E gjuj me gur ti bojne syte xixa(joke)
Vallaj mundohem te jem vetevetja dhe si te jete vafti masanej
E gjuj me gur ti bojne syte xixa(joke)
Vallaj mundohem te jem vetevetja dhe si te jete vafti masanej
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AlbaneZ : 11-07-2006 mė 23:06
NJe kompliment te vogel. Sa me pak fjale , dhe Komplet " out of the blue " si :
- Nice earings .
Dhe me pas vazhdoj te bej cfare isha duke bere. I lej rreth 30 sec dhe i hedh njehere syte. Po qe se eshte duke me pare ,that's it . full speed ahead
Live interesting times
edion, por nese s'ka vethe, ca kommpliment ti bejme mo? lol
E c'eshte kjo nice earrings? Dmth komplimenton vethet, se s'shikon gje tjeter te femra per t'i komplimentuar?Une do ofendohesha per vete, lol.
Ah cunat, s'na e gjeten njehere piken G te mendjes qe s'na e gjeten.
c'thua moj kuqe, une jam 24 vjece, nje vit me e vogel se ti nese nuk gabohem. pastaj ate punen e indiferentes e bej pasi e kam ngacmuar nuk diskutohet, se ke do kerkoje pastaj ai, nese as nuk e ka parasysh personin?Postuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
sigurisht, qe ne fillim do i tregosh kush je, pastaj zhdukesh![]()
une gjysmen me shaka e kisha, se s'kam pse te perdor teknika ne fakt, si perdor kurre. nuk qesh une, kur s'me vjen per te qeshur jo, me mire rri vetem...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Silk : 12-07-2006 mė 07:55
ehuuaaa jo leshi treshi.
Jo se une po flisja seriozisht ne fakt, behem cope perpara meshkujve ngaqe jam e deshperuar dhe e shemtuar e s'ma var njeri. Ok.
Damian, te tera i fake une....pervec asaj te mendjes qe s'e bej dot. E dua kenaqesine te plote.![]()
Zakonisht bojne ato me me rone ne sy muveUne sboj neigj me rone ne sy
![]()
kjo puna e zhdukjes dhe mosinteresimit, pah gjithmone funksionon
eshte shume e cuditshme lol
ne fakt ajo eshte loje femijesh (ndaj te thashe je e vogel). behen ne gjimnaz ato gjera.
kur e pelqen dike, pse duhet ta fshehesh e te dergosh sinjale te ngatarrume? ja une psh Damianit ia kam shprehur e me tha Faleminderit. Nuk reciprokoi po s'ka gje, te pakten e mblodha mendjen e kalova te tjetri. Lol.....MUAHHHH ho me, c'kemi?![]()
po c'dreqin ke, qe me keqkupton? lol
po pak moj pak, ngacmim, sa per lezet, e bej pak te vuaje dmth
loja eshte e bukur, kur behet interesante...
Krijoni Kontakt