Close
Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 227
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga kacaku basket
    Cyclo keto llafe qe ke thene ti jane prove e atyre fjaleve qe une shkrova.
    Sa per minoritet ne Shqiperi e dime mire te gjithe se si percmojme ne rracen e jevgjve, te arixhive,te maqedonsve(gollot),rumuneve(cobenjte)

Ime ti mos me trego mu tagjine dhe dhine por ajo qe eshte realitet eshte realitet.

Ne jemi ato qe themi "Ytttttttt by thzi", "paci zi", "kokzi", "qymyr" dhe keto te tera jane drejtuar drejt rracave me ngjyre.

Kshu qe mos na hap barkun me llafe hipokrite pasi askush ketu spo flet per sport po te tere per rracizem.
    Vete Zidane ka mohuar qe Materazzi e ka ofenduar nga islami,nga origjina apo nena.
    Per ata qe se dine,Materazzi eshte jetim o rritur pa nene dhe nenen e ka te shenjte sic e kemi te tere.
    Po ime si pa pune qe jeni ju mos ja ndani ,gazetat ate pune kane do shesin kopjet.
    Car flet o Kacak djali bashke me Titin qe akoma se di kuptimin e fjales rracist. Gjyshja ime eshte eshte Vllahe sa per dijeni. Vllahet ne Tirane kane qene me biznese perpara vete tiranasve. Jemi i vetmi popull ne Europe qe kur cifuten digjeshin neper furra ne i fusnim neper shtepira. Mbaj mend kam patur nje shok qe e kishte lagjen tek shallvaret ne Tirane. Sa here isha me te per aresye te cuditshme kishte frike te shkelte atje, ne qender te tiranes sepse keta "jevgje" qe ne i keqtrajtojme benin ligjin atje me drogera e cdo gje. Nga ana tjeter mbaj mend qe kam patur nje shok rom qe shkonte ne shkolle me mua, ishte nga po e njejta lagje dhe perfundoi ne goxha universitet ne Angli nga Petro Nini. Me ngavash pak se na qitet popull barbar, pak a shume sic bente Tit Livi me shoke 2000 e kusur vjet me pare.

Shkoni tek www.gazzetta.it dhe shikoni pak forumin e Italianeve. Shkoni pastaj tek tema qe kam hapur une rreth patriotifozllikut qe keni, dhe do ta shifni se sa "jashteloje" jeni me kete tifozllik te verber qe keni. Nese Materazzi nuk e ka ofenduar nga nena atehere pse thote qe "nuk e dija se e kishte nenen ne spital" ??????
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Zidane non č pentito del suo gesto: "Il mio gesto non č perdonabile, mi scuso con tutti i bambini che lo hanno visto. Non dico loro di abbassare la testa, ma non devono mai reagire come ho fatto io. Non mi pento perché certe parole sono troppo dure per essere accettate. Ma so che quello che ho fatto non č una cosa bella". Poi, passa al contrattacco: "Credo che in episodi come questo bisognerebbe sanzionare soprattutto il vero colpevole, cioč chi provoca. Ho provato in tutti i modi a spiegare all'arbitro Elizondo che ero stato provocato e non avevo fatto quel gesto, cosi', senza un motivo, anche se ribadisco che quello che ho fatto e' imperdonabile".

Un'accusa che Materazzi aveva respinto in un'intervista rilasciata nel pomeriggio a "La Gazzetta dello Sport": "Non gli ho detto nulla che riguardasse razzismo, religione e politica. Non ho parlato neppure della madre. Ho perso la mamma a 15 anni e ancora adesso mi commuovo a parlarne. Naturalmente non sapevo che la sua fosse in ospedale, le faccio i miei migliori auguri".

Shume bukur e qake taljancen , po je qe je jepi dhe nje perkthim
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    hahaha

Zidane: Gjesti im nuk eshte i falshem, u kerkoj ndjese te gjithe femijeve qe e pane.Nuk u them te ulin koken, po s'duhet te reagojne si bera une.Nuk pendohem sepse disa fjale jane teper te renda per tu pranuar.Po e di qe ajo qe bera s'ishte diēka e kendshme.

Materazzi: Nuk i kam thene asgje te lidhur me racizem, fe apo politike.Nuk i kam thene as diēka ne lidhje me nenen e vete.Kam humbur nenen time kur kam qene 15 vjeē dhe akoma kur flas per te mallengjehem.Natyrisht s'e dija qe nena e tij ishte ne spital, i bej urimet e mia me te mira.

pak a shume ky ishte perkthimi

Larguar Maska e tironse_me_fiks
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Vendndodhja
    anej knej gjithanej
    Postime
    58
    Sa mir ja ka bo kur se la ne ven materason ...se kshu jon kto taljont per tja.... nejse...
    Sot jemi akoma ktu,me te mdhenj se kurr,me te fort se kurr.

SuperKlub Tirona
    Gjithmon Bardheblu!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2006
    Postime
    5
    Materazzi s'do mend qe per tu mbrojtur gjen ēdo lloj argumenti. Megjithate Zidani eshte nje person shume sanguin, nuk eshte aspak provokues por ama acarohet shume shpejt. Ashtu siē tha edhe vete ne nje interviste ne kanalet franceze, nuk do veproja ne nje menyre te tille 10 minuta para fundit te karrieres time por sharjet e Materazzit ishin shume te renda, do kisha preferuar me mire nje goditja nga Materazzi sesa fjalet qe thoshte ai. Nuk kane qene fjale me karakter rracist por sharje ndaj nenes dhe motres se tij. Nuk pendohem fare sepse po te pendohem do te thote qe i pranoj fyerjet e tij. Ai tani kerkon te studiohet video-ja, ne menyre qe te denohen edhe provokuesit qe bejne veprime me te renda por te padukshme.

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Me sa pash une shkaku i reagimit te Zidanit kishin qene sharjet e renda qe i kishte bere Materazzi per nenen dhe motren e tij, dhe jo sharje per fene,...
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Car flet o Kacak djali bashke me Titin qe akoma se di kuptimin e fjales rracist" ??????
    Ti je koke ēekan , o do dali e jotja o rashe e vdiqa .
    Nqf se mban syze dhe nuk ja sheh dot ndryshimin , provo ēoju prinderve nje vajze me ngjyre ne shpi , futi dhe i dasem per qef tat , edhe shiko ndryshimin ne reagimin e njerzeve , kur them me ngjyre , jo braziljone e arabe , po te jete sterr e zeze , krom bulqize ,more vesh .

Edhe pastaj hajde me trego mua nese shqiptaret jane apo s'jane rracista?

To live is to love...... Maska e Livia5
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Nga nje interviste e dhene prej Zizzou, shkaku se pse ai ka reaguar ashtu ka qene se Materazzi e ka fyer Zidane per nenen dhe motren, te njejten fjale ja paska thene 3 here rjesht, dhe pastaj Zidane ka reaguar. Ne interviste Zidane kerkon falje, mirepo thote se nuk kam gabuar, per ate veprim qe ka bere.
    Nese doni te shifni intervisten e zidane klikoni ne linkun: http://news.bbc.co.uk/sport/

i/e regjistruar Maska e lordo
    Anėtarėsuar
    01-07-2006
    Postime
    59

Talking Zidane vs. Materazi

Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teknologjia Matrix po bėhet realitet?
    Nga Tini- nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 09:20
  2. Ēėshtja ēame: PS rrėzon projektrezolutėn e opozitės
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •