Pershendetje Juventina, urime fitoren, dhe poziten e pare ne tabel, ....
Pershendetje Juventina, urime fitoren, dhe poziten e pare ne tabel, ....
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
dhe nuk mund ta mare ate pozite me askushPostuar mė parė nga Juventus
![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Mire se ju gjej bshke tifozat e mij.Si ju ka lali juve.E di qe plaget tashme ju jane sheruar,te shkume te harrume,e kapem mire serine B.Kete vit te hyjme te denje dhe ti therim ato perdazurret (interin) se me kto h...t i kam inatin.Forca zemra jone bardh e zi.
hahahahahahahhahah qenkeni mbledhe si ato sorrat ne shkretetire me duket hahahahahahahahahaha
ne C1 meritoni te jeni dhe jo me te flisni per interin e madh
forca INTER
vari leshte
Forca Juventus,oliinter e kane treguar veten me vite edhe jo sot se kush eshte Vechia Signiora apo jam gabim. Urime te gjithe tifozave te Juventusit
HNormal qe smundet, kane mare poziten per kohe te gjat, heheeePostuar mė parė nga KuSi
Oj Sorre, shih veten tende e lej Juventinet, me mire nje vite ne serin B dhe te jesh tifoz i nje klubi te madh si "Zonja e vjeter", se te jesh tifoz deshtak e te deshtojsh xhdo vjet....Postuar mė parė nga oliinter
FORCA JUve
keteo pozite gjer ne fund te sezonit nuk mund ta mare asnje ekip tjeterPostuar mė parė nga Juventus
![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Nje gje skuptoj per tifozet e Juventusit. Pse beni kaq shume potere per rezultatet ne kategorine e dyte? E para, nuk eshte ndonje zahmet i madh per nje ekip qe ka 10-15 lojtare nga kombetaret e Italise, Frances, Cekise, Kroacise etj. qe te kryesoje kategorine e dyte. Te isha si ju nuk ndihesha deri sa te vinte viti tjeter. E dyta, mos harroni se Juventusi u denua per vjedhje kampionatesh dhe kjo i hedh nje hije dyshimi gjithe sukseseve te klubit ne epoken Moxhi.
Nejse, fjala tifoz ne anglisht, "fan", eshte shkurtim i "fanatic". Cdo tifoz eshte ca fanatik per ekipin e tij perndryshe nuk eshte tifoz por sportdashes, por kjo e juaja me ngjan shume e zmadhuar.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
ME FALNI PER NDERHYRJEN por te jesh tifoz i Juventusit eshte shume me shume se cka mendon ti doktorro. Ti nuk e di qe kur Del Piero triblon nje top, kur Nedved gjuan nje goditje denimi, kur Palladino shenon nje gol zemra e nje Juventini therret vetem nje emer:JUVENTUS e duhet ta provosh qe ta dish. Shpresoj te mos e kesh marre per keq. Me respekt Juventini.
Krijoni Kontakt