Close
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 227
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Ilove_INTER
    i pakapshem... e kam nje pergjigje te shkurte...

Perveq qė sė pari te them ... lexoj te gjitha shkrimet dhe merr vesh tamam se qka ndodhur....

kurse per pytje: Nuk do ti kishte thene fare Matrix ashtu ... mirpo Zidane filloj me batute ironike ... e pastaj vazhdoj MAtrix...

tung
    haver shkrimet lexoi vet mire se une i kam lexuar me kohe. Eshte tjeter te te flasi me ironi dhe ti tja kthesh me ofendim. Pse nuk ja ktheu dhe ai me ironi mbrapsht, dhe do ngelnin vec fjale?! Une se justifikoj veprimin e zidane, une vec me duket cudi sa te shpejte jane ca ktu per ta gjykuar tjetrin. Kur te vishni kepucet e zidanit, dhe te jeni ne situata te tilla sic ishte ai, kur tju ofendoj dikush keq athere ecni dhe flisni ktu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga i_pakapshem : 11-07-2006 mė 15:26

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Hahahahahhahahhaah Titi jo ne burg ... po tash do te thoshte Mogji se Matrix ka qene ka qen krahu i djtahte i imi kurse Matrix-i do ti kishin hedh gjith fajin per skandalin ne Itali ihuuuu etj et.........\

P.s Po ti kishte Ra Matrix - Zidanit ... kurre sdo te ishte ngritur ne kembe algjeriani....shok-dhome direktlol
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466

P.s Po ti kishte Ra Matrix - Zidanit ... kurre sdo te ishte ngritur ne kembe algjeriani....shok-dhome direktlol
    Kodra mbas bregut dako.......Une se njof dyshekxhiun mire, por nga videot qe kam pare, ai derrmon kundershtaret ne loje dhe pastaj fap fap iken. S'ka B'ole ai ti bjeri njeriut, sado qe eshte sanje zdap. Ai duket si frikacak.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga i_pakapshem : 11-07-2006 mė 15:35

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Ate thuaj

Citim Postuar mė parė nga Titi
    Mor inter ti thuj kshu , po ta kishte goditur materazzi zidanin cfare do i kishte ndodh futbollit ?
    E kishin rras ne burg te shkretin lol
    1. Goditja ne ate moment ne fushen e lojes eshte e pafalshme.

2. Po qe se une merrja aq leka sa mer Zidane ate pune e kisha rregulluar ndryshe. Psh 2 alternativa: a. Shaje dhe ti me nene/moter/ a c'te duash
    b. Prit sa te mbaroje ndeshja dhe futi dru beje mavi.

3. Gjeja e fundit qe duhet te besh eshte ta godasesh tjetrin si puna e Zidanit. Per mua mbetet e PAFALSHME. Pas ndeshjes nje dru komplet i merituar per Materazzin; ne ate moment JO.

Po te ecim me llogjiken qe do te ece shumica ketu sa here na shajne; HOP mbetu me grusht. Po na kujtoni kohet kur nisi demokracia: MUA PO ME SHIKON O? dhe FAP MBETU ME GRUSHT OSE ME KOKE.

Gjesti tregon mungese klasi jo vetem nga Materazi po dhe nga Zidane; me shume se trecereku ketu nuk do ta pranoje kete fakt e mbani Zidanin si engjell. E ka ngjyer ne m*t kemben dhe gojen dhe Zidane mos kini frike.

P.S. Me llogjiken tuaj mqse gazetat gjermane thane : MAFIA NE FINALE atehere italianet ta zinin dhe zhdepnin gazetaret qe kishin shkruar keto artikuj. Se jo te tere italianet jane mafioze.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Isomer937 : 11-07-2006 mė 15:35
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    haver shkrimet lexoi vet mire se une i kam lexuar me kohe. Eshte tjeter te te flasi me ironi dhe ti tja kthesh me ofendim. Pse nuk ja ktheu dhe ai me ironi mbrapsht, dhe do ngelnin vec fjale?! Une se justifikoj veprimin e materazzit, une vet me duket cudi sa te shpejte jane ca ktu per ta gjykuar tjetrin. Kur te vishni kepucet e zidanit, dhe te jeni ne situata te tilla sic ishte ai, kur tju ofendoj dikush keq athere ecni dhe flisni ktu.

Dost ...shkrimet i kame lexuar bile kam shkruajtur shume sod...nejse... Une spo mbroj Matrixin ktu per ato fjal ... te jemi te qarte per kete... veq te them se aj filloj me ironizim dhe kuptohet se fjalet ironike jane me te keqija se sa te shajturat e drejtperdrejta kurse Matrix ia ka kthyer me te vetat ... Per ate ato jan fjalet dhe aq ... ky nuk duhet te beje aso marrezirash , ne ate finale aq te madhe ....

Kepucet e Zidanet nuk mund ti vesh askush ... se ka qen lojtar i madh... e per ate qe smund ti vesh askush e qe ka qen lojtar i madh ka gabuar qe e ka bere ate gjest....

P.s per ate te thashe lexoj te gjitha shkrimet... se e jkam shkruajtur qe Materazzi e kishte rraf nje lojtar te lecces me duket se sme kujtohet ... aq shume saqe aj shkoj ne spital gjake e kishte be .... bile moratti donte ta shiste menjher po kerkoj te falur hehehe... keshtu qe seshte Frikacak si kujton ti ...

tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ilove_INTER : 11-07-2006 mė 15:46
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Ashtu eshte

e pame Henry ne fillim te lojes. U perpelit ne fushe thua se i kish rene murit me koke; dhe murit me koke t'i biesh ashtu nuk alivanitesh.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Isomer937
    e pame Henry ne fillim te lojes. U perpelit ne fushe thua se i kish rene murit me koke; dhe murit me koke t'i biesh ashtu nuk alivanitesh.
    Se pe mire dako me duket. Hangri brrylin ne nofull tjetri. Ke hanger ndonje brryl ne nofull ti noiher?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Dost ...shkrimet i kame lexuar bile kam shkruajtur shume sod...nejse... Une spo mbroj Matrixin ktu per ato fjal ... te jemi te qarte per kete... veq te them se aj filloj me ironizim dhe kuptohet se fjalet ironike jane me te keqija se sa te shajturat e drejtperdrejta kurse Matrix ia ka kthyer me te vetat ... Per ate ato jan fjalet dhe aq ... ky nuk duhet te beje aso marrezirash , ne ate finale aq te madhe ....

P.s kepucet e Zidanet nuk mund ti vesh askush ... se ka qen lojtar i madh... e per ate qe smund ti vesh askush e qe ka qen lojtar i madh ka gabuar qe e ka bere ate gjest....

tung
    Ore dihet qe eshte marzi, e kam thene kater a pese here ne kte teme dhe te temat tjera. Por prap ca kane marre superxhiro ktu me komentet e tyre, sikur per vete asnjehere s'jane nxehur dhe kane bere marzira.

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Haj ta ndalim ketu repliken

Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Se pe mire dako me duket. Hangri brrylin ne nofull tjetri. Ke hanger ndonje brryl ne nofull ti noiher?
    Po kam ngrene. U be nje cike me shume sec duheshe ne mos gaboj; dhe jam i sigurt qe mund te ishte vonuar me pak. Tere ajo vonese solli nje ngadalesim te superxhirove qe kish marre Italia ne ato 2 minuta. Po aj se kjo eshte teme tjeter dhe mund te fshihen keto poste.

Une te thashe; ai kete pune ka. Merr miliona keshtu qe edhe me pare e kane share; duhet te kesh nerva te forta.

Mendo o njesh ne Shqiperi cfare hiqte arbitri dhe anesoret ne Kategorine e pare po flas. Tani me vjen turp po dhe une kam qene pjese e korit : Arbiter Arbiter te q*fj* motren/nenen dhe me rradhe. Mendo c'duhet te benin ata?

Ti je ne USA me duket; ketu po shave 2-3 me f*ck therresin Security te te nxjerrin nga stadiumi; vaj halli po te kesh bileta sezoni qe mbetesh me gisht ne goje.
    WCC 2006 ITALY

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Isomer937
    Po kam ngrene. U be nje cike me shume sec duheshe ne mos gaboj; dhe jam i sigurt qe mund te ishte vonuar me pak. Tere ajo vonese solli nje ngadalesim te superxhirove qe kish marre Italia ne ato 2 minuta. Po aj se kjo eshte teme tjeter dhe mund te fshihen keto poste.

Une te thashe; ai kete pune ka. Merr miliona keshtu qe edhe me pare e kane share; duhet te kesh nerva te forta.

Mendo o njesh ne Shqiperi cfare hiqte arbitri dhe anesoret ne Kategorine e pare po flas. Tani me vjen turp po dhe une kam qene pjese e korit : Arbiter Arbiter te q*fj* motren/nenen dhe me rradhe. Mendo c'duhet te benin ata?

Ti je ne USA me duket; ketu po shave 2-3 me f*ck therresin Security te te nxjerrin nga stadiumi; vaj halli po te kesh bileta sezoni qe mbetesh me gisht ne goje.

S'ju pergjigje pyetjes time tamam ama. The ke ngrene, por s'the se cfare te ndodhi. Ti e di mire qe nje grusht i gjuajtur mire ne nofull e le tjetrin pa ndjenja pa pike problemi.
    Mbase dhe henry e hangri brrylin keq ne nofull....
    Ore normal qe duhet te kesh nerva te forta, dhe shumica e ktyre i kane. Sidomos lojtaret e baseballit, outfilders simdomos, qe jane afer shume fansave qe ca nuk ju thone. Ju mesojne emrin e grave, vajzave, nenave etj dhe shumicen e kohes ata s'reagojne, por prap ndonjehere njeriu kapercen sado celik nervat ti kete. Plot raste ke nga kto. Nje pitcher njehere, qe ishte ne bullpen ja fluturoi me karrige fansave, perleshja qe u be ne detroit etj etj.

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teknologjia Matrix po bėhet realitet?
    Nga Tini- nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 09:20
  2. Ēėshtja ēame: PS rrėzon projektrezolutėn e opozitės
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •