Ti djale mbase do qe une te shkruaj me shkronja te medha qe ta kuptosh shqipen. Se pari, "Kalimera Himare" eshte titulli i artikullit te mare nga Shekulli. Ke problem me titullin, dergoji nje leter indinjimi Shekullit.
Se dyti, lexo mire firmen e mos ia fut kodra pas bregut, aty shkruhet Aulona, qe eshte emri i lashte i Vlores, ashtu si Apollonia per Fierin, etj. Se si do i referohem une Vlores, qe e kam ne shpirt, eshte puna ime. Mgjth per hir te debatit, ajo "u" tek Aulona eshte si puna e "u" tek Europa vs Evropa. Zgjidh e merr si shqiptohet.
Je i falur sepse ndoshta je i ri ne forum dhe nuk me njeh. Une nuk jam grek, por femer shqiptare, vlonjate, dhe as nje kusheri te tridhjete nuk kam grek.
Se meqe po llafosemi, pa te gjykuar kuptohet, ti djale si e more pashaporten greke? Pa prova "homogjenie" e me the te thashe qe ka Greqia si kushte per nenshtetesi
?
Here tjeter te keshilloj te debatosh me qete. Se mund te ndeshesh me ndonje lab/labe me kokeforte se une, e i hap vetes kot "telashe virtuale."
Miqesisht, Lioness
Krijoni Kontakt