Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    ReSpEcT Maska e Neo_AS
    Anëtarësuar
    08-04-2005
    Vendndodhja
    i cik ne Shqipri, i cik ne Itali...
    Postime
    74

Exclamation Deshifrimi i kodit WEP/WPA

Jam marre dje gjith diten duke kerkuar ne Internet, P2P, etj, per te gjtur 1 program qe te deshifronte kodin WEP te nje rrjeti me Access Point ktu afer shpis po mekot. Mesa kuptova nuk kan dal akoma programe serioze per Windows XP qe te perdorin Intel PRO Wireless 2200BG per te skanuar rrjetet wireless. Deri tani kam provuar Airsnort, Aircrack dhe nja 2 te tjer qe nuk i mbaj mend emrat. Gjithesi deri tani nuk kam arritur ti ve ne pune vetem per faj te kartes.

Dikush nga ju di dicka mbi ndonje progra te ri qe mund te kete dal kohet e fundit, i cili perdor edhe karten e permendur mesiper?

Me rrespekt, Eno.

P.S.: Po ju duhet ndonje e dhene shtese mos nguroni te pysni! :P

i/e regjistruar Maska e Sweetman
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Postime
    12
    Per deshifrimin e codit Wep shfrytezohet Aircrack me disa programe shtes kuptohet te vogla por qe e deshifrojn. Une kam past nje rast qe e kam deshifru kete cod nga qe kam past nevoj ne nje shkoll fillore, njeri prej PC nuk kishte internet edhe e kam gjet ne internet programin dhe e rregullova. Te marten me 26.12.2006 mund ta kesh programin ne kete forum. Tani nuk mundem se nuk jam ne shtepi e per ta kerku ne internet nuk kam koh. Durim (saber) hehehehehe.

sweet+you
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Vendndodhja
    Therand
    Postime
    11

Thumbs up program per te hyrë në Wireless te Mbrojtur

Kush munde te ma gjej kete program>retinawireless> ne te vertet e kam gjet por kushton diku rreth 1000 dollar. ne qofse mundet me ma gjet free ndokush kishhte bere mir dhe ju nevoitet shume edhe juve.
    kam punuar me kete program kyqet automatikisht ne qfardo rrjeti Wireless i mbrojtur apo i pa mbrojtur.

ReSpEcT Maska e Neo_AS
    Anëtarësuar
    08-04-2005
    Vendndodhja
    i cik ne Shqipri, i cik ne Itali...
    Postime
    74
    Citim Postuar më parë nga Sweetman
    Per deshifrimin e codit Wep shfrytezohet Aircrack
    O Durim, ne qofte se ke patur durimin te lexosh postimin tim, aty kam shkruar qe e kam provuar edhe ate program po nuk funksionon per karten time Intel. Po di ndonje gje tjeter me thuj.

Neo!

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Ne rregull diku se ku me rane syte nje program te retina qe nuk kishte nevoje me hap kodet e wirelessit po te lejonte te pakten te hapje faqet dhe me kod te mundur a e kam kuptuar une gabim .. Mund te ndodhi nje gje e tille faktikisht pavaresisht se nuk arrin dot te lidhesh po ne fakt paketa informacioni shkembehen dhe e kam vene re kete gje ... Mbase ja futa kot me duket :P:P ..
    Po thashe ec ta boj postimin se mbase ekziston ... Mentor 626 kishte te dretje me cmimet e programeve retina se jam fut nje here tek faqja zyrtare dhe shtinin for ata kelyshat me cmime sta bente dora edhe me e ble nje program ..

i/e regjistruar Maska e Nimi84
    Anëtarësuar
    05-03-2005
    Postime
    14
    kerkoni network sniffers AIO eshte nje pako me programe shume mir e ka edhe ate retina wi-fi security scanner,mund ti gjeni linkat e rapidshare.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Kaçanikut, themelet e shtetit shqiptar në Kosovë
    Nga SkyThinks në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  2. DSL me Lan dhe wireless
    Nga Clickman në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 30-11-2011, 12:59
  3. Zyra për Mbrojtjen e Qytetarëve: Armando Duka në konflikt interesi
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 22:33
  4. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •