Postuar mė parė nga Pyrrhus_Mollos
O lali ti ate buke o me djathe e ha o me kackaval
sikur nuk shkon me te dyja
Harrova tu thoshja qe jam duke ngren ice cream![]()
Postuar mė parė nga Pyrrhus_Mollos
O lali ti ate buke o me djathe e ha o me kackaval
sikur nuk shkon me te dyja
Harrova tu thoshja qe jam duke ngren ice cream![]()
Gjelle me spinaq - i bome vete.
Pastaj kadaif, dhe kete vete e bera.(vetes). Lol.
Milk Chocolate (nga Gjermania, emrin ja harrova already lol) yummy
tuqe, dil para pasqyres dhe puthe veten, pak a shume si une para xhamit ne avatar duke puthur ate gocen ne dhomen tjeter, por qe duket keqkuptushem imazhiPostuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
S'eshte nevoja te puth pasqyren se jam flexible dhe i arrij te gjitha pikat qe dua.Postuar mė parė nga diikush
![]()
makarume ju sugjeroj
nje te zime shpejt e shpejt
pasandaj
ne tigan hidhni vaj uliri;me tu nxehur vaji,hidhini hudher te grire holle dhe domate te qerume nga lekura e te prera copa copa;lereni pak sekonda dhe hidheni mbi makarona.
ca te hash hmmmmmmmmmmmmmm
lolPostuar mė parė nga Kuqalashja
atehere une po shkoj te ha edhe nje cokollate tjeter, se me bene dhurate 2 pernjeheresh
pervec perimeve, mer mundimin beji me mish vici ose pule ose me gjera deti (shelfish), dhe ereza kuptohet, se behen shume te mira. Kshu do i bej une sontePostuar mė parė nga Renegata
![]()
C'eshte kjo pune kshu mer Diike ? Shume cakallata ke filluar te hash lately ? Ke ndonje hall .... fol se te ndihmojm ne ... lol
Une sapo piva nje gllenk H2O .......... mmmmmmmm apo nuk ishte i ftohte brisk .. mu shtu jeta dhe 10 vjet .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink jepi makarona qe te rritet shpejt "your little guy" degjome mua, jo vetem H2O![]()
pervec perimeve, mer mundimin beji me mish vici ose pule ose me gjera deti (shelfish), dhe ereza kuptohet, se behen shume te mira. Kshu do i bej une sonte[/QUOTE]
Hic asgje mos i hidh tjeter e ke per te me beku.Ket recet ma kane mesu ne itali.
Postuar mė parė nga diikush
Makarona the ? Po c'vlera nutriore kane ? Napa-sh si Renegada ? Nahh une i jap mish t'pjek ... te behet burrrre me shume rrrr .
Pastaj cna ngaterron une ... H2O e piva vete.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt