drjet muriko ashtu ashtPostuar mė parė nga murik
hajde Vlora Republike
drjet muriko ashtu ashtPostuar mė parė nga murik
hajde Vlora Republike
hi
po ckeni me Vloren o te uruar ajo eshte shume e bukur ajo eshte e te gjithe shqiptareve eshte qyteti simbol i pavaresise mos u nxitoni te flisni keq per njeri tjetrin dhe te zihemi kot se vjen nje grekafun e na ngaterron ne ketu behuni pak me te zgjuar
dhe te gjithe sebashku t`ia cime nanen greqise dhe grekerve dhe pa harru ato shqiptar te grekizuar
RROFTE SHQIPERIA ETNIKE DHE SHQIPTARET
POSHTE GREKERIT SERBET DHE PORDHACET(spiunat)
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
1- cfare kemi fituar nga greket ne mer ???Postuar mė parė nga Ektoras
te vriten shqiptaret ne bashkepunim me policine ???? kete
te griset flamuri shqiptar ne nje ndeshje futbolli ???
te punojne shqiptaret si skllaver per greket per nje cope buke dhe te flene neper kasolle ku flene lopet ????
2- na e trego pak per cfare perrallash e ke fjalen ???
se ke bere shkollen ne greqi dhe te kane pjerdhur nga trute greket ,
se ke mesuar histori greke ku shajne dhe perbuzin shqiptaret ???
po mire meqe greqia na qenka kaq shtet i mire dhe i fuqishem pse dhjet gjak nga turqia ???
dhe mos harro se shqiperia ka gjithmone mbeshtetjen e turqise dhe usa kurse greqia me te dy keto shtete nuk e ka mire ose me mire fut bishtin nder shale .
3- dhe sa per shkollen ne shqiperi mesohet historia e shtetit shqiptar qe eshte nje nder popujt me te vjeter . dhe sa per kufirin dihet mire qe vjen deri ne janine ku jane toka came . murit po i flasim ne qe merremi me ty se ti nuk meriton respekt se je perdhosur nga greket te kane futur trute e gomarit . dhe ti nuk duhet te jesh pjese e ketij forumi se nuk e meriton .
une do kerkoj nga te gjithe forumistet nje votim kundrejt teje me perjashtimin tend nga forumi . votimi do jete i hapur dhe te votojne te gjith . pasi greke nuk pranojme ne forum dhe e kemi per turp qe ti shkruan ne kete forum .
Ata qe e quajne veten shqiptare ne Vlore e Himare nuk kane pse flasin greqisht gjithandej per pordhe a per cfaredolloj arsyeje qe e bejne.
Fol shqip mor shqiptar se 1 gjuhe te huaj dine shume shqiptar. Se keshtu fillon ky muhabet, sot me gjuhen, neser me himnin grek, pasneser me flamur dhe rrofte Shqiperia greke pastaj.
Vazhdimisht probleme kemi me ju shqiptaret qe shkoni me vite ne Greqi apo keni vite andej, a thua se nuk e ndjeni frymen e helenizmit dhe te presionit grek per punen e zonave minoritare dhe te ashtequajturit vorio epir te *****.
o Ermal une kam qene 14 vjet me greqi e zoteroj shume mire gjuhen greke por ne asnje menyre nuk e lejoj veten qe te me fyejn e te me thone grekPostuar mė parė nga Ermal 22
Ne nje mesazh me pare kam shkruajtur:
MEMEDHE QUHET TOKA KU ME KA RENE KOKA dhe te gjithe ata SHQIPETARE qe jane ne greqi e kudo tjeter nuk besoj se e harojne atdheun.Kudo tjeter qe ne te shkojme ne do ngelemi te huaj.Prandaj duhet te dish dicka,se ne qe jemi larg e duam me shume SHQIPERINE se sa e donim kur ishim aty.PRA JEMI ME SHQIPETARE SE SA ISHIM.Sigurisht qe do dale edhe ndonje LEGEN edhe te na thote se ELBASANI (pra qendra e Shqiperise) eshte greqi.
Prandaj ne si Shqipetare nuk duhet ta ulim nivelim tone dhe te meremi me ata dhe nuk duhet te fusim te gjithe ne nje kallep(C'DO NJERI KA PERSONALITETIN E TIJ).Shqipetaret me pune e me ngulm e kane vertetuar se kush jane.Pamvaresisht se shumica jane pa dokumenta kane hyre ne shkallen e mesme(qe eshte pjese dermuse ne greqi) te mireqenies.
E pra kjo tregon se kush jane SHQIPETARET.
ATE QE greket E BENE PER 50 VJET QE JANE NE DEMOKRACI,SHQIPETARET E KANE BERE PER 15 VJET.Besoj se nuk vlen te them gjera te tjera.
JU PERSHENDES TE GJITHEVE QE NE ZEMER KINI SHQIPERINE
SCORPIONSKING po te shtoj edhe dicka tjeter ne qofte se nuk e di:Postuar mė parė nga SKORPIONSKING
50% e atyre qe arestojne Shqipetaret (thjesht per dokumenta)jane vorio piluriote.
Ne vitin 1995 e kam provuar te vetja ime.MU AFRUA DUKE ME FULUR SHQIP (ate shqipen prej V.I.)(qe thone ta kanes ta breka pisa---i bere breket pis ne SHQIPE TA PASTER)dhe menjehere erdhi nje polic dhe me vune prangat,por mbas 2-3 oresh me leshuan se une isha ne regull.Pra V.I. jane burra pa pandallona
pershendetje
Ti Lioness po ta kishe kuptuar ate qe thashe do tu beje thirje te gjithe Vlonjateve qe te mos e pranojne te behet teci aty,sepse po te prishet VLORA apo KORCA apo c'do qytet tjeter qe mund te mbledhe turista demi eshte EDHE IMI EDHE I JOTI.Postuar mė parė nga Lioness
Hem, ide jo e keqe, por ki parasysh, qe "tolls" ne NY apo US, paguhen per mirembajtjen e autostradave, dhe shkojne per ate departament, apo per te paguar borxhet qe u moren per te bere apo rregulluar nje rruge apo tjetren. Nqs ne Shqiperi do te zhvillohej nje sistem i mirefillte autostradash/rrugesh nga nje skaj ne tjetrin, jam dakort me vendosjen e "tolls/gjobe." Por thjesht t'i vesh per mirembajtjen e plazheve, disi veshtire per ta "shitur" si ide, kur rruget nuk jane mire.
PS: Ka dhe raste te tjera ne US, si psh, ne Florida, kur banoret votuan t'i hiqnin tolls nga nje autostrade (qe s'me kujtohet emri tani.) Gjithashtu dhe ne Virginia.
Sa per MINAT tanieri trimerite se e ke dhjere muhabetin.
Ore psikopat, ste vjen turp qe brrockullit te tilla fjale ketu.Postuar mė parė nga conman
shpresoj qe edhe Vlora dhe vlonjatet te ngrihen ne kembe dhe te kerkojne shkeputjen nga Shqiperia [lexo Tirana].
Vlora dhe vlonjatet kane historine e tyre dhe kane dhene si cdo qytet tjeter kontribut ne zhvillimin e qytetit te tyre deri me sot pa u ndare kurre nga koncepti i nje Shqiperie te bashkuar.
Ku na dole ti te flasesh ne emer te shqiptareve (vlonjat) dhe te diskutosh ktu edhe me kompetenca per zhvillimin ekonomik ne vend. Nuk e ke haberin fare te ekonomise ti mer djale.
Cdo shtet i fuqishem ne bote e ka nje (ose me shume) qytete te cilat sherbejne si katalizatore per shtetin e tyre dhe qytetet.
Kam lexuar me vemendje postimet e tua, e ne pergjithsi shikohet nje tendence agresive qe godet me absurditet dhe naivitet Tiranen dhe qytetaret e saj. Kjo ndjenje inferioriteti eshte e brendshme djal i mbare dhe ben mire ta luftosh e te pastrohesh nga keto paranoia dhe delire qe shfaq vend pa vend.Une jam i bindur se nje nga Fieri apo nga Tirana qe beri 2-3 ore rruge sdo ta kishte problem te paguante 2 $ se 1$ hyrje takse nqs keto leke do perdoreshin enkas per rregullimin e plazheve etj etj etj......
Dhe nuk do ndikoje ne uljen e turisteve se ne Shqiperi nuk eshte se ka 10 plazhe si Vlora dhe njerezit kane options... Aq me teper, tiransit lahen ne ujin e pishave per 2-3mije leke (nuk e di sa eshte hyrja) dhe nuk do ishte problem per njerezit te paguanin keto...
Per te qene i qarte ti dhe te gjithe ata qe i shikojne ceshtjet ekonomiko-politike nga larg duhet te keni nje gje te qarte. Eshte e pa rivokueshme se; Asnje qytet i Shqiperise nuk mund te bej dot asnje hap perpara ne rast se zbaton filozofine tende. Tirana eshte sic e thashe me siper katalizatori i te gjitha qyteteve te shqiperise. Eshte qytet ekonomik, industrial dhe qendra tregtare e te gjitha qyteteve te tjera.
Si mund te eci perpara e vetme Vlora, me 2muaj e gjys turizem ????
Po 9muaj e tjere cfare do bejne Vlora dhe vlonjatet ???? Do kullosin delet ?
Eshte mire mos permendesh me Tiranen djale i mbare se jo vetem qe del jasht teme, por shfaq ketu ne forum perballe mijera antaresh nota te dukshme crregullimi personaliteti.
Kalofshi mire !
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Eshte e vertet kjo atehere Vorio Piriotet venin ne polici edhe spiunon shqiptaret qe ishin pa letra per 5000 Dhrahmi.Dicka qe e kam degjuar nga nje polic edhe me ka bere shume pershtypje jo vetem mua,por edhe policit.Postuar mė parė nga reli korca
Je jashtezakonisht i sakte.Po kujt ja thua.Ata flasin sikur VLORA eshte qendra e botes.Thjesht eshte nje qytet i bukur i SHQIPERISE qe duhet ta mbrojme te gjithe sepse interesi eshte i perbashket sikurse te gjitha qytetet e SHQIPERISEPostuar mė parė nga J@mes_Douglas
pershendetje
Krijoni Kontakt