Kam takuar nje engjell qe jeton miliona rrahje zemre larg meje,ose me afer se cdo kush tjeter,sepse jeton brenda meje!
Kam takuar nje engjell qe jeton miliona rrahje zemre larg meje,ose me afer se cdo kush tjeter,sepse jeton brenda meje!
Javen qe kaloi isha me pushime ne shtepine time ne fshat.
Kembore bagetish ne mal.
Pa fyell,
Pa xyra,
Pa coban.
Tani coban
Askush nuk do.
Te behet
E te rrije me to.
E la cobani bagetine
Pasi i shiti nja dy koke
Me syte drejt nga Italia
Provo ne det
Provo ne toke
Por i padale sic qe i ziu
Sa here qe nisej e kthenin prape
Me ere i gjente policia
U merte letrat e parate.
Cobani maleve perseri
Pa asnje dyshke per perendi
Nisej e kthehej per ne shtepi
Pa mall per qen e bageti
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
sa keq eshte kur merzitesh pa arsye...
nuk ja ve dot fajin askujt.....
...Valle se di qfar po me ndodh? ne kete jete time!u ben 07 vite qe ni pjes e zemres, me mungon shum...e di se ju jeni ata/o qe ma rrembyet kete pjes te (zemres) ...Valle si te tille, ju jeni ata/o qe nuk me leni hapesire qe te ndihem e lumtur? dhe sa do pak qe jeta t'me dhuro...po quditrisht! ju jeni ata qe nuk me leni te qetsi zakonisht ndjenja ime vret veq per ju... o gjaku im, o jeta ime...e perse u desh t'ma ndani zemren ne dy-pjes,persee?????
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Syte mbi liber i mbaj dhe asgje nuk lexoj.Kujtoj me mall ditet qe prapa dot me si kthej.Ka ngele vec malli dhe ........... une.
pink
Eshtrat jane djegur dhe hiri eshte vendosur ne nje shishe. Kam lene amanet qe ta shperndajne ne nje vend te caktuar. Ndonjedite, nje pike shiu ngjyre gri do te te bjere mbi qerpik.
We loved, sir-Used to meet;
How sad and bad and mad it was
but than,-How it was sweet!
Ne djall
Me mall
Po pres
Ne mes
Nje yll
Pa emer
Shtegut te
Rrezve te diellit
Bie nga qielli
E pret...
!...
Ai eshte pikrisht ai lloj shperqendrimi qe me deh e qe nuk me lejon ti qartesoj kufijt e durimit dhe te realitetit.
Me dhemb ta shpreh por me teper se me pelqen me vret sigurine e duarve te mia dhe forcen e te menduarit.
Pse duhet te ndodh gjithmone keshtu...??!!
E megjithate Ai eshte thjeshtesisht i bukur si perhere.
Ndoshta duhet tia them .....ndonjehere
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
Dy dallge ka Deti ,dy fmi ka MBreti si ty vajze baba kurr nuk gjeti![]()
Sot qesha me lot..kisha kohe qe skisha qeshur aq shkujdesur, aq zhurmshem e me shpirt. RRuget ishin bosh akoma e asfalti digjte nga dielli i nje dreke te qete fund korriku e un duke ecur perkrah motres pa e pasur mendjen askund, ndjehesha e qete.. e lire.
Sedi po pas nje jave te lodhshme pune edhe zbavitja me e vogel me fal kenaqsi. Ndjehem vertet femije..S`dua te rritem!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt