C'DO NJERI KERKON SE SI TE JETOJ NJE JET TE BUKUR
PAK NJEREZ VDESIN TE LUMTUR
ESHTE E VESHTIR TE GJESH MENYREN SE SI TE JETOSH NJE JET TE MIR
C'DO NJERI KERKON SE SI TE JETOJ NJE JET TE BUKUR
PAK NJEREZ VDESIN TE LUMTUR
ESHTE E VESHTIR TE GJESH MENYREN SE SI TE JETOSH NJE JET TE MIR
Une mendoj se JETA eshte diēka teper kontardiktore, por pas gjithe reflektimeve qe kam bere deri me sot kam arritur ne konkluzionin se ajo eshte nje mrekulli....mua ēdo beteje e ēdo dhimbje qe kaloj, me jep vetem FORCE!!!!
Force per te thene se dua te vazhdoj perpara e dua t'i marr asaj maksimumin e maksimumeve.
]
*klara*
E veshtire: PO, por jo e pamundur....
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Nese nuk kemi gjetur kuptimin e jetes, eshte koha qe ta gjejme ate, sa pa e humbur....
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Angel_4_u please shkruaj me pak
se nuk kam kohe me i lexu se ti e di lexoj me rrokje
amon me pak se me terbove nga nje ore ty lexu merr fryme lere ca per neser se eshte dit e re
Eshte thene dhe do te thuhen shume gjera dhe mendime per jeten se nuk eshte shume e lehte qe te besh nje perkufizim por une do te jepja kete mendim:Njeriu mund te kete ose mund te mos kete shume gjera por gjeja me e cmuar eshte jeta.
Pra GJEJA ME E CMUAR ESHTE JETA
naten kur flija me tha shpirti pi
ne gjum dhe ne varre ska lumturi
zgjoju sa rron z`bras kupa ,puth cupa
ke shekuj te flesh ne qetesi.
Shume mendime te bukura persa i perket jetes faleminderit te gjitheve.
Klara me ka bere shume pershtypje mendimi jot sepse ne disa linja te tilla edhe une e mendoi nje gje te tille.
Dhimbja te jep force e gezimi dashuri, por ne shumicen e rasteve ama dhimbja krijon ne shume persona pasiguri dhe mos besim sepse nuk arrine ta vleresojne te miren qe te tejkalojne te keqen.
E qe nga ai moment qe vuajne e mbrapa e vendosin nje mbrojtse ose krijojne nje tip muri rrethues rreth zemres qe te ruhen nga dasuria sepse kane frike nga dhimbja dhe zhgenjimi.
Gjithmone eshte e vertet qe " mbrapa buzeqeshjes vjen loti e mbas lotit vjen buzeqeshja " ai eshte ligji i jetes.
Per ata tipa qe jane te zhgenjyer dhe mos besues kam nje keshille, te dashuroni dhe tu dashurojne eshte gjeja me e mire e jetes keshtuqe eshte me mire te duash dhe te jesh i gezuar persado pak kohe edhe nese mbarapa vuan sepse nese mbroheni veten do e shkaterroni te pakten te pakten per ca kohe do te jeni te lumtur.
Nese e kam gabim me thoni por une mendoi qe ja vlen te sakrifikosh eshte me mire te kesh nje jete me gaz e lot sesa nje jete me mbrojtje dhe te zbrazet me pak fjale ( nje jete te tere me lot )
Nje keshille rini dashuroni sa here qe te keni mundesi
Angel i paqes jam per te gjithe
Pershendetje Angel,me pelqen menyra si e ke shtruar kete pyetje.
Ne jete moj Angel ka momente qe mendon si thua ti,por ka edhe momente ku ndihesh mire dhe je i lumtur qe t'u dha mundesia te jetoje.Jeta eshte nje dhurate,tjesht duhet ta jetosh!
I am the cosmic storms
I am the tiny worms
I am fear in the night
I am bringer of light
JETA OSE GJALLNIA (ne shqip)
eshte nje porces shume kompleks fizollogjik dhe sigurishte duke qene pjese e materis persa i perket subjektit si qenje materiale dhe konsumimit te kesaj materie do te ishte shume e thjeshte te beshe nje perkufizim.
Ajo qe e ben jeten Xhevahir eshte ana spiritule,shpirterore ku hyne edhe dashuria ,sexsi eshte nje ushqim biologjik.
Dashuria eshte nje ushqim shpirterore,dashuria eshte e pafundshme dhe e pa shtershme.
te lige te bejne kur fiton lavdi
intrigant kur rrin ne vetmi
profet te jesh e shentelli
me mire mos njih e mos ju njih njeri.
Krijoni Kontakt