Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 63
    i/e regjistruar Maska e er_gjen
    Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    gjeneve
    Postime
    23
    Nje gjuetar i ze pusi nje ariu te madh, e i del para e e qellon me cifte, por ariu nuk vritet dhe e kap gjuetarin e i thote: Cfare te te bej tani, te te vras apo te ta bej ne by...
    ---Ma bej-thote gjuetari
    te nesermen gjuetari qe e kapi inati mer nje mitroloz e i ze pusi ariut, por ariu prape nuk ngordh dhe e kap dhe e pyet prape:
    --Cfare te te bej te te vras apo te ta bej ne by...
    --Ma bej ne by...---i thote prape gjetariiiiii
    Te nesermen gjuetari me i nervikosur akoma se e kishte q.... ariu mer nje kundratank e i gjuan ariut, por ky i shmanget dhe e kap prap gjuetarin e e pyet: Cfare te te bej te te vras apo te te qi
    --Me q....--i thote gjuatariiii
    ----Por ti mor *** cfare jeeee, PEDERAST apo gjuetar---i thote ariu i nervikosur

Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    gjeneve
    Postime
    23
    Shkon gjyshi e i lutet nipit qe t'ja bente nje hereeeee.....
    ---po jo mo gjyshooo se behem pederast-i thote nipi
    kurse gjyshi vazhdon i lutet shume e i thote qe me nje here ai nuk behet pederast,kurse ai plak e nuk kishte ku te gjenteee....e mire mo pas shume te luturash nipi pranon, e ja ben gjyshiiii...
    Te nesermen gjyshi shkon e i kerkon prapeee por nipi i thote perseri qe nuk donte se kishte frikeee se behej pederast...por gjyshi i thote qe te mos kishte frike se me dy here ai nuk mund te behej pederast, dhe vazhdoi e ju lut aq shume sa ja mbushi mendjen prapeeeee....
    te nesermen na shkon NIPI te gjyshi e gjithe ankth e pyet:
    -----O GJYSHI PO PER HERE TE TRETE BEHESH PEDERASTTTTT?????

Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    gjeneve
    Postime
    23
    Nje anglez ne lokal kishte dy skocez perparaaaa, dhe mendoi qe ky ishte nje rast i mire per te vene nje bast.....atehere shkon dhe i thote qe ai vinte 1000 sterlinas bast n.q.s skocezi pinte 12 shishe bire radhaziiii.....skocezi mendohet dhe i kerkon te dilte dy minuta jashte e do te kthehej.....
    pas dy minutash kthehet e i thote qe ishte dakort per bastin......
    marin 12 shishe birreeee, dhe skoceziiii i pi qe te gjitha njera pas tjetresssss..........ateher anglezi i habitur i jep 1000 sterlinat por i lutet qe ai ti tregonte se pse doli jashte para dy minutaveeee....
    Skocezi i qete i thote:
    ----VAJTA E I PROVOVA TE LOKALI TJETER A I PIJA DOT APO JOOOOO!!!!!!!!

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    kafshet e pyllit !

shkon lepuri te luani edhe i lutet qe te ndertojne nje banjo ne pyll se cu morr vesh dhi njeri ketu e tjetri aty , te behemi pak te civilizuar a burr i dheut.
    mbas shume lutjesh luani panon dhe banjoja ndertohet. kalon nje jave dhe lepuri kthehet perseri tek luani duke ju lutur qe ta prishte banjon . jo thot luani si ta prish ti mu lute aq shume qe ta ndertonim ndersa tani do qe ta prishim , dhe lepuri vazhdon ne te tijen ta prishim qe ta prishim . po mire i thot luani po pse do qe ta prishim ne te vendosem edhe ty roje aty.
    po pikerisht per ate duhet ta prishim se sa here qe vjen ariu don nga nje leper qe te fshije by**** .
    aha ky ehte priblemi i thot luani mos e ki problem se qe tani e mbrapa roje do behet iriqi !!!!!

------------------------------------------------------------------------------------

dhia !

shkojne dy djem nga qyteti ne mal per te pare se si dukej qyteti nga lart . kur mberrijne atje ne mal gjejne nje grope , mirepo ishte duke perenduar dhe po behej erresire . thot i pari more po sa do jete e thelle kjo grope , i dyti pale ta provojme te hedhim nje gure . prit se po degjojne gurin kur te takoj po ska gja !
    meer nje gure me te madh i thot i pari , prit e prit po nuk degjohet gje merr nje edhe me te madh i thot tjtri po prap asgje.

- ej si thua marrim kete trungun ketu?
    - mire ja kthen tjetri , dhe e hedhin trungun , kur pas trungut po vjen nje dhi duke vrapuar e hidhet direkt e ne grope .
    - ore po c'ishte ajo ashtu !?
    pas pak minutash vjen nje coban aty edhe u thote : mos e keni pare gjekundi nji dhi ketej , jo i pergjigjen ato vetem nje nje qe erdhi nga ajo ana e u hodh menjehere ne grope .
    a jo jo , thot cobani, dhia ime ishte e lidhur per nje trung !!!!!
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

i/e regjistruar Maska e Poet Dashurie
    Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    texas hahah
    Postime
    20
    DALE PRISNI KU VENI JEMI DHE NE

Ishte nje plak dhe nuk i punonte K.... dhe tha me vete dale te pyes nje here nipin mos di ai ndonje gje si i behet dermani edhe vete pyet nipin: kam nje problem - i thote nipit?
    Ca problemi - i thote ky
    -po ja nuk me ngrihet dhe gjyshja ka ankime - thote plaku
    Ok - i thote nipi - une di si te te ngrihet po ato ilacet bejne shume.
    - ska problem -thote gjyshi -nemi sa te bejne do te ti paguaj.
    - Po ato jane 100$ kokra mor gjysh
    - ska problem -thote gjyshi
    - ok thote nipi - na nje koker pije kete para se te besh seks .
    PO pije nje ore perpara se te besh seks
    - ne regull thote gjyshi, dhe mer kokren.

TE nesermen vete gjyshi tek nipi qe ne mengjes heret dhe i thote nipit: dua dhe nje nga ato kokrat, po nipi vete ti thote ,po gjyshi i pret llafin nga goja dhe i thote: na keto 100$ dhe keto 300$ jane per tyja i ke dhurate nga gjyshja!
    FYTYRAT

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Versioni tjeter me pak banal:
    Nje plak po punonte ne bahcen e shtepise kur papritur i del nipi i vogel dhe filloi te luante me te e s'e linte te punonte. Po perpiqej te gjente ndonje menyre si ta hiqte qafe qe te mos e shqetesonte.Kur papritur sheh nje krimb qe po dilte nga nje vrime ne toke dhe e merr e ja jep nipit:
    -Na merre dhe po e fute dot prape te vrima nga doli do te te japi gjyshi 5000 leke.
    Nipi e merr krimbin dhe shkon brenda ne shtepi, pas nje cike kthehet me krimbin ne dore te tendosur drejt. Sic e kishte e futi perseri te vrima qe ishte ne toke.
    -Si ja bere?-i thote gjyshi i cuditur.
    -I vura llak flokesh gjyshi dhe e ngriva duke e mbajtur keshtu drejt.
    I jep gjyshi 5000 leke sic i premtoi dhe iken.
    te nesermend ne mengjes kur gjyshi takon nipin i jep nje 10000 lekesh.
    -C'jane keto mor gjysh?ti me dhe 5000 dje.
    -Mbaji,mbaji, keto i ke nga gjyshja.
    Trimi i mirė me shoqe shumė

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    Bisede mes dy shokesh

-me ka ndodhur dicka e tmerrshme
    -cfare?
    -pardje u zura me gruan dhe u ndane perfundimisht.
    -po kjo s'eshte dhe aq e tmerrshme,do te gjesh nje grua tjeter.
    -po po, s'eshte e tmerrshme thua ti, po ajo dje fitoi superloton.

Ne aereoport

E imagjinoni dot cfare tensioni u krijua ne nje aereoport te Champagne Airlines, kur per te bere shaka njeri nga kullat e vrojtimit ne vend te lajmeronte afrimin e nje aereoplani,zevendesoi fjalen "aereoplan" me "ufo"

Padrejtesia

Nje femije ,kthehet nga shkolla dhe babai kur e shikon me ate surrat te shtremberuar e pyet.
    -Prape ke marre 4 sot?
    -Mesuesja mua me ka inat.Me ben pyetje qe as vete s'di tu pergjigjet.

Lopa

Nje fshatar,ne mes te nates, lajmeron veterinerin se lopa e tij ishte semure.Vjen veterineri dhe shikon qe lopa kishte dale nga stalla,ishte shtire ne kurriz,kishte ngritur kembet perpjete dhe dy kembet e para po i levizte ne ajer.
    -Mos u be merak,i thote fshatarit.Asgje per tu shqetesuar,vetem se lopa jote eshte enderrimtare dhe ka filluar e numeron yjet.
    ...niente che amassi di piu'...

Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    Nje cun i vogel vete te shtepia e nje shoku qe t'i flase per te lozur me top.Para deres shikon babain e shokut.
    -Babi i Gonit, Babi i Gonit, do vije Goni te luaj futboll apo ta ka treguar letren qe i dha mesuesja per t'ia firmosur prindrit?

Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239

E kujt i palsi?

Neper rruget e Berlinit , nje i dehur ecen,bie pertoke,kthen ndonje gllenjke nga shishja,ecen e bie prape...
    Nje kalimtar qe kalon aty prane ,e shikon si mos me keq dhe i thote:
    -Je bere tape!Po a e di ti se sa gjermane vdesin ne vit nga alkooli?
    -E kujt i plasi? Une jam italian.

Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    -une tere jeten kam ngrene mish demi dhe jam bere i forte si dem!
    -Kurse une tere jeten kam ngrene peshk po s'kam mesuar te notoj akoma!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  3. Mėsime tė pėrgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  4. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •