Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Ngjirja e zėrit.

Ok e di qe ne shume raste vjen kur semuresh , ose kur kendon gjithe naten .....po kur nuk ke asgje nga keto me lart si shpjegohet ngjirja e zerit . Ka 4 dite qe me eshte ngjirur zeri dhe nuk e kuptoj ngase me vjen.

Ndonje mendim ketu se cfare mund te bej te get my zeri back .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Nga ajri i thate...
    AC e mban hapur naten ti? Lere qe te ftoh por po mbylle deren te than ajrin keq fare...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne fakt kshu me thone shume veta , ndoshta e kam nga AC qe e mbaj gjithe naten On. Por ne fakt une kam vite qe fle me AC te ndezur gjithe nates , dhe sme ka ndodh ndonjehere kjo gje. Nuk e di ndoshta...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    uje i ftoht edhe air conditioner
    I LOVE GOD

j&g

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mjalti ben mire per kordat e zerit ne kete rast? Se une i futa nje luge qe me mgjez sikur me qetesoi pak , por prape nuk e kam zerin si me pare.

ps: Megjithate per disa dite po e mbaj keshtu , po ne fund dua zerin tim . (lol)

Veze, Pinku veze te gjalle, esell qe ne mengjes, pije rofitke, si Roki Balboa qe pinte gjashte... lol, po ty nje te duhet sa per zerin, nga musklat nuk te di si je, po si do qe te jesh, nuk besoj se te nevojiten si te Rokit.. lol
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Manulaki
    Veze, Pinku veze te gjalle, esell qe ne mengjes, pije rofitke, si Roki Balboa qe pinte gjashte... lol, po ty nje te duhet sa per zerin, nga musklat nuk te di si je, po si do qe te jesh, nuk besoj se te nevojiten si te Rokit.. lol

E para Manule vezet ketu nuk jane te fresketa si ne shqiperi , qe i merrnin sapo i bente pula dhe i haje pa frike.
    e dyta une nuk i rrufis dot vezet e gjalla se ndjej nje si ndjenje si tip peshtirje nga veza e gjalle se e ke parasysh si eshte si e jargavitur. (lol)

e treta thx

i/e regjistruar Maska e Erlehta
    Anėtarėsuar
    01-09-2005
    Postime
    31
    Pi moj zemer vaj ulliri se te vjen zeri yt pastaj.
    Jetoj per ty,
    jeton per mua.
    Se shume me do,
    e shume te dua.

viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    I am sorry...
    Mendimi im modest Pink eshte nje miksure e atyre qe thane miqte me pare.
    AC ndikon per keq etj etj...problemi eshte si te sherohesh
    Se pari te rekomandoj lageshtimin e ajrit(ne NY lageshtia eshte e larte vetiu keshtu qe nuk e ke te veshtire)
    Me tutje mund te marresh disa karamele me mentol dhe me pse jo edhe antiinflamatore te ndryshem si Tylenol etj
    Zakonisht pas disa ditesh qe ta kesh mbyllur gojen dhe te mos bertasesh zeri vjen perseri bile edhe me i mire.

Por, dua te te pyes se a ke dublim te zerit(ngjirrja eshte tjeter dhe mund ta dallosh nga dublimi ose zeri me dy tone.
    A eshte kjo hera e pare apo ke edhe raste te tjera.

Dhe nje dicka ngushelluese...ne NY ka pasur mjaft raste virozash se fundi qe jane te shoqeruara me ngjirrje zeri.

Te shkuara Pinku dhe ze te mire!
    DP
    sereno

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nuk me ka ndodh ndonjehere Dp . Hera e pare ne fakt prandaj po habitem ngase me erdhi. Po kot po pyes si eshte dublimi i zerit ?

Megjithate thx Dp

ps: Cfare lloj doktori je ?

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •