Close
Faqja 5 prej 65 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 643
    e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    I gjeten mbingarkese yjesh ne damare. Thone se e ema e kish puthur shpesh e rrembimthi. Ajo s'eshte e vogel ... thjesht ka ardhur heret.

i/e regjistruar Maska e Syriana
    Anėtarėsuar
    08-07-2006
    Vendndodhja
    A walk in the clouds..
    Postime
    105
    E mora zemren ne duar
    e shtrylla fort ne goten e mendimeve
    ndersa pija dehjen time
    ne te nje emer ishte shkruar..

Ashtu e dehur nga dashuria
    emrin e shpirtit peshperiste
    Dehu shpirt dehu mos ndalo
    edhe une kam te drejte..
    Te dashuroj!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Syriana : 29-07-2006 mė 21:49

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-04-2006
    Postime
    62
    Nga nje kohe me dielle , ndonjehere fillone nje shi i rrembyshem ,ka dhe kesisoje fatkeqsie , mjere kujte i bie.................

Filluan pushimet e veres, i uroj vetes pushime te mbara!
    Mbi te gjitha me mungon clodhja, koha e lire dmth te mos pyes veten c'fare pune e ka rradhen.
    Eshte vera e pare mbas shume vitesh qe nuk do marr "pune me vete", sa qejf, as lab top, as linje
    Do clirohem nga kompjuteti, uuuaaauuu

Sot mė dhanė pak kohė , tė shkruaj .Mė shikon ky qė shqipėn e di aq mirė ,pothuaj sikur unė.. Herė pas here mė detyron tė them se ėshtė i fortė ,kur prangat i kam nė duar,pėrndryshe ….
    Mė duhet ta shprehi diku kėtė mllef , qė pėrherė vjen e rritet… E pyes vetėn ia vlejti tėrė ai mund i imi dhe i shumė shokėve ?Luftuam kot , qė tė tjerėt tė na harrojnė nė kėto burgje qė as qeni nuk do tė rrinte dot?E humba rininė qė , ky shkjau i keq tė mė detyrojė t’i flas nė gjuhėn qė asnjėherė nuk e kam dashur?
    Megjithatė , besoj se njė ditė , kur koha tė ndryshojė , do t’ia vlente ēdo grusht qė mė dha tėrė kėto vite ky i poshtėr …
    Ma ndaluan ēdo pėrpjekje tė kėrkoj dikė me mbiemrin tim . Shpresoj tė jenė tė gjithė gjallė …. Nuk guxoj tė kėrkoj as kėtu …….
    Ndoshta njė ditė………
    I pafajshėm jam Edhe UNĖ...

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Ketu e 15 vite me parė, po ne kete dhome, po ne kete ore...ēvirgjerova virgjereshen Mari! Sot pas 15 vitesh, po ne kete dhome, po ne kete ore...me ēvirgjeroi mua kujtimi per te. Maria vazhdon te enderroje per virgjerine e humbur, e une per minutat e para te dates 2 gusht 1991. Cfare vape bente ate nate...Cfare britma leshonte e virgjera Mari...Sa burreror ndjehesha une...
    Deri te Molla e Kuqe!

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anėtarėsuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168
    ...Shiu pushoi.Zagushia e kesaj dite te pare te muajit gusht,sikur te ze frymen perjashta.Qetesi totale ne shtepi.Une hedh copeza mendimesh si zakonisht,
    si rastesisht;- nga realiteti im.
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

i/e regjistruar Maska e dijana
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    9
    edhe nje dite si gjithe ditet tjera...hargjoj kohen sa mundem e si mundem...therras per kafe njerez qe si kam pare kahere;dua dicka tjeter, dicka ndryshe sot;edhe muhabetet e perditshme me shoqerine e afert kane kaluar ne monotoni...
    sec ndjeva sot se me mungoi nje cingerrime telefoni, nje muzike e ndryshme nga krejt thirrjet tjera...e deshirova shume ate thirrje (thone be carefull what you wish it may come true) por nuk ndodhi...ende jo se paku
    e qyteti gumezhin si gjithe, njerez ne vajtje-ardhje, te gjithe ne kerkim a ikje te dickaje ...
    por prape jam e lumtur disi ... pa ndonje arsye ndoshta por e ndjej shpirtin e mbushur dhe oooo cfare ndjenje e mire

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Te qeshurat qe jehojne nga zyra tjeter jane si kumbimi i nje kembane te larget qe lajmeron per kushedi se cfare dhe ti deshiron te jesh pjese e asaj kohe qe permbledhe kembana.
    Me eshe e veshtire te prek ate cope ajer qe percjell te qeshurat dhe ta coptoj me dhembe deri ne tretjen e bute ne te qeshuren time.....nuk perpiqem
    Sapo perfunduan e qeshurat..... e kuptoj se une dhe te ATO kemi prere bileta udhetimi ne drejtime te kunderta.
    Me mbetet vetem kumbimi i kembanes........
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Skenari perfekt i asaj qe duhet te ishte shoqeruar nga lemerisjet e asaj qe s'ndodhi.Imagjino sesa njeriu duhet te ju besoje co-njerezve nese truri,pjese e trupit tim,me servir skenare te tilla morbide.Endrrat duhet te ishin ndaluar me kohe,ka raste qe s'kemi nevoje per projeksione te asaj qe s'ishte...mgjth jo cdogje eshte e humbur,jemi gjalle,jetojme...e perderisa jetojme dhe e pamundura e ketyre skenareve mund te ndodhe,ndoshta...ne nje dite sado te larget...mjafton te presesh.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 5 prej 65 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •