Ndeshjet e ardhshme do te luhen me date 17 tetor.
Kodi PHP:
20:45 Steaua - Real Madrid
20:45 Dynamo Kyiv - Lyon
Ndeshjet e ardhshme do te luhen me date 17 tetor.
Kodi PHP:
20:45 Steaua - Real Madrid
20:45 Dynamo Kyiv - Lyon
Jeta ime, mban emrin e saj..
17 tetor .
20:45
Dynamo Kyiv ? - ? Lyon
20:45
Steaua Bucuresti ? - ? Real Madrid
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Real dhe Lyon
Dinamo Kiev-Lione 0-3
31° Juninho Pernambucano (Lio); 38° Källström (Lio); 50° Malouda (Lio)
Steaua Bucarest-Real Madrid 1-4
9° Ramos (Rea); 34° Raul (Rea); 56° Robinho (Rea); 64° Badea (Ste); 76° Van Nistelrooy (Rea)
KLASIFIKIMI.
Lione 9;
Real Madrid 6;
Steaua Bucarest 3;
Dinamo Kiev 0
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
1 NentorKodi:20:45 Lyon ? - ? Dynamo Kyiv 20:45 Real Madrid ? - ? Steaua Bucuresti
LYON dhe REAL kualifikohen per ne turin tjeter .
Lione-Dinamo Kiev 1-0
14° Benzema (Lio)
Real Madrid-Steaua Bucarest 1-0
69°a Nicolita (Ste)
KLASIFIKIMI.
Lione 12; ---- kualifikohet.
Real Madrid 9; ----- kualifikohet .
Steaua Bucarest 3;
Dinamo Kiev 0
Me FAT , REAL MADRID ,qe me nje autogol skandal te Steauas arrin te marre 3 pikeshin . Mbrojtesi Nicolita kthen topin pas , por portieri kishte dale nga porta . Reali ne veshtiresi , ku Van Nilsteroy humbi edhe nje penallti.
LION me pike te plota ngelet 1 nga pretendentet e champions league.
.
Ndeshjet e ardhshme 21 nentorKodi:20:45 Real Madrid ? - ? Lyon 20:45 Steaua Bucuresti ? - ? Dynamo Kyiv
Real - Lyon ....
Ja vlen kjo ndeshje te shifet neser , megjithese te 2 ekipet jane kualifikuar per turin tjeter.
Mendoj se do fitoje Reali
Kete te marte ishte vetem loja real - lyon.. e cila vlen te shikohet.. ene ajo me Bilanin. ( Aek - Bilan ) ..
Kete here Real do ja marr te pakten 2....3 - 0
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt