Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 164
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Himara dhe himariotet kane te drejten e tyre te behen pjese e Greqise pasi shteti shqiptar ka 80 vjet qe i ka harruar. Ndenjat patriotike kane dale jashte mode dhe, si qytetar vlonjat, shpresoj qe edhe Vlora dhe vlonjatet te ngrihen ne kembe dhe te kerkojne shkeputjen nga Shqiperia [lexo Tirana].
    Nderkohe qe Tirana po vjedh leket e turizmit shqiptar dhe i [keq] investon ne infrastrukturen dhe ekonomine e saj, qytetete si Vlora te cilat kontribojne nje pjese te madhe te ekonomise shqiptare vuajne ne skamje dhe varferi. Ashtu si Ismael Qemal Beu mblodhi nje grusht burrash ne 1912 dhe ngriti flamurin e pavaresise ne Vlore kunder armiqve turq, vlonjatet do te ngrihen ne grusht kunder Tiranes se korruptuar te ngrene flamurin e pavaresise ekonomike kunder Tiranes Hajdute. Cdo qytetar i shqiperise do paguaje takse te ura e mifolit per te futur ne Vlore, taksa te cilat do te perdoren per te permirsuar infrastrukturen e Vlores dhe per investime ne turizmen lokal.
    Ka ardhur koha qe shqiptaret te kuptojne qe interesat ekonomike jane me paresore sesa ndenjat patriotike te cilat trumbetohen pa vend ne kete forum....

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga conman
    Himara dhe himariotet kane te drejten e tyre te behen pjese e Greqise pasi shteti shqiptar ka 80 vjet qe i ka harruar. Ndenjat patriotike kane dale jashte mode dhe, si qytetar vlonjat, shpresoj qe edhe Vlora dhe vlonjatet te ngrihen ne kembe dhe te kerkojne shkeputjen nga Shqiperia [lexo Tirana].
    Nderkohe qe Tirana po vjedh leket e turizmit shqiptar dhe i [keq] investon ne infrastrukturen dhe ekonomine e saj, qytetete si Vlora te cilat kontribojne nje pjese te madhe te ekonomise shqiptare vuajne ne skamje dhe varferi. Ashtu si Ismael Qemal Beu mblodhi nje grusht burrash ne 1912 dhe ngriti flamurin e pavaresise ne Vlore kunder armiqve turq, vlonjatet do te ngrihen ne grusht kunder Tiranes se korruptuar te ngrene flamurin e pavaresise ekonomike kunder Tiranes Hajdute. Cdo qytetar i shqiperise do paguaje takse te ura e mifolit per te futur ne Vlore, taksa te cilat do te perdoren per te permirsuar infrastrukturen e Vlores dhe per investime ne turizmen lokal.
    Ka ardhur koha qe shqiptaret te kuptojne qe interesat ekonomike jane me paresore sesa ndenjat patriotike te cilat trumbetohen pa vend ne kete forum....
    jo mor sa i zgjut na qonke ti

jo pa athere te cohet dhe Durrsi e te krijoje ni republike edhe Shkodra edhe Saranda, edhe korca

Hajde Vlora republike

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Te bejne ca te duan te tjeret, mua me intereson vetem qyteti im. Para se te jem shqiptar une jam vlonjat, prandaj jam teper fanatike per interesat e qytetit tim.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga conman
    Te bejne ca te duan te tjeret, mua me intereson vetem qyteti im. Para se te jem shqiptar une jam vlonjat, prandaj jam teper fanatike per interesat e qytetit tim.

shko hidhu ne det athere me gjith Vlore, se ni her ia vute flaken shqipris per teka tuja

e sa per taksa ke ura e mifolit jeni ju qe duhet tu jepni llogari gjith shqiptarve se ato trafikantet vlonjate i hidhnin robt si dele ne mes te detit vec qe mos ti kapte policia, kushedi sa nanave va keni tha zemren, keni ftyr e boni kerkesa ju

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga Ektoras
    Te dashur forumista !!!
    Para se tju them , kam nevojen tju permende se liria e te shprehuri e ka respektuar dhe zoti ( kur permbysi boten Zoti i tha Noeja , o Zot mos e shkatro prap krijimin tende: dhe Zoti i tha qe zdo ta shkatroj boten dhe premetimi im do jet Yllberi...................... kurse ne kete forum jane disa qe duan te kalojne akoma dhe zotin dhe te gjikojne dhe te shuajne argumentat qe mund te kene njerezit nga momenti qe nuk bien qarte me mendime dhe me limitet qe kane vendosur ata dhe bej fjale per operatoret qe me kane fshir postet e mia)
    Tani une jua ka shprehur qe nuk beshtes Greqine po thjeshte sherbeh historin e vertet, qe ta kuptoni kete me mire ju , do ju bej nje metafere , po prap besoj se nuk do ta pranoni se truri juaj nuk ju len.Shqiperia u pushtua nga osmanet 25 vjet me pas nga greqia greqia u rrezua ne vitin 1454 , deri atehere shqiperia ishte nje vende me fe kryesore kristianzimin , po do shikojme shqiperine e sotme vrojme se 50% i popullesis jane muslimane , neqofte se gjithkush nga ne te ngriheshte dhe te debatonte ne menyren kulturore me nej musliman dhe ti deklaronte qe ju ishit ortodoks dhe me dhune ju kane dhene besen qe keni , ai personi jo veten nuk do ju besonte po do thoshte dhe te kunderten qe ju ishin muslimane dhe u beren greket me zore kristian.
    Qe mos te zgjatem shume ju parashtroje te lexoni historin nga themeli e saj dhe jo nga maja sic bejne tani historikanet dhe albanologet te rri.
    Mund tju shkruaje faqe e faqe me historin dhe nuk do ket dhe shume rendesi se ju sic i shikoni keshtu i parakaloni, perse tju pergjigjem nga momenti qe ju besoni gjerat qe jane jashte logjikes , sic besojne raca te tjere qe zoti eshte lopa ose gjalpri ose korkodili , ajde ti thuash tjetrit qe eshte gabim. gjithe bota di se cilet ishin greket..
    Xhuxhu-bomba nuk te keqkuptoja mo vella keshtu mendon ti.. po shte gjian te pelish karamelen qe te japin.

bye
    Hektorakis............! Ke nevoje per ca leksione ti shoku. Komb hellenik nuk ka pasur ndonjeher. Hellenas quhej ai qe mesonte te fliste te vetmen gjuhe qe shkruhej ne ate periudhe, gjuhen greke e cila ishte nje perfeksionim i pellazgjishtesh. Dhe ai qe mesonte te fliste greqisht ishe i lire dhe nuk merej per skllav, dhe nese ishte behej i lire. Ndersa Shqipja eshte pasardhese e gjuhes arvanitase e cila ishte rrjedhja e vrazhde e pellazgjishtesh! Edhe greket e sotem ne shumicen e tyre jane gjak shqiptar. Kto qe te citova jane te thena nga akademik grek! Po do te mesosh per prejardhjen tende mos shiko tileastin ne greqi dhe mos lexo Preken se avash avash po ju mbushin mendjen qe jeni grek dhe jo pasardhesit e kolokotronit dhe te sulioteve te cilit ishin shqiptare. PO TE ISHTE SHQIPERIA ZVICER DHE JU LEKURESHITURIT DO ISHIT NACIONALISTA SHQIPTAR!

i/e regjistruar Maska e Ektoras
    Anėtarėsuar
    28-12-2006
    Postime
    35
    Citim Postuar mė parė nga morrison
    Hektorakis............! Ke nevoje per ca leksione ti shoku. Komb hellenik nuk ka pasur ndonjeher. Hellenas quhej ai qe mesonte te fliste te vetmen gjuhe qe shkruhej ne ate periudhe, gjuhen greke e cila ishte nje perfeksionim i pellazgjishtesh. Dhe ai qe mesonte te fliste greqisht ishe i lire dhe nuk merej per skllav, dhe nese ishte behej i lire. Ndersa Shqipja eshte pasardhese e gjuhes arvanitase e cila ishte rrjedhja e vrazhde e pellazgjishtesh! Edhe greket e sotem ne shumicen e tyre jane gjak shqiptar. Kto qe te citova jane te thena nga akademik grek! Po do te mesosh per prejardhjen tende mos shiko tileastin ne greqi dhe mos lexo Preken se avash avash po ju mbushin mendjen qe jeni grek dhe jo pasardhesit e kolokotronit dhe te sulioteve te cilit ishin shqiptare. PO TE ISHTE SHQIPERIA ZVICER DHE JU LEKURESHITURIT DO ISHIT NACIONALISTA SHQIPTAR!

bieri defit lali , nuk mund te te bind une .ke drejte dhe flet ashtu se keni fitaur shuem gjera nga greket , akoma dhe shqiperia nag ne minoritaret u be ajo qe eshte sot.....
    do te permend vetem kete dhe mos u mbur shume se nuk ben eshte gjinah te jetosh me peralla se nuk je kala o cuno.
    enveri mori malesine dhi tha qe nuk do fleni me me kafshet po do jetoni ne shtepira.
    kur greqia lali bente ato qe bente gjithe bota jetonte lart me kafshet dhe mbrenda shpela, cfare pelazishtja me thua mua , o lali nuk di ssa shkolle ke , me sa po shikoj une nga ju jeni shume pas, mos beni dhe shume kopy paste se nuk ju ben mire .vendosni cik logkiken vendoseni.... eshte kot te deklaroj se me mire ti flasesh murit se se tek ju..............

Perjashtuar Maska e riu
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    vetem nji minoritet ka ne shqiperi mor ti cun, dhe esht minoriteti rom, prej ku jam dhe vet. dhe shpejt do behemi maxhoritete se shqiptaret kan dalur te gjithe perjashte dhe ne po bejm nga 6 fmi per famlije - s'ka minoritet tjeter ne shqiperi - jemi ne romet e rumanise te greqise te serbise dhe ca nga turqia dhe egjypti - te tjeret jan tgjith shqiptare, po ngatrrojn fene e stergjyshave me kombesin - se grek atere dmth ortodoks dhe italian dmth katolik dhe turk dmth mysliman - po kto sjan minoritete komtare, veten ne romet jemi minoritet komtar ne shqiperi, mir...

Perjashtuar Maska e riu
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    dhe nji gje vllau, edhe ti rom je apo jo se te njof nga mnyra e vecante se si i lidh mendime mir

Perjashtuar Maska e riu
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    pershemull gjysmen e qeverris e kemi rome, qe nga edi rama, andi beli, moisiu, dhe shuum te tjer ne gjithe televizionet spikerat dhe prezantusit jan rom ke top chaneli, alsati, koha etj - dhe vangjel dulja i partis ton te romve PBDNJ na pelqen se eshte me te vrtet denbabaden me rom se mua dhe na perfaqson mir si minoritetin, dhe esht shum i lexuar

Citim Postuar mė parė nga Ektoras
    nga elbasani e poshte ishte greqi , vorio ipiro, tani per fatin e keq e ka shqiperia , po me duket se historia do shkruhet prap , dhe nuk dihet se ku do shkoj , besoj tek ai qe i perket. himara ishte dhe do jet i greqis po jo vetem himara o forumista. lexoni histo9rine te shikoni
    Ate motren ku ta keni , ty edhe greqis tende

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Minoriteti grek nė Himarė falėnderon kryeministrin Berisha
    Nga lushnjar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 11:56
  2. Nikolas Geixh, vizita nė Himarė dhe fshatrat minoritare
    Nga forum126 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 22:36
  3. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Historia e Himarės Shqiptare
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 22-12-2004, 19:54
  5. Himare: Votimet perfundojne, arrestimet fillojne
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 25-11-2003, 03:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •