Car flet o Kacak djali bashke me Titin qe akoma se di kuptimin e fjales rracist. Gjyshja ime eshte eshte Vllahe sa per dijeni. Vllahet ne Tirane kane qene me biznese perpara vete tiranasve. Jemi i vetmi popull ne Europe qe kur cifuten digjeshin neper furra ne i fusnim neper shtepira. Mbaj mend kam patur nje shok qe e kishte lagjen tek shallvaret ne Tirane. Sa here isha me te per aresye te cuditshme kishte frike te shkelte atje, ne qender te tiranes sepse keta "jevgje" qe ne i keqtrajtojme benin ligjin atje me drogera e cdo gje. Nga ana tjeter mbaj mend qe kam patur nje shok rom qe shkonte ne shkolle me mua, ishte nga po e njejta lagje dhe perfundoi ne goxha universitet ne Angli nga Petro Nini. Me ngavash pak se na qitet popull barbar, pak a shume sic bente Tit Livi me shoke 2000 e kusur vjet me pare.Postuar mė parė nga kacaku basket
Shkoni tek www.gazzetta.it dhe shikoni pak forumin e Italianeve. Shkoni pastaj tek tema qe kam hapur une rreth patriotifozllikut qe keni, dhe do ta shifni se sa "jashteloje" jeni me kete tifozllik te verber qe keni. Nese Materazzi nuk e ka ofenduar nga nena atehere pse thote qe "nuk e dija se e kishte nenen ne spital" ??????
Krijoni Kontakt