Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Edhe une njoh shume goca shqipetare qe jane martuar me zezak apo gjerman ose italian, e mos i zeme me te tjerat qe e shesin bithen e tyre per nji cope leku, e mbare mos valle edhe kete e bene Shqipetaret e trojeve etnike, nuk e shes gocen per arab apo per ndonji kelysh tjeter qe nuk ka gjak te paster shqipetari.e kuptove more mendje tul tani,se nuk shitemi kollaj duhet te marish para sysh edhe ate shqipetarin qe ja ka dhene gocen dhe aty arabit te ndyre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dibrani2006 : 21-04-2006 mė 13:39

Perjashtuar Maska e Cappuccino
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Vendndodhja
    N'bisht t'ballanes
    Postime
    311
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006
    Po edhe une jam dakort se populli duhet te informohet per te zezat, por edhe gazetat e huja shohin te na e bejne namin,nese ty je fe tjeter ose nuk ke hiq fe ose je i blere nga fete e tjera flasish ēka ta mer koka.
    Jo ska bere askush namin, bile vetem njehere skajsmerisht eshet permendur se ka nje grau shqiptare dhe asgje tjeter s'eshte folur per ate shqiptare. Mua, mbase me ka rene ne sy lajmi, desha te informoj edhe opinjonin shqiptare per ndodhit e kqija.

Kaq

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Une jam shume dakort me ti per lajmin,por e pash nje postim qe shkruante, ndoshta ndonje Shqipetar nga maqedonia ja ka dhene arabit, ketu une u ndala nese dinte me shume ai qe e postoi ato fjale pse nuk tha qytetin por i prezantoi te gjithe shqipetaret ne maqedoni si arabe me ngadale me ato mend te imagjinuara vete,prit shiko mire pa shkruaj jo futja kot

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    Eh te keqen e menjes tende

Njof un mbi 7-8 goca shqipe ktu ne universitet qe kane te dashur marokin e tunisin....
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    Ti ēuno nuk njohish mendjen tende pa te njohish te tjeret
    shihet se paske mendjen te mbushur me tul.

Perjashtuar Maska e Cappuccino
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Vendndodhja
    N'bisht t'ballanes
    Postime
    311
    Une jam shume dakort me ti per lajmin,por e pash nje postim qe shkruante, ndoshta ndonje Shqipetar nga maqedonia ja ka dhene arabit, ketu une u ndala nese dinte me shume ai qe e postoi ato fjale pse nuk tha qytetin por i prezantoi te gjithe shqipetaret ne maqedoni si arabe me ngadale me ato mend te imagjinuara vete,prit shiko mire pa shkruaj jo futja kot
    Ne te gjithe e dime se shqiptaret e Maqedinose, per nga aspekti fetar jane shume me radikal sesa shqiptaret e viseve tjera, per ate mund te pasoj ndonje edhe paragjykim jo mire i peshuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    20
    duhet te marish para sysh edhe ate shqipetarin qe ja ka dhene gocen dhe aty arabit te ndyre.
    Nuk e "jep" me njeri gocen or mik. E zgjedhin vete grate kujt duan t'ja "japin".

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar mė parė nga Cappuccino
    Ne te gjithe e dime se shqiptaret e Maqedinose, per nga aspekti fetar jane shume me radikal sesa shqiptaret e viseve tjera, per ate mund te pasoj ndonje edhe paragjykim jo mire i peshuar.
    Jo more djale ti nuk din asgjo me shume se nje gazete ta tregojsh.

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Citim Postuar mė parė nga inches
    Nuk e "jep" me njeri gocen or mik. E zgjedhin vete grate kujt duan t'ja "japin".
    Ku jeton ti vella???? Feja islame si fe e emancipuar qe eshte ja le akoma babait ne dore te zgjedhe fati e goces...dhe keta lloj po shtohen shume nga anet tona...

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Nejse nuk ka rendesi kush eshte dhe ne qofse vjen nga Maqedonia apo Shqiperia...kjo eshte nje mesim i mire per ata anetare qe mbaen si fetare dhe na e mbajn ne qiell fene e tyre si fe tolerante dhe paqesore. Ne te nejtjin kohe eshte feja qe i "detyron" dhe i "mashtron" qe te bejn gjera te tilla! Feja i shtyn dhe nxjerin arsyen qe Allahu i thot...Zoti nuk eshte as militant dhe as vrases

Eshte tragjedi ta perdoresh emrin e Zotit se fese tyre dhe Zotin ne pergjithesi si arsye per akte te tilla!

Per ate gruan Shqiptare? Sme behet vone fare, ne djallt te shkoj ne qofse ashtu e kerkon destinacionin...me shume me vjen keq qe te njejtin rruge po marin dhe shume te tjere dhe po genjehen per disa genjeshtra qe i nxjer Arabi(genjeshtari me i madh qe ekziston ne bote)

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Angry

Edhe mua nuk me behet vone per ate grua por duhet te matemi dhe te flasim sikur duhet,nuk me intereson se ēfare feje keni apo e kini pranuar, me intereson qe ne Shqipetaret nuk duhemi me njeri tjetrin kjo eshte,sepse ai qenka musliman apo katolik apo ortodoks apo ndonje fe tjeter nuk jam kundra fejes cillen feje e pelqen le ta pranoje,kam pase te bej me te gjitha fete dhe kam kaluar me mire me te gjithe dhe kame pasur nje histori te gjate 10 vjecare me nje goce katolike te huaj dhe nuk kemi pasur me shume probleme se sa kombesia dhe per hir te kombesise qe jame shqipetare mos e felliqi gjakun ktheva perseri te gjaku im.Ne dashuri nuk pyes askendi por ne kombesi pyes, shikoni si eshte bere Shqiperia cfare do race cfare do emeri nuk e di a eshte shqipetare apo grek apo italian apo gjerman shume pake me emer shqipetari mos valle te hime ne europe me keto emra.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dibrani2006 : 21-04-2006 mė 14:13

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Me mire beqar/e apo i/e martuar?!
    Nga brooklyn2007 nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 20-11-2023, 04:21
  2. Amerikani i fushatės sė Edi Ramės, homoseksual i martuar me njė burrė
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 15-03-2007, 12:50
  3. Te dashurosh dike qe eshte e martuar.
    Nga Permeti_Boy nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 18:00
  4. 20 vjet e martuar pa BURRŹ
    Nga Nice_Boy nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 26-08-2004, 14:09
  5. Kam njohur dikė megjithėse jam e martuar
    Nga jetaaa nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 10-02-2004, 21:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •