Close
Faqja 14 prej 65 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 643
    Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Atė natė errėsira e natės, nuk mė ndihmoi tė mendoj kot si gjithnjė,por pėrkundrazi , mė kthjelloi e mė ktheu nė kohėn mė tė mirė tė jetės time. Atėherė kur fantazoja, pėr ty !
    Edhe kėtė natė mendoja , por jo duke fantazuar e duke shpresuar se jeta me ty do ishte ndryshe, por duke u bindur se sa fatzezė qė je ! Nė vend qė tė shkėlqeje nė kėtė pjesė tė jetės , ke zgjedhur njeriun qė, ēdo lule e kish vyshkur, e ēdo mjet e kish prishur.Thjeshtė mė vjen keq pėr ty !!!
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    SA DO TE DESHIROJA TE SHKRUAJ EDHE UNE KETU NE KETE DITAR TE NDJENJAVE!!
    PO KU TI GJEJ ATO NDJENJA????NUK KAM ME NDJENJA SI DUKET JAN TRET JAN SHKRI ME KAN MBET VETEM CA KUJTIME QE NUK ME FSHIFEN DOT NGA KJO KOKE E KRISUR....NUK JAM FARE PA NDJENJA POR TE HIDHURAT SPO I DON ASKUSH E Q'TE BEJ PASI FATI ESHTE MBRET I JETES.....

e panjohura
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Mbrėmė pėr dallim nga netėt tjera nuk mora tė lexoj nė shtrat siē e kam bėrė shprehi, sepse kjo ėshtė koha e vetme kur mė jepet mundėsia tė lexoj. Nuk mė lexohej, bile as qė mundesha tė pėrqendroj mendimet e mia, ato rrufeshėm riktheheshin nė tė kaluarėn, duke mė sjallė nė kujtesė gjithshka. Ēdo fjalė... Nė fillim qesha, me gjithshka... pastaj qajta, qajta me ėndrrėn qė kisha ėndėrruar, se mė kishte vdekur ėndrra, se ėndrra ime mė nuk ishte ėndrra ime... dhe nė vend tė saj nuk kishte ngelur asgjė pėrveē boshllėkut dhe trishtimit.
    Nė mėngjes e kuptova se sė kėndejmi ditėt e mia do tė jenė tė gjata, pafund. Ėshtė kjo njė e vėrtetė qė nė vete bart ndjenjėn e ēlirimit. Njė gjė qė nuk kuptoj ėshtė nė duhet tė urrej apo tė ndjej keqardhje pėr ėndrrėn time dhe vetia ime qė mė sė tepėrmi e urrej ėshtė ajo pjesė nė mua qė mė detyron tė jem e ndjeshme, e ndėrgjegjshme, pavarėsisht... ajo pjesė qė mė bėn tė mendoj se e vetmja qė duhet urryer ėshtė vetvetja.
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Sot nje njeri qe gati s'njihja mire me beri te mendoj gjate.Ajo,nje shoqe imja, qe pyet nese ishte me dike,ai qe na thote gati ne konfidence kam tre vjete qe jam bashke me njeriun e jetes time.Ishte dicka qe me preku.S'e prisja nga ai.Me kishte dhene perhere pershtypjen e nje njeriu qe s'arrinte te mbante lidhje te gjata; teper inteligjent,teper simpatik e teper egocentrik -mendoja une-per te provuar shijen e njeriut te jetes. Qe te ndjesh nje ndjenje aq te paster ndaj nje individi tjeter,qenia humane ka nevoje per nje katarsis te gjere te shpirtit,mendoja qe ai as qe i afrohej nje gjendjeje te tille shpirterore.Sa gabohesha! Fitoi aq shume respekt tek une.S'me ka ndodhur shpesh te degjoj njerez qe thone me aq bindje e dashuri fjale te tilla.Sa bukur do ishte sikur cdo njeri te mbyllte syte ne darke me sigurine e plote qe dikush tjeter te nesermen,ndoshta,do thote te njejten gje per te.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 09-05-2007 mė 15:07
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    sor koha e erret e ftoft me shi ashtu edhe zemra ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Koha e erret dhe e ftofet po vazhdon.....nuk ka solidaritet ...egersira mbijeton ne qdo kend ....qka kerkojn jjerzit, qka kerkojn qe smund te gjejn..ose kerkojn ate qe nuk gjindet .....ne kerkim te Diamantit te verdh ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    sot mendova perseri per ty......vazhdoj te mendoj per ty....por zemren e kam te ftohte...ti me le vetem, me kishe premtuar se asnjehere nuk do me lije vetem, e mban mend? me ke premtuar qe edhe nese do jemi te merzitur me njeri tjetrin diten asnjhere nuk do shtrihemi ne shtrat te merzitur.
    Me le vetem, cuditerisht vetmia nuk me peshon me, trishtimi me eshte bere shok
    cuditerisht nuk te kam me, por une vazhdoj te jem

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Koha eshte e kthjellet as shi nuk ka po ne zemrat tona mbreteron ftohje,erresir,shi e besa edhe bresher.Ne erresir kerkojm Diamantin ndoshta na jep pakez drite......Po si duket kot kerkojm.
    Pse gjithmon kerkojm te pamunduren e te mundshmes i bijm shkelem???????Kjo vlen edhe per mua
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    shkova ne nji mbledhje ku debatohen tema interesante nga njerz qe jetojn me kulturen e Botes e vin e na tregojn neve me shum pasion .aty ka njerz tulifare te dieshem po por disa kan kalu perte dije e kan humb pak vendin e personit ...kur u kry mbledhja erdhi koha e gotes se miqsis, kush mori ven kush langje ...shoqja belge qe kisha me vete, shiqnte... observonte njerzit...dhe me thonte shiqo shiqo ...qeky njeri ka qen uklur afer meje tan kohen ka fjet ska ndegju e tash ka ardh po pin ven ....
    Une kisha tjeter shiqim, ai njeri ishte krejt i vetmuar , pinte vetun folte vetun kishte qendrim te nji jeriu te humbur ne nendijen e tij...Ajo shtoi ka njerz qe dojn te jetojn vetun ...mir i thash dojn se skan tjeter rrugdalje por njeriu s'asht kriju te jeton vetun sado te jemi civilizuar ....biseduam me njerz te ndryshem per tema te ndryshme erdhi rradha te bisedoi me organizatorin i thash komplimente ke njohuri ne te gjitha temat a i studion ne mbaramje keto , tha jo jo perzote vetem kur kam qen i ri kam studiju ai kishte 45 vite hehehe kur kam qen njiher i ri ..dhe ne fund tha e di qka asht vetmia e di qka asht ndarja ......nuk foli me tutje i la tri pika mbas fjaleve sikur unź .....
    Te gjith vuajn ne forma te ndryshme...po askush si forma ime ....

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Kohe e vranet,thua se une dhe koha shkojm paralel sa here qe une vendosi te beje vizit varrezave eshte nje dite e vranet me shi e merzitur bashk me mua....Athua edhe qielli ndin dhembje per mua qe do shkoj e s'do shof asgje perveq dheut dhe emrave te graviruar mbi gur varri.Sa veshtir te jetosh pa ato krijesa te dashura,sa veshtir te flasesh me ta e mos te kesh pergjigjeje,sa dhembje te qash e mos te kete kush ta fshij lotin qe njom kto varre.Ku te filloj???Te BABI qe e pata edhe mik,Apo te nena qe me lindi, Te i dashuri qe mbetem ne gjyse te rruges...Jo jo do shkoj tek ajo qe me shkrumoj zemren tek Bija ime eshte e vogel me kerkon ndoshta si e kerkoj une ate.....Ah sa veshtir por njeriu eshte me i fort se shkembi....
    Do marr ca lule dhe do afrohem te te gjithe me radhe,nuk do te qaj fare do ju tregoj qe jam shum e fort edhe ateher kur dhembja me kaplon trupin une nuk dorzohem e perballoj sepse kjo eshte dhurat nga KRIJUESI.
    BIJA IME!!Nena kete vite e ka te veshtire sepse moshataret tuaja do i rreken shkolles BIJE e ti nen toke por si gjithmon do ja dal shpirt,do i percjell nena dhe nuk do derdh asnje lot te premtoj!!!!!!
    BABI!Sa me mungon sa te lehta i pata ditet kur Ti ishe pran meje dhe bashk shkonim ta vizitonim ate varr te vogel po pse more BURRE edhe ti me le??
    NENE!!Per ty kam vetem akuza!PSE ME LINDE????
    E TI i dashur dije qe me mire e ke atje se une qe mbeta me tere kto vuajtje!!!
    Pusho shpirt dhe mos harro qe kuuuuurr nuk te harrova dhe s'do te harroj gjere sa te te bashkangjitem.....
    Mos me akuzoni qe shkruaj por kam nevoj te zbraz kete ndjenj pikllimi qe me kaplon ndonjehere....

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar e panjohura pėr postimin:

Ēaushi (16-01-2020)

Faqja 14 prej 65 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •