Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    e forta me nje amerikan me tha mua nga je shqiperi thash ia beri ku bie ja bera afer me australin e besoj i ziu
    Partizoni

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga matteo
    Mua me ka ndodhur qe kjo gje te me pengoje p.sh nje rast banal: kur doja te shkoja te ndaloja ndonje goce, kisha frike kur ti thoja qe isha shqiptar cfar do te thonte, sepse jo te gjith njerzit jan te edukuar.
    POR TANI E KAPERCEVA SEPSE NDODH E KUNDERTA NGA AJO QE MENDOJA!

Matteo jo derman nuk me pengon sepse nuk detyroj njeri te lidhet e detyruar me mua.Persa i perket jetes se perditeshme nuk e kam per Turp te them qe jam Shqiptar sepse nuk me vret njeri por normale qe Paragjykime ka nga njerezit te cilet i takoj per here te pare.

i/e regjistruar Maska e Marinela_Greqi
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Postime
    230
    une se jkam probelem fare dhe pse nuk me besojne,mendojne se jam ruse,polake angleze,suedeze etj.me ka ndodhur te me ndalojne ne rruge dhe te flasin rusisht etj kur u thoja se jam shqiptare nuk e besonin.

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    [QUOTE=donna76]
    Citim Postuar mė parė nga [strano]
    donna76 ajri atje te paska bo si mish i ngordh LOL

se kam problem shum se ca mendojne mileti, sidomos te huajt !!!

flm per komplimentin.
    te dija djale te zgjuar!

yllo shaka po beja mos e merr per ters... ne rast se je ofenduar te kerkoj falje

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Jam Krenar Qe Jam Shqiptar. Do Ishte Gjeja E Fundit Qe Do Te Mohoja Ne Kete Jete
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    [QUOTE=Arcimedes]

Eshte, apo nuk eshte nje cestje aktuele, nje njeri i rritur nuk e bazon mendimin e tij ke lajmet apo ke ato qe ka ndegjuar dhe perjetuar nga njerez te tjere.

Nje njeri i rritur shpirterisht duhet qe ta shikoj nje njeri tjeter nga personaliteti dhe karakteri i tij dhe jo nga ato cka ka ndegjuar, apo se ca kan bere bashkeatdhetaret e tij.

Keshtu qe un mendoj qe eshte dobsi kur nje njeri kujton se ti je keshtu e ashtu vetem nga fakti qe ai ka ndegjuar kete e ate gje, apo qe kane bere te tjeret keshtu e ashtu.

Per mua cdo njeri eshte nje histori me vete dhe un nuk bej konkluzion dhe as nuk kam nje gjykim, apo mendim per njerez qe nuk i njoh, apo qe sapo i njoha, pa marre parasysh se nga vjen ai njeri.

Eshte e vertete qe njerezit kane ato paramendimet dhe paragjykimet e tyre, edhe un vete mund qe te kem paramendime, apo paragjykime, mirepo un mundohem qe ta minimalizoj kete gje sa me shume, sepse paragjykimi dhe paramendimi per nje komb, apo per nje grup njerezish mua nuk me duken dhe aq te shendetshme, prandaj.

Pragjykimi dhe paramendimi per dike qe nuk e njeh, apo qe sapo e takove per here te pare eshte per mua nje dobesi karakteri dhe dobesi shpirterore.

Dakort jam me ty por ti po flet si duhet te jete dhe jo si eshte!Ti po flet per idealin e sjelljes se nje njeriu por qe ne te vertete nuk shfaqet pasi duke lene ne ane hipokrizine, cdo njeri (ku natyrisht bej pjese edhe une) ka paragjykimet e tij (jo ne lidhje me vendin e proveniences)!!
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga Igli_Vlonjati
    Jam Krenar Qe Jam Shqiptar. Do Ishte Gjeja E Fundit Qe Do Te Mohoja Ne Kete Jete
    Ktu sbehet fjale te mohosh apo jo qe je Shqiptar sipas rastit, PRKUNDRAZI!
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

"WHITE ANGEL" Maska e gabriela_athine
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    185
    Po Me Ka Ndodhur.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    mu mdimon se kur boj noi gabim ktu ku punoj thon ec mo se e ka prej gjuhes se nuk o English his native language. medemek un jom always the smart ones
    no glove no love

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar mė parė nga matteo
    kur doja te shkoja te ndaloja ndonje goce, kisha frike kur ti thoja qe isha shqiptar cfar do te thonte,
    Mendoj se ne shqiptaret(cunat) ne vende si italia apo Greqia duhet te rrijme rehat dhe nuk duhet te hidhemi kot. Se pervec namit qe kemi , nuk jemi as te pasur. Prandaj duhet te kemi durim derisa te jete momenti i pershtatshem ose te huajte te na afrohen vete.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 13:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •