Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga hi, ryder
    shkodra13 me labeatin dun me then qe po te ishte popullsia e botes 10 here me e madhe dhe te egzistonte bomba atomike dhe armet automatike ne mesjete, kisha/fetaret do hezitonin me i perdor ngaqe sdo donin me vra SHUM njerez...me i fjale vrisnin, po vrisnin me karar
    Nji korigjim per Zedhanesin tem Ryder, i cili ket deklarate e ka ba pa autorizimin tem, i ngutun prej zellit militant.

Thjesht deshta me te kujtue mos me e harlis shum mendjen se ca do te kishte ndodhe ne mesjete, me pas pase bombe atomike+kallashnikov?!!, pervec kesaj edhe nji popullis prej 60 miliard banoresh, ku gjithmone simbas Ryder Papa i Romes te kishte pase butonat ne dore.

I ban ma shume dobi me mendue se ca do te kishte ndodhe ba me pas bomben atomike ndonji mullah qe mshifet neper shpellat e Afganistanit, apo ndonji ajatollah qe nxehe karrigen e presidentit,... mbasi 500 vjet para ne nuk na ndodhi kurrgja (pervecse nji gjaje te vogel te paperfillshme si pushtimit turk qe fundja 500 vjet ishte).
    Ndersa sot e nji dore te mire burrash te hajrit qe per deshire do ti kishin cue "nallcat" ty edhe nja 300 miljon te tjereve aty ku je.

PS. Fjala "grup" nuk don me thane qe je "grup armiqsor"

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    mos e largo muhabetin te mullahet dhe te siguria ime personale lol...shkodra13 krahasoi numrat e viktimave te "fese" me numrat e viktimave te komunizmit

nvend qe me gjet argumentet e krahasimit te popullsia e botes dhe te fakti qe ateher ska pas mundsi me kriju viktima ne mase si sot...dmth nvend qe ta shohe muhabetin logjikisht...del ne konkluzionin se jan kriju me shum viktima per arsyen se njerzit kan mohu zotin

dmth 1+1 = 3 dhe cdo postim tjeter esht me justifiku qe 1+1=3

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    mos e largo muhabetin te mullahet dhe te siguria ime personale lol...shkodra13 krahasoi numrat e viktimave te "fese" me numrat e viktimave te komunizmit

nvend qe me gjet argumentet e krahasimit te popullsia e botes dhe te fakti qe ateher ska pas mundsi me kriju viktima ne mase si sot...dmth nvend qe ta shohe muhabetin logjikisht...del ne konkluzionin se jan kriju me shum viktima per arsyen se njerzit kan mohu zotin

dmth 1+1 = 3 dhe cdo postim tjeter esht me justifiku qe 1+1=3
    Aman hi, ryder leni marrinat.
    Edhe po ta marrim ne planin sasior prap nuk te del mbare. Viktimat ne komunizem nuk jane shkaktue me arme te zhdukjes ne mase sic don me i justifikue ti. Numri i viktimave nuk asht ne raport te drejte me fuqine e armes siç shpreson. Komunistat ateista kane zhduke per nji kohe shume here ma te shkurte se askush do qinda miliona njerez tue i mbyte nji e nga nji.

Kur Labeati te flet per fene, nuk e ka fjalen per kamxhik sic e kupton ti cdo mardhanje mes njerezish, por per çka te ban me jetue e me vdeke tue fale edhe ato qe te pushkatojne:

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga shkodra13

Kur Labeati te flet per fene, nuk e ka fjalen per kamxhik sic e kupton ti cdo mardhanje mes njerezish

lol e forte kjo, u bame shoke mduket

edhe s'esht faji im qe ti sdi me dallu ndryshimin mes ateizmit dhe komunizmit, thjesht prano qe sja ke idene se per ca flet e maro pune....po ti prap do me shpetu figuren virtuale me fotografia priftash te denum me vdekje...te cilat i sjell prap si kunderargument i viktimave te inkuizicionit
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ryder : 02-10-2006 më 22:12

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    viktimat e ateizmit jane shume ma te medhaja (mendo vetem BS+Kine)

Citim Postuar më parë nga unreal
    c'thua ti

ateizmi dhe komunizmi qenka nje

ky asht ekuacion i joti.

A e din se sa asht numri i viktimave te inkuizicionit? Po numri i viktimave te komunizmit ne BS?

Citim Postuar më parë nga unreal
    c'thua ti

ateizmi dhe komunizmi qenka nje

ky asht ekuacion i joti.

o shkodra13 edhe muri merr vesht me shpejt se ti

Aman hi, ryder leni marrinat.

cdo njeri me ket lloj logjike ka nevoje per 1 force te mbinatyrshme per ta drejtu neper erresire

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Modelin e pare se si duhet te ishte nje sekretar partie, e solli legjenda e Jezu Krishtit.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Citim Postuar më parë nga Labeati
    Ne pikpamjen fetare, komunizmi si ideologji edhe ne pushtet asht ATEIST, pra e mohon ekzistencen e Zotit.
    a je shiite a suni katolik

j/k lol

dhe c'do me thene ti me kete?
    Se nje komunist eshte ateist sepse qe te dy mohojne egzistencen e zotit?!
    Sipas kesaj logjike,edhe ti je nje mullah sikur ata nga shpellat e afganistanit,sepse sikur ti,edhe ata besojne ne nji zot!

Komunizmi si sistem politik e ndalon fene dhe adhurimin e Zotit/ ose Zotave.
    E ndalon,por kjo nuk d.t.th se edhe ateizmi eshte ideologji apo dogme sukur jane komunizmi dhe feja.
    Per mua si ateist ngjiti edhe nga 7 kryqa ne qafe,ose falu edhe nga 17 here ne dite fare s'me pengon,as qe m'ben pershtypje.
    Thene thjeshte,ti be c'duash me dieten tende shpirterore.

Pra ne rast se sistemi i sotem perendimor ka ardhe si rezultat i evolucionit te nji baze parimesh fetare/ kristiane, sistemi komunist tenton me e shkaterrue kete baze e me vendose themelet e "reja" te nji filozofie anti-Zot.
    A thua perse keto parime fetare/kristiane nuk ben nje rend ne afrike,shtete latine e gjetiu,ku numri i te krishtereve eshte mjaft i madh?

Rezultatet e kesaj shoqenije, si te tha shkodra13 ne lidhje me viktimat ne shoqnine e popullsine qe paten fatin me e "shijue" kete sistem jane shumfish ma te nalta se ne ato sisteme ku ekziston lirija e fese dhe influenca e moralit fetar.
    heh,feja eshte duke vrare tash me se dy mije vjet.Per moral as mos te flasim.Tash bile qi nuk e njeh as qeni t'zone....me mire s'po hyjme me thelle!

Pra nji sistem pa "pike referimi" pra pa moral e principe mbi-njerzore i cliron te gjitha instiktet kafsherore te njeriut, dhe pa friken e ndeshkimit, kjo asht cka ndodh ne komunizem, i cili deri me sot asht i vetmi rast i ateizmit ne pushtet.
    Te thash me larte,edhe ti je nje mullah,sepse beson te njejtin zot.Sikur ai mullah i afganistanit,apo khomeini i iranit.

Ju mos ngaterroni "ateizmin" me "laicizmin". Jane dy gjana shume te ndryshme.
    Ju jeni ata qe ngaterroni dhe po ngaterroheni.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Citim Postuar më parë nga Labeati
    Bie fjala ti ke zgjedhe me i "dal zot" apo me u kenaqe me postimet plot vlere te "un-real" i cili ka 3 here qe pyet e nuk e kupton korrelacionin e komunizmit me ateizmin, e me kete ti me sa duket ndihesh shum mire... se ti kupton mendimet prandej shum i nxitun prej ketij suskesi ke postue nja 20 here e une vetem njihere.
    qy

perse te mos me dali zot njehere,ti erdhe dhe u mbyte duke i dale zot shkodres

se kam dite qe tek je punesuar t'i vleresosh shkrimet e tjerve a jan me vlere a pa vlere.

hej,shoku msues,kallxom edhe njihere per korrelacionin n'mes komunizmit dhe ateizmit se gjumi s'po m'merr

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    E keqja jeni ju vete...ju fetaret...

Po qe se zhduken monstra kryqtaresh dhe beduinesh si ju... atehere bota do jete me e qete.

Sa veta kan humb jeten per pallavrat fetare..

Dhe sa do ta humbin..

Plotsisht dakord me Floririn.

pa u zhduk ju monstrat qe e mani veten si Fetare te zjarrte, bota sdo jete e qete kurre.

Fanatike te fese, e keni kuptu cdo gje gabim.

Ju per fene jeni gati te beni lufte, ndekohe qe asnje Fe nuk e ka te shkruajtur qe duhet te luftoni ose te vrisni tjetrin..

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga strano
    Plotsisht dakord me Floririn.

pa u zhduk ju monstrat qe e mani veten si Fetare te zjarrte, bota sdo jete e qete kurre.

Fanatike te fese, e keni kuptu cdo gje gabim.

Ju per fene jeni gati te beni lufte, ndekohe qe asnje Fe nuk e ka te shkruajtur qe duhet te luftoni ose te vrisni tjetrin..
    Perfekt!*******S`kam se ç`i shtoj!Te lumte!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Historia fetare e tolerancës shqiptare
    Nga Ermal 22 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 12:38
  2. Ilirët - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  3. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterë
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •