Close
Faqja 17 prej 87 FillimFillim ... 715161718192767 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 862
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Kam
    P.S. o Shoku_Tanku, pyete Alnosen se mos ka ndonje shoqe per mua
    ben mire te me pyesesh mua jo shokun tanku lol
    se shoku tankun e kam shok njesoj si ty edhe shume te tjere ...
    po flasim pa teklif me njeri tjetrin se na haet muabeti dhe se nuk na ngel qefi ,
    prandaj e vecoj nga te tjeret ..
    po cke ti mos u merzit se edhe shoqe kam plot ,disa prej tyre jane edhe ketu ne forum ,po deshe te ftojme dhe ty per cafe qe ta ndjesh veten si ne,ne kete shoqeri te paster ...pyet shokun tanku me mire se te shpjegon ....

hajde gezuar tani vlora se te kam dhe komshi ...
    se po marr nje juice se rakin ju a le juve djemve ta pini ..

mos pi shume ore se ngaterrove rrugen per ne shpi dhe nga vlora na dole ne itali ..

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Gezoj qe erdhet mire o shoket e mi te tavolines......si i thone asaj shprehjes se vjeter"molla nuk bie shume larg nga pema",sado qe te largohemi,ngado qe te shkojme,prape ketu do te vime te perplasemi se ne kete tavoline na ka rene koka
    Ju pershendes dhe ju falenderoj per perkrahjen qe me keni dhene dhe ju uroj qe tavolina te tilla te jene gjithmone te pranishme ne jeten tuaj,sado larg qofshi...

GEZUAR....ARBEN......PRI.....SANTO......GREEN..... ALNOSA.....E GJITHE TE TJERET

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    hehehe shoku tank-rusi kisha pas deshire qe te shkruash diqka ,kur ta pish noj shishe raki dhe ta shofim se sa shkruan mire, heheeh po eimagjinoj se ka nevoj ti mbylli syt kur ta lexoj postimin tend, apo ti lexoj postimet tua me rezerva emocionesh.

ani ju "brothers and sisters" ju festoni ne tavolinat juaja me raki ,une per vete po epi nje leng molle dhe po ju shikoj ne distanc .

ju pershendes te gjitheve edhe pse une me leng molle,ndoshta ju hyn ne pune pas rakis hehehehe
    Po te pija jo nje po tre shishe raki...do te beja me siguri ndonje kryeveper te letersise boterore dhe ju miku im jo, vetem qe s'do ti mbyllnit syte por do te qendronit me net te tera zgjuar per ta lexuar

Per te pire,mund te pish edhe leng rrushi....pastaj edhe rakia qe ti e shan aq shume
    leng rrushi eshte,prandaj pije nje teke per kenaqesine e tavolines se nuk behet hataja...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Po te pija jo nje po tre shishe raki...do te beja me siguri ndonje kryeveper te letersise boterore dhe ju miku im jo, vetem qe s'do ti mbyllnit syte por do te qendronit me net te tera zgjuar per ta lexuar

Per te pire,mund te pish edhe leng rrushi....pastaj edhe rakia qe ti e shan aq shume
    leng rrushi eshte,prandaj pije nje teke per kenaqesine e tavolines se nuk behet hataja...

vetem ma mundeso qe te mos ket alkohool dhe te mos me deh ,se nuk ka pas problem.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    shoku tanku, kur vete ne klub ti me doket po shkrujshe poezi kurse tjeret pijne raki?

hajde i dopje raki me fund per shendetin e gjith shoqerise time ne forum.
    Une pa pire raki,nuk shkruaj dot poezi Homza vllai......jo vetem une qe jam amator i poezise por edhe poetet e afirmuar, po s'pine nuk e gjejne dot frymezimin
    Ahh c'te ben ajo e uruar.....ta ben mendjen rime ta ben...

Po nejse,ti shyqyr qe na urdherove or byrazer se kishim kohe qe ta kishim lene nje vend bosh.....Ja gezuar e te paca...po e pi nje gote me fund per shendetin tend.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    vetem ma mundeso qe te mos ket alkohool dhe te mos me deh ,se nuk ka pas problem.
    Sa per ate pune,ka edhe leng rrushi pa alkool po ti pije nje teke me alkool se njeriu ne kete jete duhet ti provoje te gjitha...si te mirat edhe te keqiat se ndryshe
    nuk arrin ta dalloje te miren nga e keqja...

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    ben mire te me pyesesh mua jo shokun tanku lol
    se shoku tankun e kam shok njesoj si ty edhe shume te tjere ...
    po flasim pa teklif me njeri tjetrin se na haet muabeti dhe se nuk na ngel qefi ,
    prandaj e vecoj nga te tjeret ..
    po cke ti mos u merzit se edhe shoqe kam plot ,disa prej tyre jane edhe ketu ne forum ,po deshe te ftojme dhe ty per cafe qe ta ndjesh veten si ne,ne kete shoqeri te paster ...pyet shokun tanku me mire se te shpjegon ....

hajde gezuar tani vlora se te kam dhe komshi ...
    se po marr nje juice se rakin ju a le juve djemve ta pini ..

mos pi shume ore se ngaterrove rrugen per ne shpi dhe nga vlora na dole ne itali ..
    Te falenderoj per fjalet e mira!
    Do te isha i nderuar po te behesha pjese e nje shoqerie te tille.

Po e ngre dhe une nje dolli per ty: Te uroj gjithe te mirat kudo ne jete, ty dhe gjithe te dashurve te tu! Gezuar!

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Une pa pire raki,nuk shkruaj dot poezi Homza vllai......jo vetem une qe jam amator i poezise por edhe poetet e afirmuar, po s'pine nuk e gjejne dot frymezimin
    Ahh c'te ben ajo e uruar.....ta ben mendjen rime ta ben...

Po nejse,ti shyqyr qe na urdherove or byrazer se kishim kohe qe ta kishim lene nje vend bosh.....Ja gezuar e te paca...po e pi nje gote me fund per shendetin tend.

Flm per vendin bosh qe me kishit lon, une du me u ul afer Alnoses se a mos po dehet lehte ajo, edhe kom me ja thon nja dy tri fjale ne vesh lool, Alnosa ishalla nuk te ze kund te dehun.

Autoret me te medhenj frymezohen kur dehen ehh? edhe kom pas kutjoft se Sami Frasheri nuk pike raki, masi po e pika edhe qeky rakine spaska me met kom shqiptari pa pi long rrushi/

Edhe une do kisha pi raki me fund per shendetin e gjith shokeve ktu ne forum, ama e kom ble lap topin shtrenjte edhe kom gju qe rakia e percjell korentin, andaj po largona ka guzhina edhe dy gota raki me fund..............ec aty edhe dy apo 3 ota tjera edhe po ja fut edhe une poezo ktuuuuuuuuuuu

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    Flm per vendin bosh qe me kishit lon, une du me u ul afer Alnoses se a mos po dehet lehte ajo, edhe kom me ja thon nja dy tri fjale ne vesh lool, Alnosa ishalla nuk te ze kund te dehun.

ktuuuuuuuuuuu
    HA TE THENTE PRIFTI NDO NJE FJALE RREZE VESHIT TY PIJANEC
    PO U PIVE DHE TI ,TE PIFTE DREQI TE PIFTE ..
    HAJDE PI TANI DHE MBYLLE GRYKEN DREQ ....

GEZUAR JU TE TJREVE SE IKA UNE ....

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Une jom musliman e nuk vete ne kishe fare mer, po ty ishalla nuk te ze kund nen ure te dehun se ka per te zon ura sipri per zotin hahahaaaaaaaa

Faqja 17 prej 87 FillimFillim ... 715161718192767 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •