Ju keni harruar nje detalj-Per cfare egoizmi behet fjale?Postuar mė parė nga vajze_mire
Ju keni harruar nje detalj-Per cfare egoizmi behet fjale?Postuar mė parė nga vajze_mire
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
Qenke e eger ti mi, Ne te tjeret perpiqemi ti kemi gjerat e barabarta ne mardhenie................lol. ( ska punk ti e yv una).....lol
Persa i perket temes pak a shume tek menimi i rexhines Nuk do ti lutesha asnjehere te qendronte me mua..( hell no) nese atij /asaj nuk i bjen ndermend te jetoje larg meje/jush pse do vrase menien une.....?
Nuk mendoj se eshte normale te pakten per nje femer ti lutet te dashurit te saj te mos e leri eshte pak absurde do thoja. Nuk me ka ndodh ndonjehere qe te jap nje mendim mbi fakte.......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 10-04-2006 mė 13:10
E c'fituat ne u lutet apo jo?![]()
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
E zeme qe ju lute- edhe hajde (per hatrin tend rrin) A rrin ti me si individ me ate person, duke e ditur qe ai po rrin per hir te tendit???Postuar mė parė nga vajze_mire
- jo se ai/ajo don vete, me shpirt/zemer...
Nuk mund te beshe mezor nje person qe te doj/ndjej/pelqej etj ty.. do ishte me mire qe te ishe me dike qe te don per ai/ajo qe je- dhe ka qeif kur eshte pran teje-![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
ai sosht xhami apo kish ti lutem... nqfse do rri nqfse jo qafen
sjam nga ato tipa qe lutem dhe sbesoj qe do ta boj kurr edhe sikur tjem "shum e dashuruar"
klejzi
Lutja tregon dobesi...Nqs e do prane vetes duhet ta meritosh. Sigurisht partneri / ja sdujet te abuzoje me kete, se po abuzoi me mire beji m,utin...
Lutjet behen ne ambiente fetare, ne kishe ose xhami![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 13-04-2006 mė 10:07
◄█ Barcelona e MADHE █►
Nqs ky person iken vajze_mire ateher sado ti lutesh ti...dhe sado me te mira ta mbash ti ai/ajo sdo tia dije per dashurine tende...ne kete rast ti do ishe e ofenduar gjithmone nga nje perbuzje e pashprehur.......
ky eshte mendimi im te pakten
Zemrushja
Kete mendim kisha edhe une.Sepse di shume shoqe te mijat qe lutem ose ven pas djemve edhe ai u thot qe 'nuk te dua me' ne kete moment do ta ulja veten ose me mire nuk do arrija qe ai te me thoshte "ik nga une se nuk te dua me"Me pak fjal mendimi im eshte qe cdo njeri shikon perpara edhe shikon edhe per me te mira.Cdo njeri ka nje njeriun e tij ne kete bote qe e kupton edhe e do thjesht nje here do ta gjejne njeri-tjetrin.Postuar mė parė nga Zemrushja
Gjithcka eshte me deshire dhe nuk kane pse ti luten njeri tjetrit.
Lindi
Krijoni Kontakt