o [foli]muri-t, une jam vlonjat dhe po them ca dua per qytetin tim. Une as te shava ty, as shava shqiperine. Po te ishe vlonjat do kisha marre mundimin dhe te te shpjegoja me shifra sesa jane te ardhurat vjetore nga turizmi/agrikultura/industria ne vlore dhe sa leke qeveria e Tiranes i jep qeverise se vlores per buxhetin vjetor. Do ta pyesja nese ai do ishte me i lumtur te jetonte pa drita, pa buke, pa rruge dhe te rrinte gjoksin qe do qeverine e tiranes, apo te vendoste vete per te ardhmen e tij dhe femijeve te tij. NQS nuk me kuptonte, do ti sillja shembuj USA, ku cdo shtet mbledh taksat e tij dhe i investon sipas nevojave te qytetit/qytetareve, ku DC nuk vjedh leket e NY ti pastroje dhe lyeje pallatet e Washingtonit, ku ti mund te jetesh New Yorkez pikesepari dhe amerikan pikesedyti......Postuar mė parė nga murik
Dhe mos na dilni te gjithe si nacionaliste te mbaruar, se te gjithe e dime se xhepi jote ka me shume rendesi sesa patriotizmi. Te ishte ndryshe, nuk do kishte ardh ketej punonit ne pastrime po do kishit qendruar ne shqiperi, do kishit varur nje parulle te qafa qe thoshte """UNE E DUA VENDIN TIM VARFER"""""
Krijoni Kontakt