Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i ma prishėn temėn :brire

megjithatė unė fola me All-llahun dje tėrė natėn, ku pasi mė hoqi veshin pėr gjynahet e ditės, mė tha qė t'i ndihmoj njerėzit ta kuptojnė mė mirė thelbin e komunizmit. Dhe unė sot, dom ashu, ja ku po ju them, se e jona ėshtė mbretėria e qiejve... qė do e sjellim nė tokė

Sot kemi orė punėdore (unė e di qė doni plastelinė, po jo... nesėr plastelinė, sot fletoren me ngjyra dhe gėrshėrė)

na duhen fillimisht kėto simbole pagane, qė mė vonė u vodhėn nga reformistėt revolucionarė judaistė, judeo-kristianė dhe judeo-islamistė simas fiseve qė iu tekej, meqė nuk dinin tė vizatonin vetė.

nė fakt kjo stema "judaike" nr 3 s'ka qenė ndonjėherė herė judaike deri mas viteve 1890, prandaj, pėr kėtė arsye, dmth, natyrisht, sot do ngjisim dy versione flamujsh judeokomuniiiistė, njė me atė dhe njė pa atė

versionin e parė do e bėjmė vetėm me stemėn e arabėve dhe me atė tė ēifutėve tė diasporės dhe sirianėve, nr 1 dhe nr 2

- 1.1 Marrim stemėn e arabėve dhe e kthejmė nga krahu i djathtė
    - 1.2 ia heqim yllin dhe e ēojmė sipėr
    - 1.3 vendosim kryqin ēifuto-sirian

voila, flamuri komunist semit aka bolshevik

versionin e dytė (qė mos t'i ngeli hatri shtetit tė Izraelit meqė e ka rrubat tani shpejt simbolin e vjetėr tė magjisė dhe pushtetit, si simbol tė vetin kombėtar diku nga vitet 1948) do e bėjmė dhe me stemėn e tyre, i cila qė tė duket mė shumė e tyre duhet t'i vemė dhe njė emėr nga mitologjia e tyre apo jo? Po e quajmė ylli i davidit deri sa tė qepim flamurin

- 2.1 E kthejmė prapė stemėn e arabėve nga krahu i djathtė, po tani ia heqim fare yllin me 5 cepa, se kemi updated version me 6 cepa power rangers, dhe mbajmė vetėm hėnėn-drapėr
    - 2.2 i vemė yllin e davidit sipėr
    - 2.3 i shtojmė simbolin e diellit pagan... mfal simbolin e ēifutėve tė diasporės dhe tė sirianėve

et voila - flamur komunist power rangers aka grusht i fuqishėm bolshevik

provojeni disa herė nė shpi se herėn tjetėr do ju ēoj para klasės, dhe do e masim se kush e bėn mė shpejt.

...Siēiliano Moisiu..., ndihmoje pak Tomasin... Rahela... Rahela Xhemali mos luaj me gėrshėrė tė thashė.
    Anabela... , urtė atje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Legjion : 16-08-2006 mė 18:04

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    wow.... Dan Brown, me duket sikur te ka ngel ora ne mesjete. Shtyja cik akrepat pls.
    Ji Vetvetja!

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    po po teta.. merru me Dan Brown ti, se i paske dhe ne terezi akrepat.. megjithese keshtu dukesh zemermire, se ja.. ndihmon dhe legjionin.. mesoji ndonje gje mbi martesen e personazheve te romanit, se ai nuk ka hic ide.. (sshhh, pa marre vesh ai rreth kesaj 'marreveshjes')

- - - - - - -

Legjion, kam qesh me lot..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 16-08-2006 mė 23:04

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Citim Postuar mė parė nga darwin
    po po teta.. merru me Dan Brown ti, se i paske dhe ne terezi akrepat.. megjithese keshtu dukesh zemermire, se ja.. ndihmon dhe legjionin.. mesoji ndonje gje mbi martesen e personazheve te romanit, se ai nuk ka hic ide.. (sshhh, pa marre vesh ai rreth kesaj 'marreveshjes')

- - - - - - -

Legjion, kam qesh me lot..
    Xhan i tetes, une nuk kam zemer, une jam kristiane qe do te thote qe kam marre pjese ne gjuetine e shtrigave dhe i kam djegur ne turren e druve. Une kam qene ushtar ne kryqezata dhe kam shfarosur popuj. Une tentoj ti terheq njerezi ne ate rrugen e erret, te tmerreshme dhe te genjeshter te besimit ne Zot.
    Ooops, e thashe me ze te larte une....'marrveshjen'
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lule Portokalli : 16-08-2006 mė 23:56
    Ji Vetvetja!

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    ah mi teta..me ze te larte nuk je duke thene marreveshjen.. thjesht deshmon mungesen e cuditshme te intuites femerore (presupozohet se duhet te ishte pjese perberese e jotja) gjate ketij "udhetimi ne debat"..

ke patente ti? duhet te kesh patur veshtiresi ne dhenien e testit teorik, por kam pershtypjen se ne fund do te te kene ndihmuar pak..

E di pse te pyes? Se nuk paske te qarte dhe te theksuar idene rreth shenjave te qarkullimit.. ose ne arsyetim, udheton me ndonje mjet amfib qe merr te gjitha drejtimet e mundshme..

Do thuash se ku e ke marre drejtimin per ne Thane (keshtu, qafe thane, se u ngaterrova).. qe kur hyre ne stil nusja e Zorros me Dan Brown "Ta-daa!" (sqarohu me Jezusin historik, nese "kontribuon")

hajde, lulezim te mbare kur te vije vjeshta..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 17-08-2006 mė 21:26
    Prektora

и будет Dan Brown? Jesus - Myth or Legend?

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kisha merrte tė dhjetėn nga fshatarėt si dhe njė sėrė "dhuratash", njėsoj sikur partia komuniste.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Disa citime per komunizmin dhe cifutet po jam vetem te parin

Some call it Marxism -- I call it Judaism." (The American Bulletin, Rabbi S. Wise, May 5, 1935).

http://wake-up-america.net/jews_and_...sm__part_1.htm

http://wake-up-america.net/jews_and_...sm__part_2.htm

http://wake-up-america.net/jews_and_...sm__part_3.htm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 21-08-2010 mė 03:34

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Ne fakt e verteta eshte totalisht e kundert.

Komunizmi kishte si fund ndertimin e internacionales komuniste, ashtu si magjypet islamike sot kane si synim ndertimin e nje shteti islamik.

Komunizmi kishte si synim bashkimin dhe vellazerimin e klases punetore - proletariatit, ashtu si islamistet sot e konsiderojne veten "vellezer ne islam".

Shikoni sot shtetet islame, Arabine Saudite, Iranin, Somaline jane shtete me nje shoqeri te mbyllur ku shume liri dhe te drejta ndalohen thuajse identike si ne komunizem.

Shikoni primitivizmin e jetes ne islam dhe komunizem. Kush ka jetuar ne komunizem ne Shqiperi e njeh shume mire mentalitetin e heroit e viganit *****_grisur, ku gjerat e medha behen nga njerezit e thjeshte, me mjete te thjeshta, me sakrifice e martirizim. I njejti koncept gjendet nder magjypet islamike. Thjeshtesia e jetes, prapambetja ekonomike, sociale dhe shoqerore, eshte shume e ngjashme me ate te komunizmit.

Komunizmi ka shume gjera te ngjashme me islamin edhe nga ana ekonomike. Ne komunizem psh fadja ishte e ndaluar reptesisht, ashtu si ne islam.

Te dy ne fund dolen rende anti-perendim. Dhe te shpresojme e te luftojme te gjithe qe ashtu si u zhduk komunizmi nga kjo bote, ashtu te zhduket dhe fara e qelbur e islamit.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Komunizmi kishte si fund ndertimin e internacionales komuniste, ashtu si magjypet islamike sot kane si synim ndertimin e nje shteti islamik.
    Pėrse kisha nuk arriti, tė krijojė njė Kishė tė Vetme Botėrore, sikurse bijtė e saj muslimanėt e komunistėt??

Sepse thjesht u tregua e paaftė, u pėrēa.

Komunizmi kishte si synim bashkimin dhe vellazerimin e klases punetore - proletariatit, ashtu si islamistet sot e konsiderojne veten "vellezer ne islam".
    Apo tė dashurit e Hyjit, delet e Perėndisė, robtė e Zotit, Krishtenėt.

Shikoni sot shtetet islame, Arabine Saudite, Iranin, Somaline jane shtete me nje shoqeri te mbyllur ku shume liri dhe te drejta ndalohen thuajse identike si ne komunizem
    Identik sikurse edhe nė vendet e Krishtere (Europa shek. VII deri XVI e mė tej)

Shikoni primitivizmin e jetes ne islam dhe komunizem. Kush ka jetuar ne komunizem ne Shqiperi e njeh shume mire mentalitetin e heroit e viganit *****_grisur, ku gjerat e medha behen nga njerezit e thjeshte, me mjete te thjeshta, me sakrifice e martirizim.
    Sikur Davidi qė vrau Goliathin me bįhe.

Komunizmi ka shume gjera te ngjashme me islamin edhe nga ana ekonomike. Ne komunizem psh fadja ishte e ndaluar reptesisht, ashtu si ne islam.
    Vetėm babai Judaizmi ka tė drejtėn me dhanė me fajde. Djemtė e tij Kristianizmi, Islamizmi, dhe Komunizmi nuk e kanė kėtė tė drejtė, nuk i ka leju babai.

Te dy ne fund dolen rende anti-perendim. Dhe te shpresojme e te luftojme te gjithe qe ashtu si u zhduk komunizmi nga kjo bote, ashtu te zhduket dhe fara e qelbur e islamit.
    Perėndimi luftėn mė tė madhe e ka ba kundėr Kishės. Tė paktėn deri mė sot. Tė shohim ē'po ndodh tutje.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Muhamedi a.s. sipas kėndvėshtrimit tė krishterė
    Nga presHeva-Lee nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  4. Kriptokrishtėrimi nė Shqipėri
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Postimi i Fundit: 12-12-2006, 08:02
  5. I krishtere dhe sherbestar.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Postimi i Fundit: 08-01-2005, 15:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •