Close
Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 222
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    epo ato lutje kan bere qe kosova te jete kjo qe eshte sot

mund edhe te mos ekzistonte fare ne harte nje vend me emrin KOSOVE, dhe pa e shqetesu askend ne bote

vujtjet jane dhe kan qene, po ku je i sigurte se nuk do te ishit shfarosur gjysma juaj, si ne bosnje
    Epo ju jini msue me terror se ashtu iu mëson baba bin lladen.
    Sipas teje Zoti paska qenë i mëshirshëm sepse nuk ka lënë që të vriten gjysmë milioni njerëz por vetëm 30 mijë. Kjo është bullshit.
    Është njësoj sikur të vijë unë të marr shtëpinë, pasurinë dhe pastaj të them gëzohu sepse Zoti ka dashur që ti të jesh gjallë.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga strano
    Zoti eshte i plotfuqishem, tolerant, zemergjere, madheshtor, krijuesi jone etj etj...

Lufte ne irak-- ku eshte zoti
    Lufte ne Afganistan-- ku eshte zoti
    Lufte ne izrael -- ku eshte zoti
    Akte terroriste -- ku eshte zoti

vdesin miliona te pafajshem -- ku eshte zoti
    dikush vret per vetmbrojtje -- 100 vjet burg
    dikush vret per pushtet --- 100 miliard leke ne xhep (ku eshte zoti)

Bin laden eshte gjalle -- ku eshte zoti
    Vdes babai i 3 femijve aksident le femijet pa buke -- ku eshte zoti (nuk mund ti ndodhte aksident Bin Ladenit

Xhorxh bush vret per pushtet Amerika eshte vendi me i poshter ne bote ku ka vrare miliona miliona njerz -- ku eshte zoti

Amerika ndihmon 100 veta edhe vret 100 milion -- ku eshte zoti

padrejtesi, korrupsion , vrasje, perdhumine, djegie, shkatrrime--- ku eshte zoti?

Ne rast se ka zot...?? nuk ka ardhur koha valle qe ai te tregoje se sa i madh eshte..!!?? Çfar po pret?

Çfar po pret ZOTI qe te tregoje se ai me te vertete EKZISTON.. qe ai me te vertete eshte i plotfuqishmie, qe ai me te vertete na krijoji neve..!!

ÇFAR PO PRET??!!
    E thene qarte hapur pa ekuivok Zoti vdiq, keshtu mendohet per ate qe mund te quhej Zot.

Dito.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Ku është "zoti"?!

Sekzistom nai Zot der msot skam pa gja !!!

CAr prek e car shef beso !!!!!

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Epo ju jini msue me terror se ashtu iu mëson baba bin lladen.
    Sipas teje Zoti paska qenë i mëshirshëm sepse nuk ka lënë që të vriten gjysmë milioni njerëz por vetëm 30 mijë. Kjo është bullshit.
    Është njësoj sikur të vijë unë të marr shtëpinë, pasurinë dhe pastaj të them gëzohu sepse Zoti ka dashur që ti të jesh gjallë.
    Zotin e kane formuar njerezit!
    Te gjitha atributet dhe cilesite e Zotit jane te menduara dhe te formuluara nga njerezit,per vehten e tyre dhe per ti mashtruar njerezit e tyre...
    Asnjehere nuk thuhet se Zoti e ka shkrue keshtu apo ashtu por pasi te ndodhin gjerat thuhet,Zoti e (pas) ka shkruar keshtu!
    Kjo pergjigjje ndaj problemeve dhe fatekeqesive qe ndodhin ne boten e gjalle nuk eshte e keqe,sepse keshtu perfundon vargu i pyetjeve te pafund,ku eshte Zoti? kush e ka pare? pse ai nuk ben keshtu apo ashtu,pse e mbyti kete e jo ate? etj,etj!
    Pra me fjalen Zoti e paska shkrue keshtu,perfundojne hetimet per nje rast qe ndodhe!...
    Zoti eshte krijese e njerezve gjegjesisht e atyre njerezve qe kane vendosur ta roberojne njerezimin per qellimet e tyre çfrytezuese (ekspanzioniste)

TiRoNce Ose Herga Maska e Michelle
    Anëtarësuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga bebushja
    ty tregoj dicka personale ,ju mbase do qeshni,kurse une e them me lote ne sy
    sdo ta haroj sa te vdes ate nate dhjetori kure mami im ishte duke vdekur te dy mjeket me shinin me dhimbje mua dhe vellain cdo aparatur reth mamit tim filloj te mos funksjononte me ,pra mami im klinikisht vdiq
    ulerija klitha bertisa si ecmendur ohh zot te lutem oh zottttttt oh zot
    gjithashtu dhe velli im ai thriste mami mami mos ik hidherimi ishte ne skajen me te lart sdinim cbenim (mereni me mend dhimbjen ton)
    ndodhi mbrekullia ate caste pas 7 minutash qe aparaturat nuk punonin me filluan te punonin ohhhhh zot o zot therisa qeshja qaja prap bertisa duke then o zot ajo nuk iku ajo eshte gjalle ,te gjithe shtangen dhe vet mjeket u habiten,babi na perqafonte te dyve te tre qeshnim dhe qanim ,ne perjetuam nje tmer dhe mbrekulli njekosisht
    ne ishim perseri te 4
    zoti i degjoj lutjet tona ndjeu dhimbjen ton deshperimin ton oh zot ju smund ta kuptoni dot
    te gjithe aty kuptuam dicka dhe mjeket qe ishin dhe ata qe erdhen ne caste gjithe stafi i repartit se ndodhi dicka hynore ndodhi dicka jo nga dora e tyre
    prandaj o njerez te mire u them me bindje te madhe se ZOTI EKZISTON
    ai eshte kudo ku ne jemi . ai vepron pikerisht atehere kure e ndjen se e duam e respektojm fuqin e tij te jashtezakonshme
    me respekt bebushja
    Bebushja kjo ishte vertet renqethese sis dhe me sinqeritet me behet qefi pa mase qe mamaja jote eshte bere mire nuk di cte them tjeter sis vetem tju uroj me gjithe shpirt familjarisht LUMTURI DHE MBARESI
    MAY THE LORD BLESS YOU ALL
    lots of hugs sis from Michelle
    Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...

Citim Postuar më parë nga BaLLaKumi
    Sekzistom nai Zot der msot skam pa gja !!!

CAr prek e car shef beso !!!!!
    E si te besoj une ne ekzistencen tende?!

Sa i padrejte eshte robi! Cdo gje ia dedikon rastesise nderkohe qe argumentet jane rreth nesh dhe pse jo, edhe ne vete, si krijesat me te larta qe jemi.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga alibaba

E njoh këtë mentalitet të DenBoss. Kam harruar emrin e autorit që e artikulonte me një frazë bombastike, "Njeriu i keq mendon se të bën shërbim nese nuk të bën dëm".
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

1123581321 Maska e DjJ
    Anëtarësuar
    06-06-2006
    Postime
    58
    Citim Postuar më parë nga Dito
    E thene qarte hapur pa ekuivok Zoti vdiq, keshtu mendohet per ate qe mund te quhej Zot.

Dito.
    Zoti vdiq
    (Nice)

Nice vdiq
    (Zoti)
    Harroi dheu se ishte dhe`

1123581321 Maska e DjJ
    Anëtarësuar
    06-06-2006
    Postime
    58
    Citim Postuar më parë nga kurkushi
    Zotin e kane formuar njerezit!
    Te gjitha atributet dhe cilesite e Zotit jane te menduara dhe te formuluara nga njerezit,per vehten e tyre dhe per ti mashtruar njerezit e tyre...
    Asnjehere nuk thuhet se Zoti e ka shkrue keshtu apo ashtu por pasi te ndodhin gjerat thuhet,Zoti e (pas) ka shkruar keshtu!
    Kjo pergjigjje ndaj problemeve dhe fatekeqesive qe ndodhin ne boten e gjalle nuk eshte e keqe,sepse keshtu perfundon vargu i pyetjeve te pafund,ku eshte Zoti? kush e ka pare? pse ai nuk ben keshtu apo ashtu,pse e mbyti kete e jo ate? etj,etj!
    Pra me fjalen Zoti e paska shkrue keshtu,perfundojne hetimet per nje rast qe ndodhe!...
    Zoti eshte krijese e njerezve gjegjesisht e atyre njerezve qe kane vendosur ta roberojne njerezimin per qellimet e tyre çfrytezuese (ekspanzioniste)
    Ne te vertete Zoti i ka krijuar njerezit.
    Me vjen vertet keq qe nga studimet tuaja nuk e ke arritur kete konkluzion.
    Por te lutem na e trego pakatehere se nga erdhi jeta ne toke?
    Si u krijua universi etj... se nuk po zgjatem me tej.
    Por te lutem pergjigju se u lodha duke pyetur.
    Ti meqe je i dijshem (madje e ke quajtur veten gjeni) na e trego.
    Harroi dheu se ishte dhe`

Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •