Postuar mė parė nga
Ektoras
Te dashur forumista !!!
Para se tju them , kam nevojen tju permende se liria e te shprehuri e ka respektuar dhe zoti ( kur permbysi boten Zoti i tha Noeja , o Zot mos e shkatro prap krijimin tende: dhe Zoti i tha qe zdo ta shkatroj boten dhe premetimi im do jet Yllberi...................... kurse ne kete forum jane disa qe duan te kalojne akoma dhe zotin dhe te gjikojne dhe te shuajne argumentat qe mund te kene njerezit nga momenti qe nuk bien qarte me mendime dhe me limitet qe kane vendosur ata dhe bej fjale per operatoret qe me kane fshir postet e mia)
Tani une jua ka shprehur qe nuk beshtes Greqine po thjeshte sherbeh historin e vertet, qe ta kuptoni kete me mire ju , do ju bej nje metafere , po prap besoj se nuk do ta pranoni se truri juaj nuk ju len.Shqiperia u pushtua nga osmanet 25 vjet me pas nga greqia greqia u rrezua ne vitin 1454 , deri atehere shqiperia ishte nje vende me fe kryesore kristianzimin , po do shikojme shqiperine e sotme vrojme se 50% i popullesis jane muslimane , neqofte se gjithkush nga ne te ngriheshte dhe te debatonte ne menyren kulturore me nej musliman dhe ti deklaronte qe ju ishit ortodoks dhe me dhune ju kane dhene besen qe keni , ai personi jo veten nuk do ju besonte po do thoshte dhe te kunderten qe ju ishin muslimane dhe u beren greket me zore kristian.
Qe mos te zgjatem shume ju parashtroje te lexoni historin nga themeli e saj dhe jo nga maja sic bejne tani historikanet dhe albanologet te rri.
Mund tju shkruaje faqe e faqe me historin dhe nuk do ket dhe shume rendesi se ju sic i shikoni keshtu i parakaloni, perse tju pergjigjem nga momenti qe ju besoni gjerat qe jane jashte logjikes , sic besojne raca te tjere qe zoti eshte lopa ose gjalpri ose korkodili , ajde ti thuash tjetrit qe eshte gabim. gjithe bota di se cilet ishin greket..
Xhuxhu-bomba nuk te keqkuptoja mo vella keshtu mendon ti.. po shte gjian te pelish karamelen qe te japin.
bye
Krijoni Kontakt