skam qene po po bie ne dashuri me keto temat e tua visage ,,,,,,,o sa kam qesh akoma po qesh po iki duke qesh..
skam qene po po bie ne dashuri me keto temat e tua visage ,,,,,,,o sa kam qesh akoma po qesh po iki duke qesh..
UfO
Mendimi im eshte!!
Ne do te vuash ne kete jet dashuro.
kete e dija po puna eshte se tani jemi ne vitin 2006 dhe eshte turp te vuash per dashurin
Ju lutem shkruani shqip!Flm.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 23-05-2006 mė 14:09
Postuar mė parė nga Visage
PO ja te kalojme njiher pyetjen mbrapsh ke ty ne Visage!!
Ti je e dashuruar?Nese jo,te pelqen ndokush veēanerisht?
Nese po perse jeni e dashuruar me ate persone,cfare ka ber ai qe ti ke rene brenda me gjithe rrecka!!![]()
Feel the pump √
Postuar mė parė nga Visage
Un jom..ene po isha un do jet sesbo ajo se ska kuptim masanej... kercet druni si m`3 t`notes :Ppppppppp (j/k)
mos jam une ai cuni?Postuar mė parė nga Baby_Birba
kam vene re se ne boten e majmuneve, une jam darvinist, shimpazete femra i ferkohen me shume majmunit me te forte.
eshte hapur nje teme ketu ne forum femrat dhe gangsteret. shikoni ngjashmerine.
jetojme ne nje shoqeri qe duhet te dish nje hap me tutje drejt te panjohures. kam vene re se kjo i ben femrat "turned on". kam bere 20 dates deri tani dhe 30 prostituta. dicka kam kuptuar dreqi ta haje.
anyway, meshkujt do bejne budallekun me te madh "te dashurohen". femra eshte ajo qe duhet te dashurohet. me nje fjale femra te shikoje "princin" e saj dhe mashkulli "skllaven" e tij. paci fat ne dashuri.
Po
jo shum po icik fare po... :P.. dmth mpelqen nje
btw quhet dashuri kur pelqen nje njeri, jo aq shume po e pelqen ne menyre te konsiderueshme... ? ( i know e thash lomsh ) lol
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Jo akoma![]()
B
Se maj men ,,,, sorry ..........
Krijoni Kontakt