Ja dhe nje partizan dhe atdhetar i flakte qe pasi ka ikur nga Shqiperia shan e pershan atdheun e tij...Lexo me siper se rreth cfare eshte tema, dhe pastaj shprehe mllefin tend ndaj nesh qe jemi race me "inferiore" dhe vend me "primitiv" se vendi te cilit tani ti i perkiske. Une nuk e hapa kete teme per politike as per te diskutuar nacionalizmat e lufterat, une ate shembull te 80 miliardeshit e mora per te treguar se ku i shpenzon energjite e veta specia Homo Sapiens per kete planet dhe se sa kontribuon kjo specie per ruajtjen e habitatit te vet apo shkaterrimit te tij, dhe kete shembull e mora thjesht per krahasim jo per te share SHBA, se sa per dijenine tende une nuk jam kunder SHBA, dhe kam diplome Amerikane qe ti ndoshta nuk e ke megjithese ma qenke bir mish e thua i atij vendi, ndersa ne ketu jemi thjesht parazite komuniste qe luftojme kapitalizmin dhe hedhim PLEHRA nga ballkoni qe perderisa e permend dhe vete duhesh ta kesh bere shume here kur ke qene ketu ne Shqiperi se dallohet dhe nga fjalet qe perdor dhe menyra e te shkruarit. Nuk e kam "edukaten" tende qe te hedh plehrat nga ballkoni dhe shpresoj te mos kthehesh me ne kete vend se mos na infekton me menyren tende te hedhjes se plehrave!Postuar mė parė nga Toro
Ambienti eshte i te gjithe specieve, racave e qenieve ne kete planet, nuk eshte as i joti e as i Homo Americanus-governmentus!
Une nuk te shtriva doren ty si "perfaqesues i qeverise se SHBA" qe qenke, por thjesht desha te sensibilizoja cdo njeri per te keqen qe po ma kanoset dhe si ta shpetojme shtepine tone qe quhet TOKE!
Krijoni Kontakt