Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 164
    azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Ti djale mbase do qe une te shkruaj me shkronja te medha qe ta kuptosh shqipen. Se pari, "Kalimera Himare" eshte titulli i artikullit te mare nga Shekulli. Ke problem me titullin, dergoji nje leter indinjimi Shekullit.
    Se dyti, lexo mire firmen e mos ia fut kodra pas bregut, aty shkruhet Aulona, qe eshte emri i lashte i Vlores, ashtu si Apollonia per Fierin, etj. Se si do i referohem une Vlores, qe e kam ne shpirt, eshte puna ime. Mgjth per hir te debatit, ajo "u" tek Aulona eshte si puna e "u" tek Europa vs Evropa. Zgjidh e merr si shqiptohet.

Je i falur sepse ndoshta je i ri ne forum dhe nuk me njeh. Une nuk jam grek, por femer shqiptare, vlonjate, dhe as nje kusheri te tridhjete nuk kam grek.

Se meqe po llafosemi, pa te gjykuar kuptohet, ti djale si e more pashaporten greke? Pa prova "homogjenie" e me the te thashe qe ka Greqia si kushte per nenshtetesi
    ?

Here tjeter te keshilloj te debatosh me qete. Se mund te ndeshesh me ndonje lab/labe me kokeforte se une, e i hap vetes kot "telashe virtuale."

Miqesisht, Lioness
    Ne fillim te mesazhit te kam shkruajtur ME FAL NE QOFTE SE GABOHEM(shqip)
    Sa per pasaporten gjyshi im eshte i lindur ne greqi dhe i shkruajtur ne mitroa arenon
    Nuk doja te te fyeja prandaj ne fillim thashe me fal.
    Por nuk degjoj dot ca tipa qe me hiqen si greke
    (sa per kokefortesine lere se u tremba)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Korca_Reli : 24-01-2007 mė 19:03

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Besoj se jemi i vetmi vend ne ballkan (them ballkan per shkak te ndjenjave nacionaliste me te theksuara) qe hame koken me njeri tjetrin po per gjera nacionaliste. Dhe sic e tha dhe conman :
    It takes sometime per popullin e thjesht to catch up with big ideas
    te pakten eshte dhe kjo nje lloj shprese

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Citim Postuar mė parė nga reli korca
    Ne fillim te mesazhit te kam shkruajtur ME FAL NE QOFTE SE GABOHEM(shqip)
    Sa per pasaporten gjyshi im eshte i lindur ne greqi dhe i shkruajtur ne mitroa arenon
    Nuk doja te te fyeja prandaj ne fillim thashe me fal.
    Por nuk degjoj dot ca tipa qe me hiqen si greke
    (sa per kokefortesine lere se utremba)

jane te gjithe korcaret pak te leshte si popull, apo e kam gabim une?

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga conman
    Qe te flas dikush per korcan duhet te laje gojen
    Gjithe Shqiperia u dogj ne 1997kurse Korca nuk u prek.
    E kjo tregon zgjuarsi
    .
    .Po ta zgjas muhabetin me ty te jap vlere dhe nuk dua
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Korca_Reli : 24-01-2007 mė 18:52

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Citim Postuar mė parė nga reli korca
    E kjo tregon zgjuarsi
    Vlora eshte ajo qe ke ne foto

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    conman, me kete qe the me duket se po hyn vete ne ate thesin e leshte

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga conman
    Vlora eshte ajo qe ke ne foto
    Ku ke pare bote me sy ti qe ta njohesh ate vend.
    Eshte shume larg endrave te tua

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Murik, me duket se po nxitohesh ne gjykimin e conman. E ka shkruar bile germe per germe qe nuk po shprehet per pavaresi territoriale, aka Republike, por per pavaresi te fondeve. Mendoj se ideja e tij vjen nga shkaku qe meqe shteti s'ka bere gje per Vloren, atehere ndoshta qeveria lokale po te kishte ne dore fondet do bente me shume. (Se sa eshte e mundur kjo, apo e vertete, tjeter gje.)

PS: Conman, une jam "kondra Nanos" lol.
    E di mi zemer qe po nxitohem e di,por po na acarrojne nervat kta laramane e levantina me lloj lloj ideshe absurde,po na acarrojne me prepotencen e tyre,c'do gje e marrin personale.Kur une them dicka si me lart i rreferohem idese dhe jo personit ne fjale qe ne fakt as nuk e njoh dhe as me intereson ta njoh.Ata shoket e mi qe conman iduken jo inteligjente jane njerez te thjeshte qe e duan qytetin e tyre Vloren dhe gjithe Shqiperine dhe qe i vjen turp prej disa tipave qe masturbohen intelektualisht ne forume flasin edhe ne emer te tyre.Mjaft mo me kto donkishotizma,jo Vorio Epir,jo Vlora kshu e jo Kosova ashtu.Nje fare doze nacionalizmi nuk i ben dem askujt.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Murik, me duket se po nxitohesh ne gjykimin e conman. E ka shkruar bile germe per germe qe nuk po shprehet per pavaresi territoriale, aka Republike, por per pavaresi te fondeve. Mendoj se ideja e tij vjen nga shkaku qe meqe shteti s'ka bere gje per Vloren, atehere ndoshta qeveria lokale po te kishte ne dore fondet do bente me shume. (Se sa eshte e mundur kjo, apo e vertete, tjeter gje.)

PS: Conman, une jam "kondra Nanos" lol.

Lioness me duket se ti se paske lexu postimi e pare te kti patriotit tan ku thot se cdo shqiptar duhet te paguj takse ke ura e Mifolit para se te futet ne vlore

kujtoni ju se na plasi shum me shku ne vlore, as syte mos va pafsha ne rast se keni kto lloj menimesh si puna e kti

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga murik
    E di mi zemer qe po nxitohem e di,por po na acarrojne nervat kta laramane e levantina me lloj lloj ideshe absurde,po na acarrojne me prepotencen e tyre,c'do gje e marrin personale.Kur une them dicka si me lart i rreferohem idese dhe jo personit ne fjale qe ne fakt as nuk e njoh dhe as me intereson ta njoh.Ata shoket e mi qe conman iduken jo inteligjente jane njerez te thjeshte qe e duan qytetin e tyre Vloren dhe gjithe Shqiperine dhe qe i vjen turp prej disa tipave qe masturbohen intelektualisht ne forume flasin edhe ne emer te tyre.Mjaft mo me kto donkishotizma,jo Vorio Epir,jo Vlora kshu e jo Kosova ashtu.Nje fare doze nacionalizmi nuk i ben dem askujt.
    Murik, keshtu qetesisht qe po diskutojme, pertej nacionalizmit, me sakt atdhedashurise, secili nga ne ka pak me shume dobesi per vendlindjen, mjafton te shikosh temat, sondazhet e shumta ne forum, kush eshte qyteti me i bukur, kush jane me te bukur etj etj etj. Eshte e natyrshme. I vetmi ndryshim ndoshta eshte se vlonjatet jane pak me "vokale" nga ajo ane , ndaj na ka dale dhe nami qe e kemi gjoksin me grope :P.

Megjithese, edhe korcaret s'qenkan mbrapa, lol, dhe gjoja i mbajme per te urte. Shiko si thote korcari?

E kjo tregon zgjuarsi
    Lol, se harrova te shtoja pas fjales se "urte" edhe te me te zgjuarit nga te gjithe shqiptaret ... (shaka reli, lol)

Epo c'na futen himariotet ne kete valle, lol, bejme "sherr" ketu e grijme sallate, e s'na doli nje himariot/e te na sqaroje se nga fryn era andej lol.

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Minoriteti grek nė Himarė falėnderon kryeministrin Berisha
    Nga lushnjar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 11:56
  2. Nikolas Geixh, vizita nė Himarė dhe fshatrat minoritare
    Nga forum126 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 22:36
  3. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Historia e Himarės Shqiptare
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 22-12-2004, 19:54
  5. Himare: Votimet perfundojne, arrestimet fillojne
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 25-11-2003, 03:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •