e forta me nje amerikan me tha mua nga je shqiperi thash ia beri ku bie ja bera afer me australin e besoj i ziu![]()
e forta me nje amerikan me tha mua nga je shqiperi thash ia beri ku bie ja bera afer me australin e besoj i ziu![]()
Partizoni
Postuar mė parė nga matteo
Matteo jo derman nuk me pengon sepse nuk detyroj njeri te lidhet e detyruar me mua.Persa i perket jetes se perditeshme nuk e kam per Turp te them qe jam Shqiptar sepse nuk me vret njeri por normale qe Paragjykime ka nga njerezit te cilet i takoj per here te pare.![]()
une se jkam probelem fare dhe pse nuk me besojne,mendojne se jam ruse,polake angleze,suedeze etj.me ka ndodhur te me ndalojne ne rruge dhe te flasin rusisht etj kur u thoja se jam shqiptare nuk e besonin.
[QUOTE=donna76]Postuar mė parė nga [strano]
yllo shaka po beja mos e merr per ters... ne rast se je ofenduar te kerkoj falje![]()
Jam Krenar Qe Jam Shqiptar. Do Ishte Gjeja E Fundit Qe Do Te Mohoja Ne Kete Jete
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
[QUOTE=Arcimedes]
Eshte, apo nuk eshte nje cestje aktuele, nje njeri i rritur nuk e bazon mendimin e tij ke lajmet apo ke ato qe ka ndegjuar dhe perjetuar nga njerez te tjere.
Nje njeri i rritur shpirterisht duhet qe ta shikoj nje njeri tjeter nga personaliteti dhe karakteri i tij dhe jo nga ato cka ka ndegjuar, apo se ca kan bere bashkeatdhetaret e tij.
Keshtu qe un mendoj qe eshte dobsi kur nje njeri kujton se ti je keshtu e ashtu vetem nga fakti qe ai ka ndegjuar kete e ate gje, apo qe kane bere te tjeret keshtu e ashtu.
Per mua cdo njeri eshte nje histori me vete dhe un nuk bej konkluzion dhe as nuk kam nje gjykim, apo mendim per njerez qe nuk i njoh, apo qe sapo i njoha, pa marre parasysh se nga vjen ai njeri.
Eshte e vertete qe njerezit kane ato paramendimet dhe paragjykimet e tyre, edhe un vete mund qe te kem paramendime, apo paragjykime, mirepo un mundohem qe ta minimalizoj kete gje sa me shume, sepse paragjykimi dhe paramendimi per nje komb, apo per nje grup njerezish mua nuk me duken dhe aq te shendetshme, prandaj.
Pragjykimi dhe paramendimi per dike qe nuk e njeh, apo qe sapo e takove per here te pare eshte per mua nje dobesi karakteri dhe dobesi shpirterore.
Dakort jam me ty por ti po flet si duhet te jete dhe jo si eshte!Ti po flet per idealin e sjelljes se nje njeriu por qe ne te vertete nuk shfaqet pasi duke lene ne ane hipokrizine, cdo njeri (ku natyrisht bej pjese edhe une) ka paragjykimet e tij (jo ne lidhje me vendin e proveniences)!!
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Ktu sbehet fjale te mohosh apo jo qe je Shqiptar sipas rastit, PRKUNDRAZI!Postuar mė parė nga Igli_Vlonjati
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
mu mdimon se kur boj noi gabim ktu ku punoj thon ec mo se e ka prej gjuhes se nuk o English his native language. medemek un jom always the smart ones
no glove no love
Mendoj se ne shqiptaret(cunat) ne vende si italia apo Greqia duhet te rrijme rehat dhe nuk duhet te hidhemi kot. Se pervec namit qe kemi , nuk jemi as te pasur. Prandaj duhet te kemi durim derisa te jete momenti i pershtatshem ose te huajte te na afrohen vete.Postuar mė parė nga matteo
Krijoni Kontakt