do doja qe ai te kishte nje prof si psh misionar,pilot,marashall,detektiv...me pelqen mashkull i forte qe te mbron e te jep siguri(jo se nje normal ste jep siguri)...por po flasim per endrra...
do doja qe ai te kishte nje prof si psh misionar,pilot,marashall,detektiv...me pelqen mashkull i forte qe te mbron e te jep siguri(jo se nje normal ste jep siguri)...por po flasim per endrra...
Sdo ishte keq nese do ishte GUVERNATORE![]()
Feel the pump √
Me then drejten dashnoren do e kisha qef te ishte stripper.
interist
Doktoreshe do te doja te ishte, ose psikologe.
Ezekiel 25-17.
Inxhinjer, informatike ose elektrike elektronike te preferuar
Po s'jam kaq shum kshu pas profesionit..Mjafton te mos ket timin se do me behej jeta "dhembe"..lol..dhe te ishte sa me ipregatitur, i afte ne profesionin e tij.
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Bravo,e kam ditur qe ke shije te sofistikuar tiPostuar më parë nga Julius
Ah,dhe dicka qe mu kujtua,dhe te ishte guzhinier s'do ishte keq![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Pervecse me pelqen, eshte dhe zgjedhje politike, doktoresha do i pelqente vjerres. Madje vjerra do i mesonte dhe te gatuante. Pastaj eshte dhe profesion "steril", me perparese ne pune me perparese ne kuzhine vetem me mua do ishte lakuriq.Postuar më parë nga Blue_sky
![]()
Ezekiel 25-17.
hmmm kam qeif te jete gjyqtare - qe te me lej mua te dal e sukseshme me ceshtjet e mia..lol..
nuk ka aq rendesi profesioni- vetem te mos e kete si i imi - (sic e kam thene edhe ne tema te tjera) se kam qeif qe puna te jete pune- edhe familja - familje
Po ashtu kam qeif te jete i pavarur- edhe jo cun mamaje- se atehere me te vertete mendon qe po martohesh me 2 persona- mamin e tije edhe ate..
How can she fall, if there is no one there to catch her
Profesioni ........ D.J , OSE , TE PAKTEN NDONJE ARTISTE QE TE KRIJOJE DICKA, PA I VENE RENDESI SE CFARE MENDON BOTA PER PUNEN E SAJ, ( ME KARAKTER , DHE KA OPINIONIN E VET PA U NDIKUAR NGA TE TJERET. )
mE VJEN PER MEND TIPI I " PINK " ( MUZIKA C'KA , POR KARAKTERI 10 OUT OF 10 )
Live interesting times
Ska problem profesioni vetem te dije ajo tme beje te lumtur,...
Krijoni Kontakt