Close
Faqja 54 prej 64 FillimFillim ... 4445253545556 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 637
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Dhe une prape po kerkoj Atlantis nga gojedhanat Shqitare te teritorit te Kosoves.
    Plaku 95 vjete me ka thene para 15viteve se Kosova njeher Ishte e mbushur me Uje dhe pas qeljes se grykes se Kaqanikut uji eshte larguar.
    Por tash duhet gjetur menyra se si eshte hapur kjo gryke apo tash qe njihet nga 4 gryka.
    A jane hapur nga dora e njeriu apo jane hapur nga levizjet e tokes, dhe pas levizjes jane dobesuar shkembinjet apo guret te ato pjes(gryka) dhe shtypja e ujit e beri te vete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-06-2010
    Postime
    10
    Përshëndetje;

http://maps.google.com/maps?t=e&hl=e...3.085,62.074,0

Kjo eshte kodra ne skaj te fushës së pollogut (Tetovë), e cila poashtu ka qenë liqenë (ne bazë të gojdhanave që pleqtë i tregonin). Ndërkohë, në malet përreth janë gjetur disa çengle për ti lidhur anijet !

Në maje të kesaj kodre që duket si piramidë, është e ndërtuar një kala ilire (nga tetë gjithsejt sa janë reth fushës së pollogut) ku janë zbuluar 3 korridore nëntokësore...

U zbuluan 3 korridore nëntokësore në Kalanë e Tetovës

http://www.shqipmedia.com/2010/05/u-...ane-e-tetoves/

Përndryshe, pikërisht mbi këtë kodër filloi kryengritja e armatosur në Tetovë (ne vitin 2001) kunder sllavëve.

P.S:
    Ky është postimi im i parë në forumin tuaj edhe pse ju kam ndjekur për gjatë kohë, nuk jam kyçur në diskutime, pasi që gati çdo dilemë që e kam patur në lidhje me ndonjë temë, ka patur kush ta parashtroj (kjo tregon multidimenzionalitetin e anëtarëve tuaj)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Besir.B : 12-07-2010 më 12:23

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-07-2010
    Postime
    20
    Pra tek ajo kodra ka qene atlantis? Sipas teje !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-06-2010
    Postime
    10
    ... ishte thjesht nje vazhdimesi e pohimeve te me siperme per ndryshimet ne gjeologjine e terrenit ballkanik + paraqitja e kodres ne fjale, mendoj se mund te ngjalle kureshtje ne relacion me piramiden ilire në Bosnje dhe mundesise per ekzistimin e tyre edhe ne viset tjera ilire (vecanerisht viset me larg/lartë detit, sic eshte pollogu).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Besir.B : 12-07-2010 më 15:28

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-07-2010
    Postime
    20
    Pse, piramide eshte ajo kodra? Apo kodrat e tjera qe jane postuar me shumice ketu!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-07-2010
    Postime
    20
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Kam gjetur një gabim ketu ku plote te drejte i japi Gashi1 i cili me metoden shkencore deshmon per gjeologjine e ketij terrenit ne ballkan...

Pra sipas shkences, asnje lidhje nuk ka mundur te kete permes detit ne mes Shqiperise dhe Kosoves, asnjehere !

te gjitha keto vizatime hidhen poshte sipas ketij stimulimi shkencor, ju lutemi heshni nje sy ketij imazhi, itet nuk jan aqe me rendesi, 100 apo 200 milion vite, kryesore asnje lidhje nuk ka patur ne te kaluaren..

Atlantida ndoshta ka qene ne Kosove por jo me nje lidhje permes Shqiperise por nga ana e detit Egje po...hetimet po hecin...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
    Nuk ke cfare heton kreksi, 200 milion vjet me pare
    Toka ka qene ne kete forme,pak a shume, gati nje kontinent i vetem, dhe te siguroj qe nuk kishte njerez, do duhej te kalonin 200 milione vjet te shfaqeshin njerezit e pare.

Ps.Shume interesant spostimi i Atlantis nga shqiperia ne kosove, "patriotizmi rajonal" ben punen e vet
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga -Aaron : 12-07-2010 më 15:53

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-06-2010
    Postime
    10
    Shikoj ngjajshmerit ne kete teme: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=56251

Dhe une nuk konstatova, por thjesht paraqes dyshime ne relacion edhe me ate qe thuhet nga vet studiuesi boshnjak Semir Osmanagiç, se mund te ekzistojne edhe piramida tjera ilire ne rajonin ballkanik, veçanerisht neper rajonet mbi 100m lartesi mbidetare dhe afer lumejve te qete...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Besir.B : 12-07-2010 më 15:55

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-07-2010
    Postime
    20
    Nuk kam nerva te merrem me boshnjake, di nje gje, qe ajo kodra aty nuk eshte piramide, eshte koder

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-06-2010
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga -Aaron Lexo Postimin
    Nuk kam nerva te merrem me boshnjake, di nje gje, qe ajo kodra aty nuk eshte piramide, eshte koder
    Faleminderit per konstatimin. Megjithate, kureshtja ime sigurisht se vazhdon, aq me shume kur kam parasysh pergjigjen tende te pa konfirmuar shkencerisht (e me doza ironie).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Besir.B : 12-07-2010 më 15:55

Faqja 54 prej 64 FillimFillim ... 4445253545556 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  2. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-12-2006, 01:46
  3. Miti i 'tolerances fetare' në Shqipëri
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •