Close
Faqja 15 prej 87 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 862
    zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Lightbulb Tung fisniku_student

E di qė s'ka abetare nė Oxford prandaj ta kėshillova dhe unė njė tė tillė. Kur tė diskutosh me shqiptarė ta bėsh nė gjuhėn shqipe. Si puna jote qė futen kot e mė kot pa lidhje nėpėr tema ka sa tė duash dhe ėshtė edhe njė nga shkaqet qė fatkeqsisht shumė persona nuk e frekuentojnė si mė parė kėtė forum se s'kanė kohė tė merren me redaktime e shpjegime pa fund duke hapur diskutime tė kota pa fund nė mes tė sofrave qė janė ngritur pėr tė larguar stresin e pėrditshėm e jo pėr tė rritur nivelin e tij. Me sa kuptoj je shqiptar i Kosovės e ndoshta ke pak probleme me kuptimin e figuracionit tė zhargonit gjuhėsor qė pėrdoret dita-ditės kėtu qė edhe njė i lindur nė Tiranė po tė largohej pėr njė kohė tė gjatė do ta kishte tė vėshtirė ta pėrvetsonte (kam parasysh kėtu edhe miqtė e mi qė jetonin pėr njė kohė tė gjatė nė Itali dhe shprehje tė tilla si "rrusho(uva), vaj medet(olio con mare, hap krahun(apri il bracio), pikė e zezė(punto nero apo black dot) apo terminologjigji me prejardhje nga batutat e ndryshme tė filmave apo komedive shqiptare qė kishin kohė qė si shikonin normalisht qė ju dukeshin pa asnjė kuptim llogjik). Kėtė mund ta kuptoj, por e kam tė vėshtirė tė pranoj se si ka mundėsi qė sarkazma e pėrdorur nė titullin e kėsaj teme dhe nė zhvillimin e saj, aq mė shumė brėnda forumit "humor shqiptar" tė mos arrihet tė kuptohet.
    "Fali zot se nuk dinė ēfarė bėjnė"
    Lale pi nai gotė raki se ndoshta bėhesh esėll!( Po raki ama se whiskey s'tė bėn derman )
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

O shoku_tanku tė zura

Njė dolli me fund qė tė ngrohim zemrat e tja marrim pastaj ndonjė vėnēe sa tė na hajė nė kokė pėr qefin e atyre qė na duan e qė tė pėllcasin ata qė sna duan.
    Tė paēa
    Gėzuar!
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

nuk kam nevoj te flas deformim gjuhesor apo bastardim gjuhesor

Citim Postuar mė parė nga greendrag
    E di qė s'ka abetare nė Oxford prandaj ta kėshillova dhe unė njė tė tillė. Kur tė diskutosh me shqiptarė ta bėsh nė gjuhėn shqipe. Si puna jote qė futen kot e mė kot pa lidhje nėpėr tema ka sa tė duash dhe ėshtė edhe njė nga shkaqet qė fatkeqsisht shumė persona nuk e frekuentojnė si mė parė kėtė forum se s'kanė kohė tė merren me redaktime e shpjegime pa fund duke hapur diskutime tė kota pa fund nė mes tė sofrave qė janė ngritur pėr tė larguar stresin e pėrditshėm e jo pėr tė rritur nivelin e tij. Me sa kuptoj je shqiptar i Kosovės e ndoshta ke pak probleme me kuptimin e figuracionit tė zhargonit gjuhėsor qė pėrdoret dita-ditės kėtu qė edhe njė i lindur nė Tiranė po tė largohej pėr njė kohė tė gjatė do ta kishte tė vėshtirė ta pėrvetsonte (kam parasysh kėtu edhe miqtė e mi qė jetonin pėr njė kohė tė gjatė nė Itali dhe shprehje tė tilla si "rrusho(uva), vaj medet(olio con mare, hap krahun(apri il bracio), pikė e zezė(punto nero apo black dot) apo terminologjigji me prejardhje nga batutat e ndryshme tė filmave apo komedive shqiptare qė kishin kohė qė si shikonin normalisht qė ju dukeshin pa asnjė kuptim llogjik). Kėtė mund ta kuptoj, por e kam tė vėshtirė tė pranoj se si ka mundėsi qė sarkazma e pėrdorur nė titullin e kėsaj teme dhe nė zhvillimin e saj, aq mė shumė brėnda forumit "humor shqiptar" tė mos arrihet tė kuptohet.
    "Fali zot se nuk dinė ēfarė bėjnė"
    Lale pi nai gotė raki se ndoshta bėhesh esėll!( Po raki ama se whiskey s'tė bėn derman )

o vvllaacckkoo une ju kuptoj qe eshte ky humor ,por do kishte qen humori me i embel ,sikur te te zevendesohej me ndonje tem tjeter ,jo alkohooli une per vete nuk mundem ta bindi veten se eshet per tu ber humor me kete gje te urrejtur .

pa keqkuptime nga fisniku klm me:

gezuar me nje leng molle

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

eh me mire me pepsi ,ide emire

Citim Postuar mė parė nga alnosa
    Jo Vetem Ti More Fisnik Po Edhe Une Po E Pershendes Dhe I Jap Doren Shoqerisht Per Keto Qe Ka Thene ..

Po Une Pa Raki Po Mar Nje Pepsi..

Gezuar Dhe Nga Une Me Nje Gote Pepsi...
    ne me pepsi ,e keta me vodka dhe raki .

hej vellezer mos egjuani me shishe njeritjetrin,kur te deheni se pastaj duhet te nderhym ne te pepsit qe te ju behemi refer hehehehehe uahaha

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    ne me pepsi ,e keta me vodka dhe raki .

hej vellezer mos egjuani me shishe njeritjetrin,kur te deheni se pastaj duhet te nderhym ne te pepsit qe te ju behemi refer hehehehehe uahaha
    Mos ki merak mik vllai se nuk e kemi pijen me sherr...
    Nese do ta kishim te tille,atehere do te pinim nje here dhe pasi te zgjoheshim ne nje nga birucat e ftohta te komisariatit te policise nuk do te na vinte me per te pire
    Kjo duhet theksuar qe te mos lindin keqkuptime...."Ne pime aq sa ta kontrollojme pijen dhe jo aq sa te na kontrolloje pija ne"......te pershendes.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga greendrag
    Njė dolli me fund qė tė ngrohim zemrat e tja marrim pastaj ndonjė vėnēe sa tė na hajė nė kokė pėr qefin e atyre qė na duan e qė tė pėllcasin ata qė sna duan.
    Tė paēa
    Gėzuar!
    Ty te paca o Green vellai......me behet qefi qe je impenjuar ne temen time
    Lere mos e nga vella Fisnikun se jam i sigurt se edhe ai,pamvaresisht nga sa e urren alkoolin......do ta pranonte nje ftese ne tavolinen tone edhe pse kjo mund ti kushtonte nje dehje te lehte......ka lezet te dehet robi sikur qofte edhe nje here ne jete.......Une personalisht Fisnik vllai,nuk do ta rrefuzoja nje ftese te tille.............po do te thuash ti,c'shoke jane ata qe me ftojne te behem tape?!
    Edhe pija ka lezetin e vet......"gjithmone pa abuzuar"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    Jo Vetem Ti More Fisnik Po Edhe Une Po E Pershendes Dhe I Jap Doren Shoqerisht Per Keto Qe Ka Thene ..

Po Une Pa Raki Po Mar Nje Pepsi..

Gezuar Dhe Nga Une Me Nje Gote Pepsi...
    Po ti shyqyr qe denjove te ulesh ne tavolinen tone moj piperke pa per te pire
    pi jo pepsi, po c'fare te duash ti.........Ja gezuar e te paca

Albanian Maska e Mogli--
    Anėtarėsuar
    20-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė (ALBANIA)
    Postime
    56
    e pse rakia na quhet raki e nuk na quhet <>?al=made in albania albania

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Nuk ka lidhje rakija me Xhinin more Mogli....megjithese dellinja eshte made in Albania...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Po ti shyqyr qe denjove te ulesh ne tavolinen tone moj piperke pa per te pire
    pi jo pepsi, po c'fare te duash ti.........Ja gezuar e te paca
    HAHAHAHA SHOKU TANKU .
    PO UNE SI PIPERK QE JAM E KAM PER NDER TE ULEM kembekryq mes skrapallinjve nuk jam mendjemadhe jo..ulem atje ku gjej rehat ne cdo sofer e tavolin ..

pershendetje ....

Faqja 15 prej 87 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •