Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 79
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Femra dhe duhani!

E nis kete teme me nje qellim mireberes dhe aspak me tendencen per t'i hequr te drejten seksit tjeter.
    Perdite ne rruget e qytetit ku une punoj e jetoj, shoh gjithmone e me shume femra qe tymosin cigare njera pas tjetres. Do te doja te dija mendimin tuaj mbi kete aspekt dhe demin qe shkakton tek femrat ky ves mashkullor.
    Do te doja mendimin tuaj se si e njeh historia femren ne lidhje me duhanin, dhe shume gjera te tjera qe ju deshironi te shprehni ne kete teme.

Dito.

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Une vete se pi dhe kur te qellon ndonjehere te puthesh ndonje qe e pi, te trazohet stomaku...ndonje dite do i vjell ndonjeres ne goje...iiiiiiii

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    3
    Nuk e dija qe te pish duhan eshte ves mashkullor?!
    Megjitahte demet jane te medhaja, pervec semundjeve qe i dine te gjithe, tek femrat duhani shkakton plakjen e parakohshme te lekures. So girls dont smoke.
    Ketu ku jam une nese nje femer pi duhan ne rruge i vihen disa epitete jo te kendshme.

DUHANI DEMTON RENDE SHENDETIN!!!!!!

une jam kunder pirjes se duhanit edhe per meshkujt,jo me per femrat...... eshte e vertete qe te te femrat ndikon akoma me keq.kam degjuar qe nje femer(e njohura ime)ka humbur femine sepse pinte duhan,dhe abortoje....
    ne nje gazete kohet e fundit kam lexuar qe ne itali nr i duhanpiresve ka rene rreth 2.400.000 ....por fatkeqesisht ato qe kane hequr dore nga duhani jane me shume meshkujt...

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga ANED
    Nuk e dija qe te pish duhan eshte ves mashkullor?!
    Atehere t'i jap pergjigje kesaj pyetjeje dhe cudise shprehur nga ju: Mesa di une duhani ka nje histori shekullore, perpara shume shekujsh duhani pihej me OBE dhe me pas me Cibuk, e tani se fundmi pihet ne formen e cigares. Me thoni i/e dashur anetare mban mend nga historia ndonje femer me Pipen e OBE-s apo Cibuk-un ne buze?.
    Besoj vazhdimin e di vete.
    Nuk jam radikal ne ndalimin e ketij vesi, por thjesht e ngrita si problem dhe asgje me tej. C'do njeri ka te drejten e zgjedhjes se lire dhe per kete kjo teme nuk do te thote mos pini me duhan ju goca, sepse une nuk jam as i levizjes MJAFT, pa jo per gje.

Urdhero nje pamje te dyfishte, dhe me thuaj cila do te pelqente.?

Dito.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    E nis kete teme me nje qellim mireberes dhe aspak me tendencen per t'i hequr te drejten seksit tjeter.
    Perdite ne rruget e qytetit ku une punoj e jetoj, shoh gjithmone e me shume femra qe tymosin cigare njera pas tjetres. Do te doja te dija mendimin tuaj mbi kete aspekt dhe demin qe shkakton tek femrat ky ves mashkullor.
    Do te doja mendimin tuaj se si e njeh historia femren ne lidhje me duhanin, dhe shume gjera te tjera qe ju deshironi te shprehni ne kete teme.

Dito.

Spo te kuptoj Dito
    E pse thua qe eshte ves mashkullor?
    Pse duhet te pin duhen meshkujt dhe jo femrat?
    Mos harro qe jemi ne 2006 dhe cdo gje ka perparuar nuk jemi me ne kohen e xhaxhi Enverit
    Si ka ardhe koha cdo gje eshte e barabarte qofte femer dhe mashkull
    kshu qe nuk ka ndonje te keqe qe nje femer eshte perdorues duhani

Duhani shkatron shendetin kshu qe eshte mire te mos e perdori asnjeri si femer dhe mashkull

Gje qe nuk ka per te ndodhur se shumica jan perdorues duhani

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga asnjona
    Spo te kuptoj Dito
    E pse thua qe eshte ves mashkullor?

Lexo postin tim me siper dhe pergjigju atij posti qe kam shkruar me lart per ANDE dhe e kupton vete arsyen me pas.
    Problemi kryesor i nje femre ne ditet e sotme eshte ndienja e persekutimit qe ka te ngulitur ne mendje, sipas se cilave meshkujt i ndalojne dhe i privojne nga kenaqesi te ndryshme. Qe per hir te se vertetes nuk qendron fare.

Dito.

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    C'te them per duhanin. Nuk jam dakort qe te pihet nga asnje, meshkuj apo femra. Por nga ana tjeter eshte zgjedhje personale nese dikush e pi apo jo.

Sa per femrat, eshte e njejta gje, nese iu pelqen do t'a pijne duhanin, ashtu si edhe meshkujt.

Dhe per ata qe thone qe eshte ves mashkullor pffffffffffffff.:P Aman, na lini rehat me gjithe keto stereotipe te vjetra qe s'kane asnje baze. Pse qenka ves mashkullor, apo ne femrat nuk e thithim aq mire duhanin sa ju, apo s'e mbajme sic duhet duhanin ne dore. Pfffffffffffffffffffff.

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    se kuptova se ku do te dalesh me kete temen "femrat dhe duhani" sikur vetem femrat e pine. je totalish gabim ne te gjitha fjalite qe je shprehur, qe nga te ashtuquajturin sipas teje "zakon mashkullor'.dhe deri tek "demin qe shkakton tek femrat ky ves"!!!1

nuk kam se cfare diskutoj ne kete teme se eshte komplet ''nonsense'
    failure is not an option!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Duhani i demton si femrat dhe meshkujt njelloj.
    I vetmi ndryshim mes mashkullit dhe femres qe pijne duhan eshte se femra e bo bishtin e cigares kuq.
    Si kercejne gocat sikur nami u bo se tjetri hapi nje teme per femrat duhonpirrese.

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Duhani dhe demet qe ai shkakton...!!!
    Nga new-man nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 05:42
  2. Duhani dhe ndikimi i tij
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 11:55
  3. A duhet te ndalohet duhani ne vende publike?
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 19-02-2005, 20:02
  4. Ndalohet duhani nė vende publike nė Shqipėri
    Nga Larsus nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-06-2004, 12:03
  5. Aborti, Kush ka te drejten e jetes?
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 05-02-2003, 06:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •