Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20

Tema: Transit viza

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220
    mua me duket se ne nje teme pak a shume e njeshme me kete jame pergjigjur...qe duhet te ndoodhet ne '' ndihmoni njeri tjetrin''.

megjithate , Zonjush ALBA ka shume te drejte....
    te duhen 2 viza ajo kroate dhe ajo bosnje herzegovines ...qe mund ti marresh ne trieste brenda dites. deri vjet duhej dhe ajo sllovene... por me duket se qe kur hyre ne BE nuk ka me nevoj per viz. megjithate bene mire te interesohesh me mire akoma nepermjet telefonit me konsullatat perkatese. sepse mos harro jane gjithmon shtete Ballkanase dhe sumiret veshe mire .

personalisht vete te keshilloj te heqesh dore nga ide te tilla s'ja vlen barra qirane.
    mere tragetin ne trieste dhe je rahat http://www.agemar.it/ ky eshte website i ndermarjes lundruse qe bene kete rruge
    udhetim te mbare.
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2006
    Postime
    7
    Nuk ta keshilloj duhet te marresh viza per cdo vent qe kalon!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2006
    Postime
    68
    [QUOTE personalisht vete te keshilloj te heqesh dore nga ide te tilla s'ja vlen barra qirane.
    mere tragetin ne trieste dhe je rahat http://www.agemar.it/ ky eshte website i ndermarjes lundruse qe bene kete rruge
    udhetim te mbare.[/QUOTE]

Shume faleminderit te gjitheve per keshillat, i vleresoj shume

A mund te me tregoni ndonje website per tragetet nga Bari-Durres, ose Brindisi - Durres ju lutem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2006
    Postime
    7
    Ja vlen nga trieste me shum se deri ne bari te del shkuma lali

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2006
    Postime
    68
    QUOTE=rdmips]Ja vlen nga trieste me shum se deri ne bari te del shkuma lali[/QUOTE]

Udhetimi nga Trieste zgjaste 24 ore me duket apo jam gabim,

Te them te drejten kam shume frike te udhetoj me anije pra me pelqen shume deti, por ja qe kam frike te udhetoj, dhe nga Bari eshte vetem 8 ore udhetim,
    Kjo ishte dhe arsyeja qe po mendoja te shkoja nga Kroacia, Bosnja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2006
    Postime
    7
    Do te shkoj shum rruga autostrada dhe lodhje ok, pastaj nuk eshte peshkarexh lali eshte traghet dmth nuk mbytet sepse iceberg jana nga ana tjeter lol trageti eshte i madh lal shum prandaj mos ki frike maximum boj nai sikuracion dhe intestoja grus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2006
    Postime
    68
    E di shume mire se eshte traget dhe une jam Inxhiniere marine ne profesion dhe kam aq shume njohuri per anijet, por eshte tjeter te kesh frike te udhetosh .

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220
    Mos ki frike kot ..... mere nje dhome dhe futja gjume .... pastaj mos u merzit per detin se ky trageti ben vetem bregdetin kroat ... domethen je shume afer tokes.
    sa qe shef vendet bregdetare ....kroate.

por po te jap dhe website per nga bari dhe ancona http://www.adriatica.it/it/albania-orari.htm
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2006
    Postime
    68
    Citim Postuar mė parė nga Pidocchio
    Mos ki frike kot ..... mere nje dhome dhe futja gjume .... pastaj mos u merzit per detin se ky trageti ben vetem bregdetin kroat ... domethen je shume afer tokes.
    sa qe shef vendet bregdetare ....kroate.

por po te jap dhe website per nga bari dhe ancona http://www.adriatica.it/it/albania-orari.htm

Shume faleminderit, me te vertete me keni dhene kuraju dhe ndihme, faleminderit

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ik ore futja me avion :0
    Partizoni

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Plaga e prostitucionit
    Nga ALBA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 90
    Postimi i Fundit: 03-12-2004, 15:09
  2. Sic Transit Gloria...Glory Fades
    Nga Lit nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-01-2004, 18:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •