gagagagagagagagaga bukur aman o Cupke pe Korce dhente e dhit e Zeres nami i Asan qereslool perkoken time po me ben terveqele po mekethen si stregjyshja ime kur shkonte me dele
loool hajt tani miruletzofshim
gagagagagagagagaga bukur aman o Cupke pe Korce dhente e dhit e Zeres nami i Asan qereslool perkoken time po me ben terveqele po mekethen si stregjyshja ime kur shkonte me dele
loool hajt tani miruletzofshim
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LOTI_NE_SY : 13-06-2006 mė 19:53
u gajase fare u gajase. aman se do te bjere alivan. na de se s'kam as ndonje kusicke me uje te ftohte edhe gelldauuuuu...te te bej dudule.Postuar mė parė nga LOTI_NE_SY
Ash:
Ja e nderroj une ate fjalen ne shqip, ja bera namin bera. More po nuk eshte puna a e shkruaj une shqipen por a me lexon shqipja mua. C'do = c'fare do (pike!). Apostrofi ne c'fare eshte i domosdoshem; s'mund te qendrojne dy bashketingellore "te shurdheta" bashkeSi i thone atij llafit, kur shkon pas qorrit nuk behesh qorr por cakerr (lol)
Summertime, and the livin' is easy...
Gabimi im ėshtė.Postuar mė parė nga LOTI_NE_SY
Ke tė drejtė, duhej thėnė "Opingat e Sheros"... sorry.
Ka qenė njė teatėr qė fliste pėr komunistėt nė kohėn e themelimit tė pksh-sė.Postuar mė parė nga Manulaki
Ėshtė tamam ajo qė thua, por nuk mė vjen ndėrmend as titulli dhe as aktori qė i tha fjalėt nė atė pjesė teatrale. Bėhej fjalė se si tė shkonte dikush nga ilegalėt nė njė bazė tjetėr. lol
Ma kujtove sobalkėn se e kisha harruar qė kur kam ikur nga Tirana. Lol
argalis = qesh me te madhe
sagllam = tė tėrin/tėrėn (kjo ne fakt eshte turce, po hajde po themi qe perdoret andej nga Korca)
pjergull = ajo si cati qe behet per rrushin (mire e shpjegova???)
pllavit = godas me shuplake
dacke = shuplake
Cupke nese nuk e ke fjalen per llojet e farerave (kungulli, imoniku lol)nuk mund te thuash C'fare por Cfare dhe cdo (kur eshte peremer i pacaktuar cdo njeri psh) ose C'do (C'kerkon). Mgjtht. dialektin e zgjedh vete njeriu... me ate "urupke"n me ke shkrire byrazerke!
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 13-06-2006 mė 23:09
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Kertolla (as patate)
Tlyn ( gjalp lol )
katerdhet ( ket e dini lol )
...
Te ardhurit ne Elbasan thone "t'lyn" per gjalpin. Elbasanllinjte jo.Postuar mė parė nga FLOWER
E po Elbasani s'o ne Veri(ndaj dhe thashe "te ardhurit").
po pra ty te mora vesh po e kisha me at tjetrin
sapllak--- i themi kanaces kallcuk qe perdorim ne wc
astapodh---- i themi oktapodit
xhixhivalle--- u themi guackave te detit
Krijoni Kontakt