Ard me duket se ne kat te 5 po lirohet nje dhiamerisma me duket se eshte tamam per ty
goca lexoni nje cik moj se ngelet ne klas ndryshe![]()
Ard me duket se ne kat te 5 po lirohet nje dhiamerisma me duket se eshte tamam per ty
goca lexoni nje cik moj se ngelet ne klas ndryshe![]()
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
gabi do ta shkul veshin moj pise,se nuk i thuhet motres χαζη ,η ΣΤΕΛΛΑ καλα ειναι,και διαβαζουμε.qa thote BINI MODELI I MOTRES?TE FALA SHPISE.MIRMENGJESI TE GJITHVE LAGJIA![]()
![]()
JENA TRI VAJZA DHE NJE DJALPostuar mė parė nga Clauss
![]()
![]()
JEMI TRE MOTRA DHE NJE VELLA SI SHPIRT,QE TANI MA NDJEKUN GREKET NGA MBRAPA,PO LERE KUR TE RRITET DO TE BEHET NAMIPostuar mė parė nga Clauss
![]()
![]()
Uauaua na moj,me prisni pak dhe mua.
Shtriga po qenka lart moj xhan,une kam ipsofobia e s'ma mban,vetem nese bejme ndonje antalagji me keto te katit poshte.
Marinela,kujdes icik vellain,jo me yrysh he t'u befsha se na mbeten shqiptaret pa kismet pastaj.
Gabriela,c'jane keto fjale qe perdor.Xazi i thone gocat e mija njera-tjetres kur zihen me gjithe mend,dhe rregulloni pak ortografine se po me bejne nervat xixa....lol
p.s.Organizoni ju komshijet nje takim ne qender se nuk u be qameti,doni apo s'doni t'ja shohim surratet njera-tjetres?
kur te duash ARD do t'ia shohim surratin njera tjetres.gabime ortografike ku kemi bere?Te na falni se e kemi nga shpejtesia!
qe te trejna motrat gajbime orthografijke nga thpejtesia?Postuar mė parė nga Marinela_Greqi
hahah
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
marinela kur te them χαζή εννοώ Øχαζούλα κατάλαβεςØ?
frateloja esht shum mir tan diten tu lujt futboll.
mram fola me mirin keni te fala.po shoh ktu per ca gabime ortografike qe flitni. te ne i shikun gabimet?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gabriela_athine : 10-05-2006 mė 08:25
tjetaaaa erdha prap une te bej nje xhiro ketej nga ju..ini gjalle..ne se po ngrini doren...
Mind is like a parachute it works best when it is open
Dalai Lama
MIRE MOJ ZEMER NUK TE KEQKUPTOJ,SE TE KAM SI KUKULL.TE GABIMET E KANE FJALEN TE DIALEKTI QE PO PERDORIM.Postuar mė parė nga gabriela_athine
Krijoni Kontakt