e shikoj une qe te gjithe filozofet ketu qenkan mbledhur.
vetem nje gje do desha te thoja:
"PRIMUM VIVERE DEINDE PHILOSOPHAR"
e shikoj une qe te gjithe filozofet ketu qenkan mbledhur.
vetem nje gje do desha te thoja:
"PRIMUM VIVERE DEINDE PHILOSOPHAR"
"Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"
Po te jesh me fat, jeta mund te jete shoqja jote me e ngushte...
Une nuk di te them nqs jeta eshte e mire apo e keqe di vetem kaq :
E falenderoj jeten per mundesite qe me ka dhene per te njohur me dhjetra njerez te mire, per te dalluar te miren nga e keqja, per te me dhene mundesine per te provuar dashurine, gezimin, hidherimin qe i kam ndare me njerez qe i dua e me duan.
E falenderoj jeten ... edhe pse nuk ka dashur te jete mikja ime e ngushte!
London-girl, faleminderit ...
Meqe pak a shume te gjithe anetaret e forumit jane bashkemoshatart e mi, ju uroj qe jeta t'ju trajtoje mire dhe t'ju jape me shume shanse dhe kohe per te realizuar endrat tuaja...
Ky urim mund t'ju duket si shume kot, por une ja u deshiroj me gjithe zemer.
Nuska flm yllo jo kot nuk ishte por shum i kendeshem
i shkelqyer muahhhh edhe un te uroj ty githashtu fat ku do.
mendoj se kemi ardhe ne kete jete per te dashuruar sa me shume e per te pasur nje trashegimi per asgje tjeter prandaj per mendimin tim jetojme kur jemi dy
Jeta ngjan me pasqyren.....
Nese e shikon shtrember, dhe ajo do te te shikoje shtrember.
Nese i buzeqesh, do te te buzeqeshe...
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
jeta si ta ndertosh duhet te ecesh ne nje vi se po ece me kthesa ske gje ne jete
Ju falenderoi shume per mendimet tuaja ndaj jetes te gjitha jane magjepse dhe shume reale ne kuptimin e tyre.
Kjo eshte magjepse por ama edhe me tregon mua qe jeta shikohet nga drejtime dhe nga pikepamje shume te ndryshme.
Desha gjithashtu te falenderoi Nuskan per urimin, shume e kendeshme nga ana jote.
Edhe une gjithashtu te uroi fat, lumturi,gezim e dashuri sukses dhe parajse.
Te gjitha gjera qe urohen, shijohen, gezohen, falen, dhurohen por nuk blihen.
Nje mendim tjeter qe me ka lindur per jeten eshte qe jeta eshte si nje harte e nje thesari te madh, nje thesar qe do na dhuroi cdo gje qe ne nuk e arrijme ose nuk e kuptojme, cdo gje qe kemi nevoje por nuk aarijme ta shijojme.
Cdo njeri jeton jeten me shprese qe neser do te jete me mire se sot.
E ajo shprese na ndihmon te tejkalojme te gjitha pengesat qe na shfaqen ne jete duke menduar qe po shkojme drejt nje thesari qe do na dhuroi cdo gje qe kemi nevoje edhe me shume.
Ju faleminderit te gjitheve jeni te mrekullueshem.
Edhe ju uroi te gjitheve nga zemra fat, lumturi,gezim e dashuri sukses dhe parajse.
Me admirim Angel.
The Hobit......e bukur ajo e pasqyres.
Krijoni Kontakt