Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 90
    ..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Nje nate romantike djali shef prinderit duke ber sex & te nesermen e pyet te emen e vete..

- Djali- O mami!!

E ema - Po xhane i mamit!

Mbreme te pash qe kishe hipur siper barkut te babit dhe hidheshe hopa hopa,ca kishte babi ishte semur apo po luanit ?

- Mami - Te keqe mami,po babi nga qe e ka barkun e madhe,une i hipa siper qe te ja c`fryja.

- Djali - Kot e ke ti mami qe lodhesh.

-Mami- pse te keqe mami ?!

-Djali- PO une kam par perhere ate "teta komshien" qe se cka nje zorr dhe ja fryn perher barkun
    Feel the pump √

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Hahahahaha Tao e ke myt.
    Vaj halli me pas komshi te tilla

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Nje Tropojan, nje Shkodran dhe nje Gjirokastrit......ishin shok, shkojne ne nje pub dhe porositin 3 birra,,,por kto birrat kishin nga nje mize seicila ne te:

Tropojanit i neveritet birra dhe nuk e pin.

Shkodrani e hedh mizen nga gota dhe vazhdon ta pije sikur nuk kishte ndosh asigjo.

Gjirokastrioti....e nxjerr mizen nga gota, por ne vend qe ta hedhi si Shkodrani, ky e kthen mizen me kry dhe mbi gota vzhdon ta shkundi medemek ti nxjerri mizes birren qe kishte pire.

Hahaha, Del Monako, ca u bo me ty mer tull?

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Talking

Citim Postuar mė parė nga ^LINDI^
    Hahahahaha Tao e ke myt.
    Vaj halli me pas komshi te tilla
    Larg qoft thujj ore se na i ndau plakun nga plaka

Tani nqs do jete ndonje komshie e till per ne,hek hek (Rregullon kollaren)
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    I bertet nje here bejleresha , beut: - Ti nuk ben asgje. per asgje nuk te kam. Te gjitha punet i bej vete.Une laj , une shplaj, gatuaj, pastroj, te gjitha une i bej, ti s`ben asgje.
    - C`thua , moj grua. - ja kthen beu , - si nuk u lodhkam fare?
    - E , nuk lodhesh, pse ku lodhesh ti - ja kthen kjo.
    - Po ate gjene qe te bej ne darke une , e harove, - i thote beu.
    - Ajo eshte qef, nuk eshte pune
    - Si moj eshte qef? Une lodhem , eshte pune , - ja kthen prape beu.
    Jo eshte qef, po eshte pune , kur e pane qe s`po e zgjidhnin dot, thirren sherbetorin.
    - Degjo ketu, - i thote bejleresha: - ti je i paanshem dhe do na thuash te verteten . Ajo gjeja qe ma ben beu mua ne darke, eshte qef , apo pune?
    Se beu thote eshte pune, kurse une them eshte qef.
    Mendohet, mendohet i ziu fukara , kujt t`ja prishte, e kujt t`ja ndreqte. Mendohet, mendohet dhe i thote: - Zotrote Bej, qef duhet te jete, se po te ishte pune do ma lije mua zotrote..............//////

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Sa me pelqejne kto barsoletat alla shqiptarce...dhe jo kto te kojuarat ne internet.....

Nje Shqiptar, Amerikon ene Anglez...ishin ne nje anije ne det te hapur, u del nje balene perpara dhe ju thot do ju ha,,,,por ken nje mundesi shpetimi, nqs ju hidhni dicka ne uje dhe un se gjej atehere faj ju qoft jeta....

---Amerikani i pari shef neper xhepa dhe gjen me te vogel qe gjen ishte laps, e hedh lapsin ne uje. Menjeher balena e gjen lapsin, dhe kthehet e han Amerikanin.

-----Vjen rradha e Anglezit....ky hedh 20 cent, menjeher zhytet balena, vonon sa vonon por e gjen edhe sendin e Anglezit,,,,e han Anglezin.

-----Rradha e Shqiptarit,,,,,ca me hudh shqipja bie ne hall,,,,mendohet mire e mire dhe ja fut pordhe,,,,,,,menjeher zhytet balena, vonon sa vonon dhe kthehet i thot Shqiptarit une zhurmen ja ndjeva dhe eren ja nuhata, por per ta gjet nuk po e gjej....kshuqe fal te qoft jeta,,,,Shqipja i pshtoi balenes por akoma nuk osht kthy ne breg.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    Sa me pelqejne kto barsoletat alla shqiptarce...dhe jo kto te kojuarat ne internet.....

Nje Shqiptar, Amerikon ene Anglez...ishin ne nje anije ne det te hapur, u del nje balene perpara dhe ju thot do ju ha,,,,por ken nje mundesi shpetimi, nqs ju hidhni dicka ne uje dhe un se gjej atehere faj ju qoft jeta....

---Amerikani i pari shef neper xhepa dhe gjen me te vogel qe gjen ishte laps, e hedh lapsin ne uje. Menjeher balena e gjen lapsin, dhe kthehet e han Amerikanin.

-----Vjen rradha e Anglezit....ky hedh 20 cent, menjeher zhytet balena, vonon sa vonon por e gjen edhe sendin e Anglezit,,,,e han Anglezin.

-----Rradha e Shqiptarit,,,,,ca me hudh shqipja bie ne hall,,,,mendohet mire e mire dhe ja fut pordhe,,,,,,,menjeher zhytet balena, vonon sa vonon dhe kthehet i thot Shqiptarit une zhurmen ja ndjeva dhe eren ja nuhata, por per ta gjet nuk po e gjej....kshuqe fal te qoft jeta,,,,Shqipja i pshtoi balenes por akoma nuk osht kthy ne breg.
    hahahaha Hamza... ti dhe derjansi njesha jeni per barcaleta

Shume te bukura qenkan te gjitha barcaletat e juve
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    hahahaha Hamza... ti dhe derjansi njesha jeni per barcaleta

Shume te bukura qenkan te gjitha barcaletat e juve
    Te them te drejten un kam qef te rifreskoj barcaleta alla Shqiptare,,,kto jan me te mirat.
    Edhe ti me Sunshine, po u bien te mbushurat e dhemballeve duke qesh me barsoleta.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    Te them te drejten un kam qef te rifreskoj barcaleta alla Shqiptare,,,kto jan me te mirat.
    Edhe ti me Sunshine, po u bien te mbushurat e dhemballeve duke qesh me barsoleta.
    Vallai plako... sdi cte te them per sunshine.. po dhembet e mia.. akoma skam nis ti mbush...
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    Vallai plako... sdi cte te them per sunshine.. po dhembet e mia.. akoma skam nis ti mbush...
    Kshu bon edhe vllai im tullac, jo po floket e mia jan me te mirat, jo floki im kshu e i joti shtu.....du me thon qe me flok qe ka ai, skrahasohet gjo ne bot me to pos dhembeve tu hahaha

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema tė Ngjashme

1. Barsaletat e korcari-per-qef
    Nga korcari-per-qef nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 05-05-2005, 12:08
  2. Barsaletat me fantastike nga EL_NiNiO
    Nga EL_NiNiO nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-08-2003, 16:59
  3. Barsaletat e mia
    Nga lulebore123 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 08-05-2003, 19:13
  4. Barsaletat e pa doganes ??????
    Nga Edmond83 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-03-2003, 10:50
  5. Barsaletat e Nastradinit !!!
    Nga Estella nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 17:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •