Holaaaaaaaaaaaaa
Mire Se Keni ardhe & mire se na ke gjet)
Holaaaaaaaaaaaaa
Mire Se Keni ardhe & mire se na ke gjet)
Feel the pump √
Mire se erdhe!Ja Kalofsh Sa me mire!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga White_Angel : 11-06-2006 mė 14:19
Dio C'č
Mire se erdhe mes nesh.
Ide e lezetshme ajo e udhetimit![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
hej pershendetje,Postuar mė parė nga mirjacalacerrik
faleminderi tper mesazhin....
do te me pelqente sikur te ishin dhe shqiptar nga jashte...ju premtoj se do te jete nje aventure shume e kendeshe....
keshut qe jeni te mirpritur...
po te duash mund te me shkruash ne adresen time personale...per me teper info
besi_b@mail.com
ju ftoj te gjithve per te shprehur interesin...
marr persiper guiden dhe gjithcka....
ndoshta qe te behemi gati andeja nfa fundi gushtit qe te mblidhemi mire te gjite...
ju pres per konfirmim
ja kalofshit sa me mire!!1![]()
per te gjithe ata qe kane lexuar idene time per nje udhetim rreth shqiperise!
me behet shume qejfi qe keni deshire te vizitoni vendin tuaj.,,,dhe ta eksploroni ate...
ideja ime ishte qe te vendosim te bejme nje udhetim ne nje pjese te shqiperise....
psh te marrim bregdetin..vlore sarande komplet kete pjese dhe per nje jave ti biem rreth e qark...
si thoni?
pres sugjerime
besi
mire se ne begeniset me kete Forum
saper sygjerim....
tek Kinostudjo eshte rruga qe shpie per Dajt, hypi furgonit deri tek burimi i madh (aty ku mblidhen njerezit me kova e bidona per uj kristal te ftohte) dhe majtas duket nje ish minjere e renuar... aty eshte nje rruge dhish midis pemesh qe te shpie per reth 1 ore e gjysem tek kampi i punetoreve....
gjate rruges do hasni lepuj... mare pa mbarim e ndonje riqebull (po ju doli para me besoni se do e kuptoni cfare eshte.... nese ju lene te gjall sigurisht, une pata fatin te dal i gjalle nga nje pervoje e tille)....
keshtu muhabetet, jashte Tiranes nuk mbarojne vendet per piknik por njerezit e kane mendjen tek Tajvani...
nejse mire se erdhet
O kryeplak ...
Ke thene fjale me vend. Njerezia ne TR di vetem nje tajvan dhe nje vodafon, dhe u vjen turp me vajt me bere nje piknin nje mal ose ne nje pyll.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt