Close
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 164
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Citim Postuar mė parė nga murik
    E di mi zemer qe po nxitohem e di,por po na acarrojne nervat kta laramane e levantina me lloj lloj ideshe absurde,po na acarrojne me prepotencen e tyre,c'do gje e marrin personale.Kur une them dicka si me lart i rreferohem idese dhe jo personit ne fjale qe ne fakt as nuk e njoh dhe as me intereson ta njoh.Ata shoket e mi qe conman iduken jo inteligjente jane njerez te thjeshte qe e duan qytetin e tyre Vloren dhe gjithe Shqiperine dhe qe i vjen turp prej disa tipave qe masturbohen intelektualisht ne forume flasin edhe ne emer te tyre.Mjaft mo me kto donkishotizma,jo Vorio Epir,jo Vlora kshu e jo Kosova ashtu.Nje fare doze nacionalizmi nuk i ben dem askujt.
    o [foli]muri-t, une jam vlonjat dhe po them ca dua per qytetin tim. Une as te shava ty, as shava shqiperine. Po te ishe vlonjat do kisha marre mundimin dhe te te shpjegoja me shifra sesa jane te ardhurat vjetore nga turizmi/agrikultura/industria ne vlore dhe sa leke qeveria e Tiranes i jep qeverise se vlores per buxhetin vjetor. Do ta pyesja nese ai do ishte me i lumtur te jetonte pa drita, pa buke, pa rruge dhe te rrinte gjoksin qe do qeverine e tiranes, apo te vendoste vete per te ardhmen e tij dhe femijeve te tij. NQS nuk me kuptonte, do ti sillja shembuj USA, ku cdo shtet mbledh taksat e tij dhe i investon sipas nevojave te qytetit/qytetareve, ku DC nuk vjedh leket e NY ti pastroje dhe lyeje pallatet e Washingtonit, ku ti mund te jetesh New Yorkez pikesepari dhe amerikan pikesedyti......

Dhe mos na dilni te gjithe si nacionaliste te mbaruar, se te gjithe e dime se xhepi jote ka me shume rendesi sesa patriotizmi. Te ishte ndryshe, nuk do kishte ardh ketej punonit ne pastrime po do kishit qendruar ne shqiperi, do kishit varur nje parulle te qafa qe thoshte """UNE E DUA VENDIN TIM VARFER"""""

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga derjansi
    Lioness me duket se ti se paske lexu postimi e pare te kti patriotit tan ku thot se cdo shqiptar duhet te paguj takse ke ura e Mifolit para se te futet ne vlore
    Kjo ide qe thua ti derjans, ka dale nga koha e qoftelargut, dmth luftes se 97. Se c'vune ca mina "luftetaret" (lexo kriminelet) gjate kohes se luftes tek ura e Mifolit. Nje shoqe i tha mamit ne ate kohe. "Lioness" do i duhet nje vize te vije ne Shqiperi, e nje vize tjeter te hyje tek ura e Mifolit lol. Humor i hidhur i asaj kohe.

Ekonomikisht jo ide e zgjuar, vendosja e taksave ul numrin e turistave dhe rrjedhimisht te ardhurat prej tyre.

kujtoni ju se na plasi shum me shku ne vlore, as syte mos va pafsha ne rast se keni kto lloj menimesh si puna e kti
    Ka mundesi te mos flasesh ne numrin shumes? Jo per gje, por pastaj kritikohen vlonjatet si gjoja te ashper. S'eshte hera e pare qe degradohet Jugu, apo Laberia, apo Vlora, e kemi pare dhe ne tema te tjera, jo vetem ketu.
    Mbi te gjitha, rrofte vullneti i lire, asnje s'te detyron te shkosh apo te mos shkosh ne Vlore apo diku tjeter.

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Ne,se mbajme veten per te forte ne shere sepse fortesia e njeriut eshte zgjuarsia(gje qe ne e kemi)
    Me vjen keq qe flas keshtu me patriotet e mi,por po me detyroni
    .
    .
    Lerini keto injoranca dhe le te behemi te gjith 1

.
    Ju pershendes te gjitheve..edhe ty LIONESS

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ne i her po te them shko e lexo ca ka than ky shoku ke postimi i par masanej hec e fol me mu

nuk di un historit e "trimave" vlonjat se nuk me hyn ne pun hic, se kam trima anej kah vi vete sa te plasi zoti, po thjesht menimet tuja te bajn me vu kujen

asni person kha krahinat e tjera nuk kam pa ktu me kerku pamvarsi, per vec kti vlonjatit

dashka me u vu dogane ke ura e mifolit shqiptarve ai hej zot i madh

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Ekonomikisht jo ide e zgjuar, vendosja e taksave ul numrin e turistave dhe rrjedhimisht te ardhurat prej tyre.
    Lioness, sa ura ka Manhattani qe charging tolls.... Nuk e di nqs ke qene ne Atlantic City, por rruges per atje mund te kete 20 tolle qe paguan.... pra ben shume economic sense, aq me teper nese leket e mbledhura nga keto taksa do te investoheshin per rregullimin e infrastruktures per turizmin e vlores. Une jam i bindur se nje nga Fieri apo nga Tirana qe beri 2-3 ore rruge sdo ta kishte problem te paguante 2 $ se 1$ hyrje takse nqs keto leke do perdoreshin enkas per rregullimin e plazheve etj etj etj......
    Dhe nuk do ndikoje ne uljen e turisteve se ne Shqiperi nuk eshte se ka 10 plazhe si Vlora dhe njerezit kane options... Aq me teper, tiransit lahen ne ujin e pishave per 2-3mije leke (nuk e di sa eshte hyrja) dhe nuk do ishte problem per njerezit te paguanin keto...

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga derjansi
    ne i her po te them shko e lexo ca ka than ky shoku ke postimi i par masanej hec e fol me mu

nuk di un historit e "trimave" vlonjat se nuk me hyn ne pun hic, se kam trima anej kah vi vete sa te plasi zoti, po thjesht menimet tuja te bajn me vu kujen

asni person kha krahinat e tjera nuk kam pa ktu me kerku pamvarsi, per vec kti vlonjatit

dashka me u vu dogane ke ura e mifolit shqiptarve ai hej zot i madh
    Tani qe do behet edhe teci pa tjeter qe duhet te paguajm dogane::
    Kush do do afrohet tani aty?

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga reli korca
    Tani qe do behet edhe teci pa tjeter qe duhet te paguajm dogane::
    Kush do do afrohet tani aty?
    S'ke faj ti jo, fajin e ka vellackoja im qe vajti e beri Krishtelindjen ne Korce (e qe ca nga leket ia dergova une) qe i bie qe harxhova une ne Korce .
    Sa per Tecin, ato minat s'i vune te gjitha te ura e Mifolit, kane mbetur dhe ca .

Lioness, sa ura ka Manhattani qe charging tolls.... Nuk e di nqs ke qene ne Atlantic City, por rruges per atje mund te kete 20 tolle qe paguan.... pra ben shume economic sense, aq me teper nese leket e mbledhura nga keto taksa do te investoheshin per rregullimin e infrastruktures per turizmin e vlores. Une jam i bindur se nje nga Fieri apo nga Tirana qe beri 2-3 ore rruge sdo ta kishte problem te paguante 2 $ se 1$ hyrje takse nqs keto leke do perdoreshin enkas per rregullimin e plazheve etj etj etj......
    Hem, ide jo e keqe, por ki parasysh, qe "tolls" ne NY apo US, paguhen per mirembajtjen e autostradave, dhe shkojne per ate departament, apo per te paguar borxhet qe u moren per te bere apo rregulluar nje rruge apo tjetren. Nqs ne Shqiperi do te zhvillohej nje sistem i mirefillte autostradash/rrugesh nga nje skaj ne tjetrin, jam dakort me vendosjen e "tolls/gjobe." Por thjesht t'i vesh per mirembajtjen e plazheve, disi veshtire per ta "shitur" si ide, kur rruget nuk jane mire.

PS: Ka dhe raste te tjera ne US, si psh, ne Florida, kur banoret votuan t'i hiqnin tolls nga nje autostrade (qe s'me kujtohet emri tani.) Gjithashtu dhe ne Virginia.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar mė parė nga conman
    o [foli]muri-t, une jam vlonjat dhe po them ca dua per qytetin tim. Une as te shava ty, as shava shqiperine. Po te ishe vlonjat do kisha marre mundimin dhe te te shpjegoja me shifra sesa jane te ardhurat vjetore nga turizmi/agrikultura/industria ne vlore dhe sa leke qeveria e Tiranes i jep qeverise se vlores per buxhetin vjetor. Do ta pyesja nese ai do ishte me i lumtur te jetonte pa drita, pa buke, pa rruge dhe te rrinte gjoksin qe do qeverine e tiranes, apo te vendoste vete per te ardhmen e tij dhe femijeve te tij. NQS nuk me kuptonte, do ti sillja shembuj USA, ku cdo shtet mbledh taksat e tij dhe i investon sipas nevojave te qytetit/qytetareve, ku DC nuk vjedh leket e NY ti pastroje dhe lyeje pallatet e Washingtonit, ku ti mund te jetesh New Yorkez pikesepari dhe amerikan pikesedyti......

Dhe mos na dilni te gjithe si nacionaliste te mbaruar, se te gjithe e dime se xhepi jote ka me shume rendesi sesa patriotizmi. Te ishte ndryshe, nuk do kishte ardh ketej punonit ne pastrime po do kishit qendruar ne shqiperi, do kishit varur nje parulle te qafa qe thoshte """UNE E DUA VENDIN TIM VARFER"""""
    Ti me duket se je nga ata te "komiteteve te shpetimit"...
    Dhe ne fakt e shpetuat qytetin dhe atdheun....

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Citim Postuar mė parė nga Ektoras
    nga elbasani e poshte ishte greqi , vorio ipiro, tani per fatin e keq e ka shqiperia , po me duket se historia do shkruhet prap , dhe nuk dihet se ku do shkoj , besoj tek ai qe i perket. himara ishte dhe do jet i greqis po jo vetem himara o forumista. lexoni histo9rine te shikoni
    o torre un kam mendimin meqe e ke mesuar historine ne greqi dhe je i bindur ne (vertetesine)e saje un kam mendimin qe te fillosh pune me gjithe dulen dhe boljanon ne vend te alamakut kryetarit te shoqates se homsave meqe e kan fut mrena te shkretin per ushtrim prostuticioni ne menyre te pa ligjeshme,keshtu qe aty mund tu japesh mendimin tend si ekspert i kesaj fushe se per te dhene mendime mbi historine nuk duam p.... si puna jote ketu.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga Ektoras
    nga elbasani e poshte ishte greqi , vorio ipiro, tani per fatin e keq e ka shqiperia , po me duket se historia do shkruhet prap , dhe nuk dihet se ku do shkoj , besoj tek ai qe i perket. himara ishte dhe do jet i greqis po jo vetem himara o forumista. lexoni histo9rine te shikoni
    Kurse une kam lexuar ne historine shqiptare qe Greket nga Selaniku e lart jane arrixhinj te ardhur.Hajduta kane qene edhe futen koken ne ate toke .Ase tin Katinies edw giati den se pairnoun eshte keshille kjo .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YaSmiN : 24-01-2007 mė 23:51

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Minoriteti grek nė Himarė falėnderon kryeministrin Berisha
    Nga lushnjar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 11:56
  2. Nikolas Geixh, vizita nė Himarė dhe fshatrat minoritare
    Nga forum126 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 22:36
  3. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Historia e Himarės Shqiptare
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 22-12-2004, 19:54
  5. Himare: Votimet perfundojne, arrestimet fillojne
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 25-11-2003, 03:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •