e si ta duash ti por une nuk e kisha fjalen per temen time.......po flisja per nje teme tjeter ne te cilen lexova shkrimet e tua dhe te atij patriotit tim.....dhe te them te drejten ishte nje humor qe nuk me pelqeu aspak.....mu duk me teper shkembim fyerjesh se sa humor po nejse,ky eshte mendimi im....te kerkoj te falur qe ta thashe....thjesht keshtu e mendova......nuk besoj te te ngeli qefi.....persa i perket temes time,une nuk thashe se kam dale si flamurtar per te bashkuar kombin......thjesht kam hapur nje teme ku te mblidhemi te gjithe anetaret e forumit....te shkembejme batuta.....te bejme humor....e te kujtojme kohet e vjetra
    Gje qe nuk e ve ne dyshim,e kane hapur shume te tjere perpara meje.....
    Kontributi juaj ne kete forum eshte shume i vyer dhe une nuk dua ti humbas meritat askujt perkundrazi, ju vleresoj pa mase, ju dhe te tjeret qe kane qene perpara jush.......nuk kam hyre ne kete forum as per te luajtur rolin e kritikut e as
    per te matur zgjuarsine me te tjeret......thjesht dua te gezoj kenaqesine e shoqerise me ju dhe me anetaret e tjere prandaj dua te me kuptosh drejt,nuk kam asnje gje as me ty dhe me asnje njeri tjeter perkundrazi,gezoj nje respekt te pamase dhe me behet qefi qe me ne fund krijuam dy pare muhabet bashke....jam i sigurt qe prania jote ne temen time do ti shtoje dozat e humorit......hajde gezuar e mire se na erdhe perseri
    Thuje mo dreqin, qe ti qenke nga skrapari, a egziston ende akademine e arteve te bukura te pijaneceve ne Skrapar apo jo....

Tani perpos humorit dhe te qeshures mua me pelqen mjaft kur ne nje post perdoret llogjika e paster, qe do te thot te dish te arsyetosh me se miri ato qe thua, ti e ko bo ket ne postin tend te mesiperm, qe do te thot ke nje llogjike te shendosh. Pas llogjikes se shendosh vjen perceptimi i gjerave, ne rastin ne fjale perceptimi i humorit dhe krahasimeve nderkrahinore qe une me ate tipin nga Skrapari bona ate nate--- ato qe shkrova une ja drejtova fiks atij personalisht dhe pak skraparit, ama bona perjashtime dhe nuk futa te gjith ne nje thes, se nuk ka thes qe ti coje gjith njerezit qe i perkasin nje krahine te caktuar te vendit, ca jan msusa, ca jan futbollista e ca jan rambo etj etj.
    Per te qene me konkret, ti thua qe ne fyem njeri tjetrin, nuk mendoj ashtu pasiqe ne nuk perzim famijen e asnjerit ne kete mesele, ishte thjesht nje humor paksa i zi, dhe qe ne me vone mund edhe te behemi miq forumi, pra nuk ishte naj e shame qe sa her te shohim njeri tjetrin ta mesyjme me drita ndez.
    Per ta mbyll ket temen e debatit tim me ate tipin dhe per te sqaru nje gje te vogel me ty, une as qe kom naj gjo jo me ate, me ty apo me ndonje skraparlli tjeter--ishte dicka casti qe inati i atyre shkembimi postesh zgjat gjer sa ta fikesh komjuterin. Edhe te thash edhe me mare, ne ato qe shkruam ate nate, kushdo mund ti lexoje dhe nuk kishin asigjo banale, ofenduese ne kulm apo muhabet familjesh,,,perseri nuk e kuptoj qe ty te ka ngel hatri.

Edhe persa i perket ksaj temes te pijaneceve ktu, e lexova nje nder postet e tua diku me siper ku tani per tani po pritoj ti referohem me fraze, por pandeha qe the ktu nuk osht vend per banalitete apo dicka te tille, per nje far shkrimi timin drejtuar Alnoses, tani me sinqeritet te plote mund te them qe Alnosa me duket nje nder gocat me te mira te forumit, goce qe e kupton humorin, qe i din cakun atij, dhe se ja vlen te shkembesh naj post me te---prandaj tu drejtova ty se mos je gje hoxhe qe ne teme te tille si kjo nuk lejohet te flasish muhabete per raki, e pasoja te rakise.

Tani per gjith forumistat, une bera goxha kohe ktu ne forum, edhe nqs largohem qe neser , une forumin do mbaj mend vetem per mire, kemi pas ta shara, kemi pas te qeshura, kemi pas kafe, raki, petlla, ---gjera qe cdo shqiptar i ka perjetu me shoqerine e vet....me nje fjale va shkruhet ne forum, mbetet aq vetem nje shkrim dhe kenaqesia qe merr pasi i referohesh me shok e miq muhabeteve, ideve dhe humorit te nderruar ktu.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    O Homza, cfare rakie perdorni andej nga Tropoja?
    ltn, na perdorim raki qe pihet tani dhe ja degjon gjemen shum kohe me pas, po ju andej nga vlora a keni kumlla hic?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Shendet te kemi vellezer dhe motra!

heheh me raki te kemi shendet ,or vllaqko pije nje hibiskus me mire ,?tash kur eshte foht, te ben me mire jam i sigurt.hehehe per raki ajo digjet po ta provojsh ta flakesh edini kete?...si te ben hajr kur nje lend djegese hyn ne trup hehehe

nderrohejeni kete pije me nje hibiskus te ngroht ,jam ne sofren tuaj menjeher hehehehe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 10-11-2006 mė 02:36

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Wink tjeta tė gjithėve

Alnosa normal o goc po tė rrish me shokun_tanku do tė duken ata qė jan esėll si tė dehur. Un sta pata me tė keq mi se tė tregova ca rregulla zakonore tradicionale pijetare shqiptare. Megjithatė si i thon njė llafi qėllimi justifikon mjetin, kshu qė edhe pse se pata si qėllim jam i lumtur qė kjo shėrbeu si premisė qė ti tė nxjerrėsh na sėnduku atė rakinė speciale pėr miqtė mė tė mirė. Dhe pėr kėtė rast kam porosit enkas pėr ty njė shishe pepsi po nga ato 2 litroshet qė tė ta japin bulzat e gazit nė ēaēkė tė kokės se kushedi kshu tė mbushet menia tė sjellėsh edhe ca ullinj tė mush e njė kokėrr qepė.
    (shakata e tua dhe tė gjithė tė tjerėve janė tė mirpritura ndryshe sdo kishte kuptim tė hynim nė njė temė tė tillė. Nqs e teprojm ndonjeher te na falet se kur te sjell ne qef rakia sdi se ēa thua naiher

Paska plasur keq kėtej. Po iki shpejt unė sa mos ha nai shishe kokės.
    Ju lutem zotėrinjve jo alkolistė me shumė mirėsjellje mos na ...... shum ......
    se dum me pi pėr qefin tonė qė na e piftė dreqi nė bark po tė dojė e po ja mbajti tė matet me ne pa u bo tapė.
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    ltn, na perdorim raki qe pihet tani dhe ja degjon gjemen shum kohe me pas, po ju andej nga vlora a keni kumlla hic?
    Kemi, por s'bejne per raki, prandaj desha te bejme nje shkembim te vogel.

Faqja 18 prej 87 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •