:-D e pa evitushme them une per shkak te hA-MER-IKes. amerika eshte pushtuesi i ri... por eshte i mencur,se kshu ka ardh koha dhe politika, me humbje te nje aneshme-anen kokeforte.
gjithca eshte politike kush e kush te beje me teper antare per vete.
nuk jam kondra nga njera ane se vetem perfitojme.... po tani amerika nuk do fitoje..per bamirsi nuk do ta beje...vetem fakti qe ndihmoi kosoven thote shume per mua...do amerika te vere "njeren kembe ne europe" per mua ti vere te dyja sa ka perfitim dhe zhvillim te dy anshem a global...
se sa te na vine keta injohantet, qe se kane vendin fare ne europe qe i eshte bere truri si dheu shkretetirave...pergjigjen me fjalet e profeteve ne vend te pergjigjen me llogjiken e tyre...
portani jane bo fetaret me elastik..se kane humb shume terren.. po si puna ujkut me qimen...deri ne 1600 katoliket i dighnin ata qe kishin mendime kundra ose hidhnin hipoteza... dmth une e te tjere qe duam te dime me teper nuk do dishim azgjo se do kishim qen te karbonizum po te jetonim ne kohen e skenderbeut.. gje te mire qe shqiperia ska pas ndonjehere influencim te forte fetar.. deri sa eri islamizmi me brainwash system dhe na ndryshoi RRENJESISHT..well not all as u can c.. ca akoma e vazhdojne luften e gjergj kastriotit..(well me disa nga menyrat e luftimit te sotshem) ;-P
Krijoni Kontakt