Close
Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 164
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga murik
    Ti me duket se je nga ata te "komiteteve te shpetimit"...
    Dhe ne fakt e shpetuat qytetin dhe atdheun....
    drjet muriko ashtu asht

hajde Vlora Republike

BUKURIA SHERRI I LUMTURIS Maska e koder kiss
    Anėtarėsuar
    03-03-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    206
    hi
    po ckeni me Vloren o te uruar ajo eshte shume e bukur ajo eshte e te gjithe shqiptareve eshte qyteti simbol i pavaresise mos u nxitoni te flisni keq per njeri tjetrin dhe te zihemi kot se vjen nje grekafun e na ngaterron ne ketu behuni pak me te zgjuar
    dhe te gjithe sebashku t`ia cime nanen greqise dhe grekerve dhe pa harru ato shqiptar te grekizuar
    RROFTE SHQIPERIA ETNIKE DHE SHQIPTARET
    POSHTE GREKERIT SERBET DHE PORDHACET(spiunat)
    KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga Ektoras
    bieri defit lali , nuk mund te te bind une .ke drejte dhe flet ashtu se keni fitaur shuem gjera nga greket , akoma dhe shqiperia nag ne minoritaret u be ajo qe eshte sot.....
    do te permend vetem kete dhe mos u mbur shume se nuk ben eshte gjinah te jetosh me peralla se nuk je kala o cuno.
    enveri mori malesine dhi tha qe nuk do fleni me me kafshet po do jetoni ne shtepira.
    kur greqia lali bente ato qe bente gjithe bota jetonte lart me kafshet dhe mbrenda shpela, cfare pelazishtja me thua mua , o lali nuk di ssa shkolle ke , me sa po shikoj une nga ju jeni shume pas, mos beni dhe shume kopy paste se nuk ju ben mire .vendosni cik logkiken vendoseni.... eshte kot te deklaroj se me mire ti flasesh murit se se tek ju..............
    1- cfare kemi fituar nga greket ne mer ???
    te vriten shqiptaret ne bashkepunim me policine ???? kete
    te griset flamuri shqiptar ne nje ndeshje futbolli ???
    te punojne shqiptaret si skllaver per greket per nje cope buke dhe te flene neper kasolle ku flene lopet ????
    2- na e trego pak per cfare perrallash e ke fjalen ???
    se ke bere shkollen ne greqi dhe te kane pjerdhur nga trute greket ,
    se ke mesuar histori greke ku shajne dhe perbuzin shqiptaret ???
    po mire meqe greqia na qenka kaq shtet i mire dhe i fuqishem pse dhjet gjak nga turqia ???
    dhe mos harro se shqiperia ka gjithmone mbeshtetjen e turqise dhe usa kurse greqia me te dy keto shtete nuk e ka mire ose me mire fut bishtin nder shale .
    3- dhe sa per shkollen ne shqiperi mesohet historia e shtetit shqiptar qe eshte nje nder popujt me te vjeter . dhe sa per kufirin dihet mire qe vjen deri ne janine ku jane toka came . murit po i flasim ne qe merremi me ty se ti nuk meriton respekt se je perdhosur nga greket te kane futur trute e gomarit . dhe ti nuk duhet te jesh pjese e ketij forumi se nuk e meriton .

une do kerkoj nga te gjithe forumistet nje votim kundrejt teje me perjashtimin tend nga forumi . votimi do jete i hapur dhe te votojne te gjith . pasi greke nuk pranojme ne forum dhe e kemi per turp qe ti shkruan ne kete forum .

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Ata qe e quajne veten shqiptare ne Vlore e Himare nuk kane pse flasin greqisht gjithandej per pordhe a per cfaredolloj arsyeje qe e bejne.
    Fol shqip mor shqiptar se 1 gjuhe te huaj dine shume shqiptar. Se keshtu fillon ky muhabet, sot me gjuhen, neser me himnin grek, pasneser me flamur dhe rrofte Shqiperia greke pastaj.
    Vazhdimisht probleme kemi me ju shqiptaret qe shkoni me vite ne Greqi apo keni vite andej, a thua se nuk e ndjeni frymen e helenizmit dhe te presionit grek per punen e zonave minoritare dhe te ashtequajturit vorio epir te *****.

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga Ermal 22
    Ata qe e quajne veten shqiptare ne Vlore e Himare nuk kane pse flasin greqisht gjithandej per pordhe a per cfaredolloj arsyeje qe e bejne.
    Fol shqip mor shqiptar se 1 gjuhe te huaj dine shume shqiptar. Se keshtu fillon ky muhabet, sot me gjuhen, neser me himnin grek, pasneser me flamur dhe rrofte Shqiperia greke pastaj.
    Vazhdimisht probleme kemi me ju shqiptaret qe shkoni me vite ne Greqi apo keni vite andej, a thua se nuk e ndjeni frymen e helenizmit dhe te presionit grek per punen e zonave minoritare dhe te ashtequajturit vorio epir te *****.
    o Ermal une kam qene 14 vjet me greqi e zoteroj shume mire gjuhen greke por ne asnje menyre nuk e lejoj veten qe te me fyejn e te me thone grek
    Ne nje mesazh me pare kam shkruajtur:
    MEMEDHE QUHET TOKA KU ME KA RENE KOKA dhe te gjithe ata SHQIPETARE qe jane ne greqi e kudo tjeter nuk besoj se e harojne atdheun.Kudo tjeter qe ne te shkojme ne do ngelemi te huaj.Prandaj duhet te dish dicka,se ne qe jemi larg e duam me shume SHQIPERINE se sa e donim kur ishim aty.PRA JEMI ME SHQIPETARE SE SA ISHIM.Sigurisht qe do dale edhe ndonje LEGEN edhe te na thote se ELBASANI (pra qendra e Shqiperise) eshte greqi.
    Prandaj ne si Shqipetare nuk duhet ta ulim nivelim tone dhe te meremi me ata dhe nuk duhet te fusim te gjithe ne nje kallep(C'DO NJERI KA PERSONALITETIN E TIJ).Shqipetaret me pune e me ngulm e kane vertetuar se kush jane.Pamvaresisht se shumica jane pa dokumenta kane hyre ne shkallen e mesme(qe eshte pjese dermuse ne greqi) te mireqenies.
    E pra kjo tregon se kush jane SHQIPETARET.
    ATE QE greket E BENE PER 50 VJET QE JANE NE DEMOKRACI,SHQIPETARET E KANE BERE PER 15 VJET.Besoj se nuk vlen te them gjera te tjera.

JU PERSHENDES TE GJITHEVE QE NE ZEMER KINI SHQIPERINE

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga SKORPIONSKING
    1- cfare kemi fituar nga greket ne mer ???
    te vriten shqiptaret ne bashkepunim me policine ???? kete
    te griset flamuri shqiptar ne nje ndeshje futbolli ???
    te punojne shqiptaret si skllaver per greket per nje cope buke dhe te flene neper kasolle ku flene lopet ????
    2- na e trego pak per cfare perrallash e ke fjalen ???
    se ke bere shkollen ne greqi dhe te kane pjerdhur nga trute greket ,
    se ke mesuar histori greke ku shajne dhe perbuzin shqiptaret ???
    po mire meqe greqia na qenka kaq shtet i mire dhe i fuqishem pse dhjet gjak nga turqia ???
    dhe mos harro se shqiperia ka gjithmone mbeshtetjen e turqise dhe usa kurse greqia me te dy keto shtete nuk e ka mire ose me mire fut bishtin nder shale .
    3- dhe sa per shkollen ne shqiperi mesohet historia e shtetit shqiptar qe eshte nje nder popujt me te vjeter . dhe sa per kufirin dihet mire qe vjen deri ne janine ku jane toka came . murit po i flasim ne qe merremi me ty se ti nuk meriton respekt se je perdhosur nga greket te kane futur trute e gomarit . dhe ti nuk duhet te jesh pjese e ketij forumi se nuk e meriton .

une do kerkoj nga te gjithe forumistet nje votim kundrejt teje me perjashtimin tend nga forumi . votimi do jete i hapur dhe te votojne te gjith . pasi greke nuk pranojme ne forum dhe e kemi per turp qe ti shkruan ne kete forum .
    SCORPIONSKING po te shtoj edhe dicka tjeter ne qofte se nuk e di:
    50% e atyre qe arestojne Shqipetaret (thjesht per dokumenta)jane vorio piluriote.
    Ne vitin 1995 e kam provuar te vetja ime.MU AFRUA DUKE ME FULUR SHQIP (ate shqipen prej V.I.)(qe thone ta kanes ta breka pisa---i bere breket pis ne SHQIPE TA PASTER)dhe menjehere erdhi nje polic dhe me vune prangat,por mbas 2-3 oresh me leshuan se une isha ne regull.Pra V.I. jane burra pa pandallona

pershendetje

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    S'ke faj ti jo, fajin e ka vellackoja im qe vajti e beri Krishtelindjen ne Korce (e qe ca nga leket ia dergova une) qe i bie qe harxhova une ne Korce .
    Sa per Tecin, ato minat s'i vune te gjitha te ura e Mifolit, kane mbetur dhe ca .

Hem, ide jo e keqe, por ki parasysh, qe "tolls" ne NY apo US, paguhen per mirembajtjen e autostradave, dhe shkojne per ate departament, apo per te paguar borxhet qe u moren per te bere apo rregulluar nje rruge apo tjetren. Nqs ne Shqiperi do te zhvillohej nje sistem i mirefillte autostradash/rrugesh nga nje skaj ne tjetrin, jam dakort me vendosjen e "tolls/gjobe." Por thjesht t'i vesh per mirembajtjen e plazheve, disi veshtire per ta "shitur" si ide, kur rruget nuk jane mire.

PS: Ka dhe raste te tjera ne US, si psh, ne Florida, kur banoret votuan t'i hiqnin tolls nga nje autostrade (qe s'me kujtohet emri tani.) Gjithashtu dhe ne Virginia.
    Ti Lioness po ta kishe kuptuar ate qe thashe do tu beje thirje te gjithe Vlonjateve qe te mos e pranojne te behet teci aty,sepse po te prishet VLORA apo KORCA apo c'do qytet tjeter qe mund te mbledhe turista demi eshte EDHE IMI EDHE I JOTI.
    Sa per MINAT tanieri trimerite se e ke dhjere muhabetin.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Citim Postuar mė parė nga conman
    Himara dhe himariotet kane te drejten e tyre te behen pjese e Greqise pasi shteti shqiptar ka 80 vjet qe i ka harruar. Ndenjat patriotike kane dale jashte mode dhe, si qytetar vlonjat, shpresoj qe edhe Vlora dhe vlonjatet te ngrihen ne kembe dhe te kerkojne shkeputjen nga Shqiperia [lexo Tirana].
    Nderkohe qe Tirana po vjedh leket e turizmit shqiptar dhe i [keq] investon ne infrastrukturen dhe ekonomine e saj, qytetete si Vlora te cilat kontribojne nje pjese te madhe te ekonomise shqiptare vuajne ne skamje dhe varferi. Ashtu si Ismael Qemal Beu mblodhi nje grusht burrash ne 1912 dhe ngriti flamurin e pavaresise ne Vlore kunder armiqve turq, vlonjatet do te ngrihen ne grusht kunder Tiranes se korruptuar te ngrene flamurin e pavaresise ekonomike kunder Tiranes Hajdute. Cdo qytetar i shqiperise do paguaje takse te ura e mifolit per te futur ne Vlore, taksa te cilat do te perdoren per te permirsuar infrastrukturen e Vlores dhe per investime ne turizmen lokal.
    Ka ardhur koha qe shqiptaret te kuptojne qe interesat ekonomike jane me paresore sesa ndenjat patriotike te cilat trumbetohen pa vend ne kete forum....
    Ore psikopat, ste vjen turp qe brrockullit te tilla fjale ketu.
    shpresoj qe edhe Vlora dhe vlonjatet te ngrihen ne kembe dhe te kerkojne shkeputjen nga Shqiperia [lexo Tirana].
    Vlora dhe vlonjatet kane historine e tyre dhe kane dhene si cdo qytet tjeter kontribut ne zhvillimin e qytetit te tyre deri me sot pa u ndare kurre nga koncepti i nje Shqiperie te bashkuar.
    Ku na dole ti te flasesh ne emer te shqiptareve (vlonjat) dhe te diskutosh ktu edhe me kompetenca per zhvillimin ekonomik ne vend. Nuk e ke haberin fare te ekonomise ti mer djale.
    Cdo shtet i fuqishem ne bote e ka nje (ose me shume) qytete te cilat sherbejne si katalizatore per shtetin e tyre dhe qytetet.
    Une jam i bindur se nje nga Fieri apo nga Tirana qe beri 2-3 ore rruge sdo ta kishte problem te paguante 2 $ se 1$ hyrje takse nqs keto leke do perdoreshin enkas per rregullimin e plazheve etj etj etj......
    Dhe nuk do ndikoje ne uljen e turisteve se ne Shqiperi nuk eshte se ka 10 plazhe si Vlora dhe njerezit kane options... Aq me teper, tiransit lahen ne ujin e pishave per 2-3mije leke (nuk e di sa eshte hyrja) dhe nuk do ishte problem per njerezit te paguanin keto...
    Kam lexuar me vemendje postimet e tua, e ne pergjithsi shikohet nje tendence agresive qe godet me absurditet dhe naivitet Tiranen dhe qytetaret e saj. Kjo ndjenje inferioriteti eshte e brendshme djal i mbare dhe ben mire ta luftosh e te pastrohesh nga keto paranoia dhe delire qe shfaq vend pa vend.
    Per te qene i qarte ti dhe te gjithe ata qe i shikojne ceshtjet ekonomiko-politike nga larg duhet te keni nje gje te qarte. Eshte e pa rivokueshme se; Asnje qytet i Shqiperise nuk mund te bej dot asnje hap perpara ne rast se zbaton filozofine tende. Tirana eshte sic e thashe me siper katalizatori i te gjitha qyteteve te shqiperise. Eshte qytet ekonomik, industrial dhe qendra tregtare e te gjitha qyteteve te tjera.
    Si mund te eci perpara e vetme Vlora, me 2muaj e gjys turizem ????
    Po 9muaj e tjere cfare do bejne Vlora dhe vlonjatet ???? Do kullosin delet ?
    Eshte mire mos permendesh me Tiranen djale i mbare se jo vetem qe del jasht teme, por shfaq ketu ne forum perballe mijera antaresh nota te dukshme crregullimi personaliteti.
    Kalofshi mire !
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga reli korca
    SCORPIONSKING po te shtoj edhe dicka tjeter ne qofte se nuk e di:
    50% e atyre qe arestojne Shqipetaret (thjesht per dokumenta)jane vorio piluriote.
    Ne vitin 1995 e kam provuar te vetja ime.MU AFRUA DUKE ME FULUR SHQIP (ate shqipen prej V.I.)(qe thone ta kanes ta breka pisa---i bere breket pis ne SHQIPE TA PASTER)dhe menjehere erdhi nje polic dhe me vune prangat,por mbas 2-3 oresh me leshuan se une isha ne regull.Pra V.I. jane burra pa pandallona

pershendetje
    Eshte e vertet kjo atehere Vorio Piriotet venin ne polici edhe spiunon shqiptaret qe ishin pa letra per 5000 Dhrahmi.Dicka qe e kam degjuar nga nje polic edhe me ka bere shume pershtypje jo vetem mua,por edhe policit.

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas
    Ore psikopat, ste vjen turp qe brrockullit te tilla fjale ketu.
    shpresoj qe edhe Vlora dhe vlonjatet te ngrihen ne kembe dhe te kerkojne shkeputjen nga Shqiperia [lexo Tirana].
    Vlora dhe vlonjatet kane historine e tyre dhe kane dhene si cdo qytet tjeter kontribut ne zhvillimin e qytetit te tyre deri me sot pa u ndare kurre nga koncepti i nje Shqiperie te bashkuar.
    Ku na dole ti te flasesh ne emer te shqiptareve (vlonjat) dhe te diskutosh ktu edhe me kompetenca per zhvillimin ekonomik ne vend. Nuk e ke haberin fare te ekonomise ti mer djale.
    Cdo shtet i fuqishem ne bote e ka nje (ose me shume) qytete te cilat sherbejne si katalizatore per shtetin e tyre dhe qytetet.

Kam lexuar me vemendje postimet e tua, e ne pergjithsi shikohet nje tendence agresive qe godet me absurditet dhe naivitet Tiranen dhe qytetaret e saj. Kjo ndjenje inferioriteti eshte e brendshme djal i mbare dhe ben mire ta luftosh e te pastrohesh nga keto paranoia dhe delire qe shfaq vend pa vend.
    Per te qene i qarte ti dhe te gjithe ata qe i shikojne ceshtjet ekonomiko-politike nga larg duhet te keni nje gje te qarte. Eshte e pa rivokueshme se; Asnje qytet i Shqiperise nuk mund te bej dot asnje hap perpara ne rast se zbaton filozofine tende. Tirana eshte sic e thashe me siper katalizatori i te gjitha qyteteve te shqiperise. Eshte qytet ekonomik, industrial dhe qendra tregtare e te gjitha qyteteve te tjera.
    Si mund te eci perpara e vetme Vlora, me 2muaj e gjys turizem ????
    Po 9muaj e tjere cfare do bejne Vlora dhe vlonjatet ???? Do kullosin delet ?
    Eshte mire mos permendesh me Tiranen djale i mbare se jo vetem qe del jasht teme, por shfaq ketu ne forum perballe mijera antaresh nota te dukshme crregullimi personaliteti.
    Kalofshi mire !
    Je jashtezakonisht i sakte.Po kujt ja thua.Ata flasin sikur VLORA eshte qendra e botes.Thjesht eshte nje qytet i bukur i SHQIPERISE qe duhet ta mbrojme te gjithe sepse interesi eshte i perbashket sikurse te gjitha qytetet e SHQIPERISE
    pershendetje

Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Minoriteti grek nė Himarė falėnderon kryeministrin Berisha
    Nga lushnjar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 11:56
  2. Nikolas Geixh, vizita nė Himarė dhe fshatrat minoritare
    Nga forum126 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 22:36
  3. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Historia e Himarės Shqiptare
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 22-12-2004, 19:54
  5. Himare: Votimet perfundojne, arrestimet fillojne
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 25-11-2003, 03:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •