Futboll i bukur behet ne serine a....
C`me flisni per gjera te vdekura....!!!!!!!
Futboll i bukur behet ne serine a....
C`me flisni per gjera te vdekura....!!!!!!!
Postuar mė parė nga AlbaneZ
Jeni me te miret, por tash per tash ne Seria B![]()
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
E ardhmja e “Zonjes”, te rinjte
24 Nentor Merkato e Juventusit zhvillohet pergjate drejtimeve te ndryshme: 1) konfirmimi i kampioneve te medhenj qe po e kthejne ne Serine A (Del Piero, Trezege, Bufon, Nedved dhe Kamoranezi) dhe qe kane vendosur te qendrojne me fanellen bardhezi edhe pas skandalit te “Calciopoli” t; 2) nje seri investimesh te perqendruara per te transferuar ne Torino lojtare te rendesishem, te rinj dhe solid, qe jane te afte te garantojne te hapi cilesor i nevojshem per te synuar titullin e vitit te ardhshem. Sigurisht, vendimet qe do te marrin ne fund te sezonit, Trezege, Kamoranezi dhe Bufon do te kushtezojne merkaton bardhezi dhe tek te rinjte mund te mbillen shpresat e “Zonjes”, ndaj edhe trajneri Deshamp po provon gjithmone zgjidhje te reja ne Serine B. Pra, ne nje fare menyre, duke “zbuluar” talente te shumte te skuadra e te rinjve, Juventusi po nderton nje “monopol” te madh.
Zeman: Tani, nje Juve tjeter!
24 Nentor Shpreson, por nuk ka iluzione te kota si shume te tjere, qe populli bardhezi te mos e konsideroje me si nje shkak te se “keqes” se Juventusit. Zdenek Zeman kthehet ne Torino, edhe njehere ne drejtim te Leces, duke e ditur se do t’i takoje te prese sulme, fyerje dhe kore te tjera, pas polemikave te medha te lidhura me procesin doping. “Eshte e vertete qe tifozeria eshte e veber ne shume raste, ndaj une uroj qe me ne fund, mbeshtetesit bardhezi te kene kuptuar te verteten dhe te kene njohur fajtoret qe arriten te conin kete Juventus ne Serine B. Askush nuk mund te me akuzoje, vetem sepse kam folur per nje te vertete, qe ne ate kohe, fshihej nga vete drejtuesit e Juventusit. Por, tani qe kane ndryshuar drejtuesit dhe gjithashtu edhe organika e skuadres, mendoj se skuadra do te ece perpara. Ne fillim do te dale nga Seria B, me pas do te konkurroje ne skenen e A se. Te rinjte jane pjesa me e bukur e Juventusit, ku mund te ngrihen objektivat e te ardhmes. Kane nje mundesi te arte per ta nisur nga e ara dhe po e bejne kete mese miri”, pohoi Zeman, duke folur me pas ne prag te takimit te se shtunes, ndaj Juventusit. Trajneri i Leces i druhet bardhezinjve, edhe pse me shume mungesa. “Me gjithe respektin qe kam per Del Pieron apo Trezegene, edhe zevendesuesit e tyre, Paladino dhe Bojinov jane dy lojtare qe mund te bejne diferencen. Valeri? Eshte nje djale punetor dhe di te respektoje fanellen. Edhe i vetem do ta na krijonte veshtiresi. Eshte si nje djale per mua. GEA e lidhur me trajnerin Mancini? E dija qe ne fillim kete komplot”, perfundoi Zeman.
Bojinov: Zdenek, baba per mua!
24 Nentor Valeri Bojinov eshte i bindur se takimi ndaj Leces do te jete nje rast i vecante per te, per te treguar, para syve te ish trajnerit te tij, Zeman, cilesite dhe pervojen e fituar gjate kesaj kohe. Natyrisht, sulmuesi bullgar eshte duke luajtur mire dhe do te luaje si titullar, se bashku me Paladinon, ndaj Leces, qe do te zbrese ne Olimpico te Torinos, te shtunen, per tu ndeshur me bardhezinjte e Deshampit. Bojinov po punon shume dhe eshte gati te jape maksimumin. Ndaj Albinolefes, bullgari nuk luajti shume, sepse u detyruar te dilte, per ti lene vendin portierit Mirante, pas daljes me te kuq te Xhixhi Bufonit. Jam i lumtur qe do te takoj Zemanin. Ai ka qene si nje baba per mua. Edhe pse te gjithe ketu, ne kampin bardhezi, e urrejne per sjelljen e tij dhe deklaratat karshi Juventusit, une kam respekt te vecante per te. Menyra se si ai stervit eshte e vecante. Me ka dhene shume keshilla te mira, qe me kane ndihmuar gjate karrieres sime si futbollist. Tani, jam, gati te luaj me Juventusin dhe te jap maksimumin. Deshamp ka besim te une dhe dua tia shperblej kete. Zevendesoj Trezegene? Une kam ardhur ketu per te luajtur dhe per te dhene me te miren. David eshte nje sulmues i madh, por nuk me takon te flas per kete. Gjithsecili perfaqeson veten dhe jo te tjeret. Do te bej thjesht detyren time prej sulmuesi. Lece? Eshte nje skuader e forte, por ketu ne B nuk ka ekipe te lehta dhe kete e kemi kuptuar qe ne javen e pare, kur barazuam ndaj Riminit, perfundoi Bojinov.
O nuk ka lezet Seria A Pa juventus pse mereni kot juve do te rikthehet se shpejti dhe do shihni perseri cka eshte futbolli![]()
Serie B-me 25 nentor.
JUVENTUS - LECCE
I will always remember the girl next door .........!
forza Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Nuk keni cka thoni tjeter, vetem forza Juve, forca Delpiero![]()
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Krijoni Kontakt