Postuar mė parė nga vajza_pr
Nejse..Zeere se u kuptuam![]()
Te kesh Ate Qe Do ?
Te Duash Ate Qe Ke ?
Postuar mė parė nga vajza_pr
Nejse..Zeere se u kuptuam![]()
Feel the pump √
Po une mendoj se ....Mendoni Se ..??
une jam me asnjeren :P
une jam te duash ate qe do
Durrsak per merak
nese nuk mund ta kesh ate qe don ateher duaje ate qe ke
jeto sikur do te vdesesh neser
Ti ja ke vene vulen farePostuar mė parė nga Engjėllushja
Ndoshta dhe kjo nuk do ishte ide e keqe![]()
Feel the pump √
Te duash ate qe ke![]()
Perderisa e kemi zgjedhur ta kemi, e duam, por ama per aq kohe sa e kemi dicka nuk e kuptojme rendesine qe ka. Eshte tipike njerezore kjo.
Por pergjigjen e sakte e jep me mire ai qe e ka mbi kurriz pyetjen![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Te kesh ate qe do eshte nje sfide (gjithmone duke nenkuptuar qe e di se cka do), ndersa te duash ate qe ke nuk eshte zgjedhje por pranimi i humbjes se sfides.
To look life in the face....
DJ-gabrielPostuar mė parė nga Dj-GabrieL
Me mire eshte qe mos te kesh ate qe do,ne kuptimin qe gjithnje te duash, per faktin se ke nje qellim per te arritur sepse pa qellime jeta eshte e zbrazet.
Ndersa te duash ate qe ke ne njefare menyre do te thote dhe te stepesh per te kerkuar dhe deshiruar.Pra as te duash ate qe ke nuk eshte e mjaftueshme.Ta duash kuptohet por kjo te mos behet pengese per te dashur dhe me teper.Se u beme lemsh u beme.Dmth llogjikisht ky sondazhi nuk ka si votohet por paskan votu shume ama..lool j/k
Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine
Po patjeter Te kesh ate ------>>Qe do.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ok pink
Por mos te ndalesh asnjehere se desheruari ama.
Psh desheron te kesh nje motorr.Punon dhe e blen.
Pastaj desheron te kesh nje makine.Punon dhe e blen
e keshtu me radhe..
Ndersa te duash ate qe ke perseri sduhet jete motiv te ndaloje per te dashur dhe me shume.
E bleve motorrin.Shume mire,te pelqen,eshte fantastik.Por mendon te blesh dhe makinen..Keshtu me radhe edhe te kenaqur edhe te pakenaqur e jeta ec perpara.
Lool
Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine
Krijoni Kontakt