Close
Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 222
    Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    o trimi akoma nuk e ke kuptuar se mua nuk ma ndin fort si e quan ti. rendesi ka qe beson ne bretkocen kozmike tash rruga yte per ne fene madheshtore te bretkocizmit kozmik esht shum me e lehte. thjesht te duhet dikush me u marr me ty. me vjen keq qe nuk e kam kete mundesi.

1123581321 Maska e DjJ
    Anëtarësuar
    06-06-2006
    Postime
    58
    Ky eshte problemi. Sa here qe ne besimtaret mundohemi te tregohemi te sjellshem dhe te edukuar (edhe kur jobesimtaret flasin kokrrat e marrinave), jobesimtaret tregojne menjehere "miresjelljen e tyre".
    Sidoqofte sa par ta mbyllur kete diskutim.
    Ore toç sa per kulture Bretkoca kozmike eshte emer i perveçem, ndersa Krijues eshte cilesi. Prandaj une nuk besoj ne bretkocen kozmike. kurse ti beson ne krijues.
    pervec kesaj nuk ka asnje kuptim logjik dhe te pranueshem nga mendja e shendosh qe Krijuesi i gjithesise, i gjithdijshmi, sunduesi, i plotfuqishmi, absoluti dhe i vetmi te mund te krahasohet me ndonje nga krijesat e tij, as me njeriun qe eshte krijesa me e larte ne natyre e qa me pak me krijesa te ulta si bretkocat.
    prandaj leni marrinat e mledhi mend e kres se le kokrren e namit.
    Selam.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ky eshte problemi. Sa here qe ne jobesimtaret mundohemi te tregohemi te sjellshem dhe te edukuar (edhe kur besimtaret flasin kokrrat e marrinave), besimtaret tregojne menjehere "miresjelljen e tyre".
    Sidoqofte sa par ta mbyllur kete diskutim.
    Ore toç sa per kulture Zoti eshte emer i perveçem, ndersa Bretkoca kozmike eshte cilesi. Prandaj une nuk besoj ne zot. kurse ti beson ne Bretkocen kozmike.
    pervec kesaj nuk ka asnje kuptim logjik dhe te pranueshem nga mendja e shendosh qe Bretkoca kozmike te mund te krahasohet me ndonje nga krijesat e saj si p.sh.
    Zoti Berisha
    Zoti Nano

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ..........................
    Ndryshuar për herë të fundit nga alibaba : 08-09-2006 më 03:08

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga DjJ
    Ky eshte problemi. Sa here qe ne besimtaret mundohemi te tregohemi te sjellshem dhe te edukuar (edhe kur jobesimtaret flasin kokrrat e marrinave), jobesimtaret tregojne menjehere "miresjelljen e tyre"

...se ti po m'ben nder qe po mflet me mirsjellje apo jo? po tregohesh i durushem me mu si "jobesimtar"...sepse ti nuk shef asigje tjeter nga un pervec faktit qe jam jobesimtar ose kafshe e pazbutur...ndersa per veten flet shumes "ne besimtaret" kur un te shof vetem ty tu fol

se sdi a e kupton po ky mentalitet te nxjerr komplet pyke k'ari deluzional, pa pas nevoje me analizu asigje tjeter qe thu...dhe kur ti je 1 pyke k'ari deluzional si do mtregosh mu kush e ka kriju universin...ke parasysh ku desha te dal?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ryder : 08-09-2006 më 03:36

1123581321 Maska e DjJ
    Anëtarësuar
    06-06-2006
    Postime
    58
    Ke pak probleme me inteligjencen ti djali.
    ne ne shkoder themi "Te marrit hapi rrugen"
    Prandaj e ke parasysh vete pse nuk do te merrem me me ty.
    Selam means paqe

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    e kujt i plasi se je prej shkodret ti

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Per ca eshte duke gezuar Lehman? Apo u mbarun topcinjte ne internet qe ve ate debil? (varja, se u nisa per gje tjeter, po s'e mbaj dot te qeshmen kur shikoj Lehman).. gjithsesi

- - - - - - - - - - - -

A di ndonje qe do nga kjo bluzja:

3 te paret i morin falas, masnej.. me leke puna ( )

Po te pakten, na tregojne me gisht edhe fundja sherbejme dhe ne per ndonje gje.. ku i dihet.. ai i madhi, na zbret i pjese te kusureve te pertejme (nqs udhetojme diten e pashkeve, a te kadrit -- kshu, naten ky rasti i funit).
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 08-09-2006 më 05:16
    Prektora

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga darwin
    Per ca eshte duke gezuar Lehman? Apo u mbarun topcinjte ne internet qe ve ate debil? (varja, se u nisa per gje tjeter, po s'e mbaj dot te qeshmen kur shikoj Lehman).. gjithsesi

- - - - - - - - - - - -

A di ndonje qe do nga kjo bluzja:

3 te paret i morin falas, masnej.. me leke puna ( )

Po te pakten, na tregojne me gisht edhe fundja sherbejme dhe ne per ndonje gje.. ku i dihet.. ai i madhi, na zbret i pjese te kusureve te pertejme (nqs udhetojme diten e pashkeve, a te kadrit -- kshu, naten ky rasti i funit).

i pari duhet ta bleje shejtani se i shkreti eshte krijuar pikerisht per te qene nje shembull i keq, kuptohet po qe se ekziston djalli se deri tani nuk kam degjuar ndonje djalle te vrasi njerezit por njerez qe vrasin njerez.

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    kerkoj qe te fshihen postimet e mia nket teme qe te mos cenohet imazhi im civil para forumisteve

plus kerkoj te fshihen edhe postet e kti xfiles ngaqe skan pik kuptimi

Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •