Rregullorja e forumit shqiptar sht nj list e qart dhe praktike e rregullave t pjesmarrjes n Forumin Shqiptar. Ajo sht prpiluar nga stafi i forumit dhe respektohet nga t gjith antart e forumit q kan zgjedhur q t marrin pjes n kt forum. Gjithashtu, mbi kt rregullore bazohet edhe stafi i forumit pr t ndrhyr sa her q antar t caktuar shkelin rregulloren e forumit.

Ju ftoj q t gjith q ta lexoni rregulloren, pasi u jep prgjigje shum pyetjeve dhe paqartsive q ju mund t keni se prse stafi i forumit reagon ashtu sic reagon.

Rregullorja e Forumit Shqiptar

Ata q nuk e shohin rregulloren si t drejt, kan t drejt q t bjn rekomandime pr ndryshime n t, por nuk kan t drejt q ta shkelin at me dashje. Stafi i forumit rezervon t drejtn e ndryshimit te rregullores duke marr parasysh edhe shqetsimet dhe sugjerimet e antarve t forumit.

Stafi i Forumit